Piłkarz Parmy (i Juve :/) na dopingu
- juveluck
- Juventino
Jego wina. Nikt mu brac nie kazal. Dobrze ze nie jest juz naszym pilkarzem. Bo znowu odrzyla by glupia i bez podstawan dyskusja ze koksujemy swoich graczy. No ale wracajac do Blasiego to chlopak moze tym sobie zmarnowac kariere ale to juz jego problem. Ja jestem za surowa kara. Bo za koksowanie sie tylko takie nalezy dawac.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Alexxxxx
- Juventino
Cóż ten chłopak jest jeszcze młody. Miemy nadzieje, ze jest to pomyłka lekarzy. Jesli jednak nie to szkoda chłopak jest całkiem niezły , a przysżłość przed nim. Miejmy nadzieje, że po dyskwalifikacji otrząśnie się i już nie powróci do nałogu, mam nadzieje, ze zrozumie co jest wazniejsze lub ktoś mu to wytłumaczy. Nie moge pojąc, tak młody chłopak. Czemuż on potrzebował dopalaczy... Miejmy nadzieję, ze sprawa się szybko wyjaśni.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Johnny777
- Juventino
...już odżyła...na forum Milanu... :evil: Ale dla nich to najłatiwejsze wytłumaczeniejuveluck pisze:Jego wina. Nikt mu brac nie kazal. Dobrze ze nie jest juz naszym pilkarzem. Bo znowu odrzyla by glupia i bez podstawan dyskusja ze koksujemy swoich graczy. No ale wracajac do Blasiego to chlopak moze tym sobie zmarnowac kariere ale to juz jego problem. Ja jestem za surowa kara. Bo za koksowanie sie tylko takie nalezy dawac.
- RadeKas
- Juventino
No to trzeba byc naprawde dziwnym zeby o tym dyskutowac. Moze uzytkownicy forum milanu nie zdaja sobie sprawy, ale Blasi gra w Parmie od lipca. Ale wedlug nich pewnie lekarze z Juve przyjezdzaja do Parmy i tam go koksuja. Naprawde brawa za inteligencje 8)Johnny777 pisze:...już odżyła...na forum Milanu... :evil: Ale dla nich to najłatiwejsze wytłumaczeniejuveluck pisze:Jego wina. Nikt mu brac nie kazal. Dobrze ze nie jest juz naszym pilkarzem. Bo znowu odrzyla by glupia i bez podstawan dyskusja ze koksujemy swoich graczy. No ale wracajac do Blasiego to chlopak moze tym sobie zmarnowac kariere ale to juz jego problem. Ja jestem za surowa kara. Bo za koksowanie sie tylko takie nalezy dawac.
srali muszki będzie wiosna
- juveluck
- Juventino
I wlasnie zeby nie czytac takich bzdur nie zapuszczam sie w szare zakamarki internetu.Johnny777 pisze:...już odżyła...na forum Milanu... :evil: Ale dla nich to najłatiwejsze wytłumaczeniejuveluck pisze:Jego wina. Nikt mu brac nie kazal. Dobrze ze nie jest juz naszym pilkarzem. Bo znowu odrzyla by glupia i bez podstawan dyskusja ze koksujemy swoich graczy. No ale wracajac do Blasiego to chlopak moze tym sobie zmarnowac kariere ale to juz jego problem. Ja jestem za surowa kara. Bo za koksowanie sie tylko takie nalezy dawac.

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- BIANCONERI
- Juventino
Teraz jeszcze bardziej sie ciesze,że Blasi trafił do Parmy,a w naszym klubie gra Appiah.Szkoda mi Blasiego,ale sam jest sobie winien.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- RadeKas
- Juventino
Blasi tymczasowo zawieszony za doping
Piłkarz włoskiego zespołu AC Parma Manuele Blasi został tymczasowo zawieszony przez włoską federację za stosowanie niedozwolonego środka dopingującego - poinformowali w sobotę przedstawiciele włoskiej ligi.
W organizmie Blasiego po meczu Parma - Perugia, który rozegrano 14 września, znaleziono ślady norandrosteronu.
23-letni Blasi będzie oczekiwał teraz na wyniki kontrekspertyzy pobranej próbki. Później zostanie przesłuchany przez komisję antydopingową Włoskiego Komitetu Olimpijskiego (CONI). Zawodnikowi grozi do czterech miesięcy dyskwalifikacji.
Manuel Blasi gra na pozycji pomocnika lub obrońcy. Do AC Parmy przyszedł na początku tego sezonu - został wypożyczony do tego klubu z Juventusu Turyn. Wcześniej przez kilka sezonów występował w Perugii.
Ze względu na podejrzenie o stosowanie dopingu, Blasi nie wystąpił w środę w meczu pierwszej rundy Pucharu UEFA przeciwko ukraińskiemu Metalurgowi Donieck. Nie zagra również w niedzielnym spotkaniu przeciwko AS Roma.
Jeżeli podejrzenie o stosowanie przez Blasiego niedozwolonych środków potwierdzi się, będzie to pierwszy taki przypadek od dwóch lat we włoskiej Serie A. Przed dwoma laty za stosowanie nandrolonu zdyskwalifikowano dwóch znanych graczy zagranicznych - Holendra Jaapa Stama oraz Hiszpana Josepa Guardiolę.
Jak widac ta kara jest mniejsza niz sadzono. Wiec moze nie zepsuje sobie jednak kariery :?
Piłkarz włoskiego zespołu AC Parma Manuele Blasi został tymczasowo zawieszony przez włoską federację za stosowanie niedozwolonego środka dopingującego - poinformowali w sobotę przedstawiciele włoskiej ligi.
W organizmie Blasiego po meczu Parma - Perugia, który rozegrano 14 września, znaleziono ślady norandrosteronu.
23-letni Blasi będzie oczekiwał teraz na wyniki kontrekspertyzy pobranej próbki. Później zostanie przesłuchany przez komisję antydopingową Włoskiego Komitetu Olimpijskiego (CONI). Zawodnikowi grozi do czterech miesięcy dyskwalifikacji.
Manuel Blasi gra na pozycji pomocnika lub obrońcy. Do AC Parmy przyszedł na początku tego sezonu - został wypożyczony do tego klubu z Juventusu Turyn. Wcześniej przez kilka sezonów występował w Perugii.
Ze względu na podejrzenie o stosowanie dopingu, Blasi nie wystąpił w środę w meczu pierwszej rundy Pucharu UEFA przeciwko ukraińskiemu Metalurgowi Donieck. Nie zagra również w niedzielnym spotkaniu przeciwko AS Roma.
Jeżeli podejrzenie o stosowanie przez Blasiego niedozwolonych środków potwierdzi się, będzie to pierwszy taki przypadek od dwóch lat we włoskiej Serie A. Przed dwoma laty za stosowanie nandrolonu zdyskwalifikowano dwóch znanych graczy zagranicznych - Holendra Jaapa Stama oraz Hiszpana Josepa Guardiolę.
Jak widac ta kara jest mniejsza niz sadzono. Wiec moze nie zepsuje sobie jednak kariery :?
srali muszki będzie wiosna