[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- tabo89
- Juventino
Baziu1991 pisze:W sumie nie o to mi chodziło,ale dzieki za fatyge,bardziej chcialem sie dowiedziecna temat nr konta itp.
Wtedy też pojawi się na pewno numer konta i dane do wpłaty.faja69 pisze:wpłaty wstrzymuje do momentu potwierdzenia dokładnych wymiarów, przez producenta.
prawdopodobnie ruszymy od soboty-niedzieli z wpłatami.
Na przyszłość - nie pisz dwóch postów pod rząd.
- annihilator1988
- Juventino
Ja poproszę jedną czarną XXL. Śmieszne, bo nigdy nie kupowałem ubrań w takich rozmiarach. Btw, czy może mi ktoś odpowiedzieć na jakie konto należy dokonać przelew, oraz komu podać adres, na który zostanie przesłana bluza ?
- lukasz1980
- Juventino
Miejsce na liście 20 kolor szary, 1 x rozmiar M poproszę.
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
- Darius19
- Juventino
W momencie gdy zacznie się zbiórka pieniędzy wtedy faja podaje nr. konta na który należy przelać pieniądze. A adres bierze z przelewu. Tak to wygląda.annihilator1988 pisze:Ja poproszę jedną czarną XXL. Śmieszne, bo nigdy nie kupowałem ubrań w takich rozmiarach. Btw, czy może mi ktoś odpowiedzieć na jakie konto należy dokonać przelew, oraz komu podać adres, na który zostanie przesłana bluza ?
FORZA JUVE
- Diegol28
- Juventino
Ja też pisze jeszcze raz bo nie ma rozmiaru obok mnie.;p
Kolor szary na liście nr 4 rozmiar L
Kolor szary na liście nr 4 rozmiar L
"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- tradetrade
- Juventino
Byłem wpisany na dwie koszulki, szarą i czarną. Ostatecznie zdecydowałem się na na dwie: szarą i białą. Poproszę więc o zmianę.
Oba longi biorę w rozmiarze L.
Na liście byłem:
Szary numer na liście 23 - rozmiar L
i zmiana z czarnego - numer na liście 25, na biały - rozmiar L
Oba longi biorę w rozmiarze L.
Na liście byłem:
Szary numer na liście 23 - rozmiar L
i zmiana z czarnego - numer na liście 25, na biały - rozmiar L
- faja69
- Juventino
a więc ruszamy z wpłatami! kto pierwszy ten lepszy, wysyłka będzie się odbywać w takiej kolejności jak są wpłaty, aby uniknąć sytuacji, że ktoś wpłacił pod koniec akcji i otrzymał paczkę wcześniej od osoby która wpłaciła na samym początku!