Wszystko o Milanie
- Kubba
- Juventino
Po pozbyciu się Diego przez Naszego nowego "guru" transferowego, Milan dosłownie miażdży Nas swoim potencjałem ofensywnym...
Oj strasznie obawiam się o ten sezon w wykonaniu Naszych.
A co do Milanu, liczę na to, że będą walczyć z Interem o tytuł mistrza Włoch, bo co za dużo to nie zdrowo(czyt. scudetto dla nerrazzurrich). My niestety, ale znów walczymy o 4 miejsce... :doh:
Oj strasznie obawiam się o ten sezon w wykonaniu Naszych.
A co do Milanu, liczę na to, że będą walczyć z Interem o tytuł mistrza Włoch, bo co za dużo to nie zdrowo(czyt. scudetto dla nerrazzurrich). My niestety, ale znów walczymy o 4 miejsce... :doh:
- jakku1
- Juventino
No, no.
Milan przez cale Mercato spal, zeby pod koniec kupic dwoch zawodnikow, ktorzy sprawiaja, ze jest teraz glownym obok Interu kandydatem na mistrza.
Robinho + Ibrahimovic + Pato + Ronaldinho
Nawet atak Realu przy tej kombinacji wypada blado.
Milan przez cale Mercato spal, zeby pod koniec kupic dwoch zawodnikow, ktorzy sprawiaja, ze jest teraz glownym obok Interu kandydatem na mistrza.
Robinho + Ibrahimovic + Pato + Ronaldinho
Nawet atak Realu przy tej kombinacji wypada blado.
- Reg
- Juventino
Nawet jeśli rzeczywiście by się tak stało to Milan nadal miałby lepszy atak od nas. Smutne, ale prawdziwe.beka pisze:Na papierze wygląda całkiem fajnie, ale optymistycznie patrząc - Pato się połamie, Ronaldinho przytyje na zimę, Robinho puści focha i ucieknie do Brazylii, a Ibra nie odnajdzie starej dyspozycji
Podobno jutro ma się odbyć prezentacja Robinho. Ciekawe kto wtedy usiądzie na ławce, bo cała ta czwórka raczej razem nie zagra.
- nordahl
- Milanista
Dlaczego nie?reg pisze:Ciekawe kto wtedy usiądzie na ławce, bo cała ta czwórka raczej razem nie zagra.
---------------Abbiati---------------
--Bonera--Silva--Nesta--Antonini--
----------Ambro--Pirlo--------------
-------Pato--Dinho--Robinho------
----------------Ibra----------------
Ewentualnie klasyczny 4-2-4 (Brasil'82) z Dinho/Robinho na skrzydlach.
"840 meczów w barwach Milanu? Chcę powiedzieć, że ta koszulka jest "zrośnięta" z moim ciałem. W wieku 10 lat założyłem ją po raz pierwszy i nawet, gdy ją ściągam na moim ciele pozostają czerwono-czarne barwy."
- Marcin_ACM
- Milanista
No to dziś rano ruszyła karuzela:
Huntelaar -> Schalke
a przez to pewnie za chwilę:
Robinho -> Milan
Borriello -> Juve
i to was chyba najbardziej będzie interesować, przed chwilą La Gazzetta DS podała, że już tylko dopinają kwestie pensji Borriello w Juve. Milan płacił 4 mln, Juve chce mu płacić 3,5 mln. Borriello jest wypożyczony do Juve za 2 mln + pensja oraz opcja pierwokupu za 13 mln.
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calciomer ... 7053.shtml
Huntelaar -> Schalke
Robinho -> Milan
Borriello -> Juve
i to was chyba najbardziej będzie interesować, przed chwilą La Gazzetta DS podała, że już tylko dopinają kwestie pensji Borriello w Juve. Milan płacił 4 mln, Juve chce mu płacić 3,5 mln. Borriello jest wypożyczony do Juve za 2 mln + pensja oraz opcja pierwokupu za 13 mln.
- francois
- Juventino
Ofensywa Milanu będzie zabójcza nie tylko na poziomie Serie A, ale także Champions League. Jednak na MŚ okazało się, że nawet najlepsza ofensywa bez solidnej defensywy nic nie osiągnie.nordahl pisze:Dlaczego nie?reg pisze:Ciekawe kto wtedy usiądzie na ławce, bo cała ta czwórka raczej razem nie zagra.
---------------Abbiati---------------
--Bonera--Silva--Nesta--Antonini--
----------Ambro--Pirlo--------------
-------Pato--Dinho--Robinho------
----------------Ibra----------------
Ewentualnie klasyczny 4-2-4 (Brasil'82) z Dinho/Robinho na skrzydlach.
- deszczowy
- Juventino
Ponoć odpuściliśmy wypożyczenie Boriello na rzecz wykupu Pazziniego. Także Boriello pewnie jednak u was zostanie.Marcin_ACM pisze:No to dziś rano ruszyła karuzela:
Huntelaar -> Schalke
Robinho -> Milan
Borriello -> Juve
- Pałlo3
- Milanista
Akurat defensywa Milanu jest więcej niż solidna. Boki są solidne, a środek z Silvą i Nestą/Sokratisem wręcz świetny. Akurat w sparingach u Allegriego chyba nie straciliśmy więcej niż jedną bramkę ...nawet najlepsza ofensywa bez solidnej defensywy nic nie osiągnie.
FORZA MILAN!
- Marcin_ACM
- Milanista
godz. 13:20 do sprawy Borriello wmieszała sie Rosella Sensi. Roma nie chce go wypożyczyc jak Juve, tylko wykupić na stałe, co Gallianiemu bardziej odpowiada.
Tymczasem Robinho wylądował w Mediolanie. Najpierw przejdzie badania lekarskie.
Tymczasem Robinho wylądował w Mediolanie. Najpierw przejdzie badania lekarskie.
- L u k
- Interista
Milan trzeba przyznac niezle rozegral tegoroczne mercato.
Inter z kolei... przespal (mowie o tym sezonie, bo transfery na przyszlosc - wszystko ok). No coz, przynajmniej liga bedzie ciekawa
Inter z kolei... przespal (mowie o tym sezonie, bo transfery na przyszlosc - wszystko ok). No coz, przynajmniej liga bedzie ciekawa

Ciezko sie z tym nie zgodzic.Pontius21 pisze: otóż to , w Serie A wygrywa ten kto straci najmniej punktów z drużynami z dolnej połówki tabeli a Zlatan bardzo w tym pomaga , typowy najemnik , ale bardzo wartościowy
- Eric6666
- Juventino
gdyby Milan wzmocnił boki obrony to mógłby naprawdę namieszać w Europie, bo z obecnym składem to na pewno namiesza w Italii.
Huntelaar = Robinho( -1 mln ) = tak się robi transfery xd jeżeli info o 15 mln jest prawdziwe.
Zlatan I. = wypożyczenie + ewentualne kupno za małą sumę
przyznam, że jeszcze niedawno pukałem się głowę i mówiłem "co ten Milan robi" " nic nie wygrali i nie wzmocnią się w ogóle? "
Brazylejlo Milan wygląda nieźle, ale jak większość mówi, tak i ja powtarzam - głównie w ofensywie.
Huntelaar = Robinho( -1 mln ) = tak się robi transfery xd jeżeli info o 15 mln jest prawdziwe.
Zlatan I. = wypożyczenie + ewentualne kupno za małą sumę
przyznam, że jeszcze niedawno pukałem się głowę i mówiłem "co ten Milan robi" " nic nie wygrali i nie wzmocnią się w ogóle? "
Brazylejlo Milan wygląda nieźle, ale jak większość mówi, tak i ja powtarzam - głównie w ofensywie.