Piłkarz Parmy (i Juve :/) na dopingu

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 18:06

Kontrola antydopingowa dała pozytywny wynik u włoskiego piłkarza pierwszoligowego klubu AC Parma, pomocnika Manuele Blasiego.

Analiza wykonana przez komisję antydopingową Włoskiego Komitetu Olimpijskiego (CONI) wykryła w organizmie zawodnika steryd anaboliczny - norandrosteron.

Test przeprowadzono po meczu z Perugią 14 września. Piłkarzowi grozi kara dwuletniej dyskwalifikacji.

Dzialacze Juve wiedzieli kiedy go oddac :?. Tylko ze przez najblizsze 2 lata z niego porzytku niebedziemy mieli zadnego :evil:

srali muszki będzie wiosna
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 18:08

hah dobrze że im go daliśmy uf byśmy znów płacili

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 19:49

To jest idiotyczne zachowanie, a pozatym gdyby grał u nas to znów byśmy byli posądzani o te że lekarz sam im daje taki świństwa.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 21:23

Jeszcze nic pewnego. Jak na razie to Parma bedzie prosić o wykonanie próbki B w celu potwierdzenia, lub oczyszczenia piłkarza z zarzutów. Możliwe, że próbka B da wynik negatywny i wszystko bedzie w porzątku. Patrick Nebiolo, kierownik Parmy oznajmiał, że klub często przeprowadza testy antydopingowe wewnątrz klubu, badając krew, mocz czy próbki włosów. Blasi nigdy nie miał z tym najmniejszych problemów. Ostatnio nie przechodził żadnej kontuzji i nie brał leków, mogących zawierać ten środek.

Gdyby okazało się to prawdą, było by to wielką szkodą dla włoskiego futbolu. Prawdopodobnie zmarnuje się wielki talent. :(

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 22:26

nawarzył sobie bigosu w parmie to tam go zje, jak grał w juve to był "czysty" :D

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 22:37

e tam mnie on nie interesuje. Jego sprawa. Jak chce sie zmarnować to prosze bardzo. Jego wola , jego życie. Tylko żeby nie żałował w przyszłości.

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 23:01

Jaśli to informacja okarze sie prawdą będzie to przykry incydent. Blasi jest na naszym wypożeczeniu więc po części jest naszym zawdnikiem. Dobrze, że się go pozbylismy, tak teraz wywołałby dużą aferę wśród naszego zespołu. Co tu dużo mówić, okazałby się ,,czarną owcą'' :?

Obrazek
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 23:41

Juventinho pisze:Jeszcze nic pewnego. Jak na razie to Parma bedzie prosić o wykonanie próbki B w celu potwierdzenia, lub oczyszczenia piłkarza z zarzutów. Możliwe, że próbka B da wynik negatywny i wszystko bedzie w porzątku. Patrick Nebiolo, kierownik Parmy oznajmiał, że klub często przeprowadza testy antydopingowe wewnątrz klubu, badając krew, mocz czy próbki włosów. Blasi nigdy nie miał z tym najmniejszych problemów. Ostatnio nie przechodził żadnej kontuzji i nie brał leków, mogących zawierać ten środek.

Gdyby okazało się to prawdą, było by to wielką szkodą dla włoskiego futbolu. Prawdopodobnie zmarnuje się wielki talent. :(
Wiesz obojętnie czy próbka B będzie pozytywna czy nie ale "smród" afery dopingowej już się będzie za nim i tak ciągnął. :?

mariokit

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 23:46

Johnny777 pisze:
Juventinho pisze:Jeszcze nic pewnego. Jak na razie to Parma bedzie prosić o wykonanie próbki B w celu potwierdzenia, lub oczyszczenia piłkarza z zarzutów. Możliwe, że próbka B da wynik negatywny i wszystko bedzie w porzątku. Patrick Nebiolo, kierownik Parmy oznajmiał, że klub często przeprowadza testy antydopingowe wewnątrz klubu, badając krew, mocz czy próbki włosów. Blasi nigdy nie miał z tym najmniejszych problemów. Ostatnio nie przechodził żadnej kontuzji i nie brał leków, mogących zawierać ten środek.

Wiesz obojętnie czy próbka B będzie pozytywna czy nie ale "smród" afery dopingowej już się będzie za nim i tak ciągnął. :?
No wlasnie nawet nie wiem co myśleć o jego ewentualnym powrocie.z jednej strony chłopak się spalił ,ale z drugiej naprawde mi się podobał - może był by z niego pożytek.Eech gówniaż naważył sobie piwa

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 13:33

dobrze że nie mamy z tym nic wspolnego znowu padły by jakieś bez sensowne oskarżenia na Juve

BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 13:38

Hybryd pisze:dobrze że nie mamy z tym nic wspolnego znowu padły by jakieś bez sensowne oskarżenia na Juve
Podobno wciąż dysponujemy jego kartą :?

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 13:39

BIGGI pisze:
Hybryd pisze:dobrze że nie mamy z tym nic wspolnego znowu padły by jakieś bez sensowne oskarżenia na Juve
Podobno wciąż dysponujemy jego kartą :?
tego nie wiedziałem ale skoro tak mówisz to pewnie nas też będą chcieli pociągnąc do odpowiedzialności :( :( :( :( :( :(

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 14:23

Hybryd pisze: tego nie wiedziałem ale skoro tak mówisz to pewnie nas też będą chcieli pociągnąc do odpowiedzialności :( :( :( :( :( :(
O to chyba się nie musisz martwić - złapali go już po odejściu do Parmy więc raczej nic wspólnego z jego dopingiem Juve mieć nie będzie.... Tak myślę... 8)

BianconeriFan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 14:40

Johnny777 pisze:
Hybryd pisze: tego nie wiedziałem ale skoro tak mówisz to pewnie nas też będą chcieli pociągnąc do odpowiedzialności :( :( :( :( :( :(
O to chyba się nie musisz martwić - złapali go już po odejściu do Parmy więc raczej nic wspólnego z jego dopingiem Juve mieć nie będzie.... Tak myślę... 8)
Miejmy nadzieję... co nie zmienia faktu, że Blasi może "dzięki temu" się zmarnować, a był postrzegany jako wielki talent.

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 października 2003, 16:20

Yari pisze:e tam mnie on nie interesuje. Jego sprawa. Jak chce sie zmarnować to prosze bardzo. Jego wola , jego życie. Tylko żeby nie żałował w przyszłości.
Jesteś obojętny bo gra na wypozyczeniu w Parmie... a jak Davids brał to wszyscy mówili tylko i wyłącznie o pomyłkach i wogóle nie brano pod uwagę, że mógłby być winny. I na pewno jakby Blasi grał w Juve było by tak samo. A tak opiewa nas obojętność... Dla mnie jego los nie jest obojęny. Jest bardzo dobrym piłkarzem i być może przyszłością Juve. Mam nadzieje, że nie brał i szybko oczyści się go z zarzutów.

ODPOWIEDZ