[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- faja69
- Juventino
słuchajcie od wtorku-środy zaczniemy już oficjalne zapisy i prawdopodobnie wpłaty, wtedy też podam rozmiarówkę.
Postanowiłem podnieść cenę o 1zł za sztukę, jako wsparcie dla JuvePoland, a więc od każdego zakupionego longa, 1zł zostanie przeznaczony jako dotacja na rzecz naszej strony. Mam nadzieję że nikt nie będzie miał sprzeciwów, 1zł to nie duża suma a każdy będzie miał jakiś wkład w funkcjonowaniu juvepoland.com.
Postanowiłem podnieść cenę o 1zł za sztukę, jako wsparcie dla JuvePoland, a więc od każdego zakupionego longa, 1zł zostanie przeznaczony jako dotacja na rzecz naszej strony. Mam nadzieję że nikt nie będzie miał sprzeciwów, 1zł to nie duża suma a każdy będzie miał jakiś wkład w funkcjonowaniu juvepoland.com.

- wiruseczek
- Juventino
i tak miałem wpłacić 55 zł ^^
- stahoo
- Juventino
Według mnie obcisłe.anzi24 pisze:Chciałbym się zapytać czy te longi będą obcisłe czy luźne?
Forza, forza.ForzaJuve
faja69 pisze:longi marki STEDMAN
Skad więc pomysł Darius19, że będą luźne? faja coś pisał?faja69 pisze: FRUIT - krój luźny
STEDMAN - obcisły
- Wojt
- Juventino
Jeden czarny.
From rivers of sorrow, to oceans deep with hope, I have travelled them.
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
Now, there is no turning back, the limit, the sky. I ask my questions:
Why? What today? When tomorrow?
Won't you join me on the perennial quest?
- Darius19
- Juventino
Nie nic nie pisał. Więc pozostaje mi przeprosić za wprowadzanie w błąd innych. Widocznie moje nie dopatrzenie.stahoo pisze:Według mnie obcisłe.anzi24 pisze:Chciałbym się zapytać czy te longi będą obcisłe czy luźne?Forza, forza.ForzaJuvefaja69 pisze:longi marki STEDMANSkad więc pomysł Darius19, że będą luźne? faja coś pisał?faja69 pisze: FRUIT - krój luźny
STEDMAN - obcisły
FORZA JUVE
- tradetrade
- Juventino
Będzie ostatecznie zmiana na kolorze czarnym litery L na biało?