Sląsk i okolice-wyjazd na mecz Serie A
- piachu01
- Juventino
Witam.
Mam zamiar wybrać się na jakiś mecz Serie A i chciałbym się dowiedzieć czy znalazłby się tutaj jakiś chętny. Narazie nie mam żadnego konkretnego meczu na oku, narazie szukam chetnych. Oczywiście podróż samolotemwylot z Pyrzowic:)
Mam nadzieję, że ktoś sie znajdzie-pozdrawiam.
Mam zamiar wybrać się na jakiś mecz Serie A i chciałbym się dowiedzieć czy znalazłby się tutaj jakiś chętny. Narazie nie mam żadnego konkretnego meczu na oku, narazie szukam chetnych. Oczywiście podróż samolotemwylot z Pyrzowic:)
Mam nadzieję, że ktoś sie znajdzie-pozdrawiam.
FORZA JUVE
- tabo89
- Juventino
Dokładnie, a to dlatego, że bezpośrednio na lotnisko do Turynu (stamtąd bilet do centrum 5 ojro) lata tylko LOT i Lufthansa.
Inną opcją jest lotnisko Mediolan/Bergamo gdzie z Pyrzowic można się dostać Wizz'em co znacznie obniża koszty. Tutaj dochodzi jednak jeszcze dojazd do Turynu i jakiś nocleg.
Katowice -> Mediolan
Mediolan -> Katowice
lotnisko Mediolan -> Turyn
To wszystko lepiej wcześniej zaplanować bo bez planu można się nieźle przejechać
Inną opcją jest lotnisko Mediolan/Bergamo gdzie z Pyrzowic można się dostać Wizz'em co znacznie obniża koszty. Tutaj dochodzi jednak jeszcze dojazd do Turynu i jakiś nocleg.
Katowice -> Mediolan
Mediolan -> Katowice
lotnisko Mediolan -> Turyn
To wszystko lepiej wcześniej zaplanować bo bez planu można się nieźle przejechać
Ostatnio zmieniony 29 sierpnia 2010, 17:17 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- piachu01
- Juventino
Dlatego najpierw szukam chętnych, a potem się wybierze najlepszą opcję.
Mój 'plan' wygląda tak:lot do turynu, transport do hotelu, zameldowanie w tym hotelu, do kasy po bilety,mecz, spanie i powrót następnego dnia(albo zwiedzanie tego dnia i powrót jeszcze następnego dnia).
Jeżeli ktoś bęzie chętny tylko na lot do Mediolanu i potem transport do Turynu to dla mnie to nie stanowi żadnego problemu.
Zainteresowani proszę pisać pw i podam numer gg;)
Mój 'plan' wygląda tak:lot do turynu, transport do hotelu, zameldowanie w tym hotelu, do kasy po bilety,mecz, spanie i powrót następnego dnia(albo zwiedzanie tego dnia i powrót jeszcze następnego dnia).
Jeżeli ktoś bęzie chętny tylko na lot do Mediolanu i potem transport do Turynu to dla mnie to nie stanowi żadnego problemu.
Zainteresowani proszę pisać pw i podam numer gg;)
FORZA JUVE
- gryfel
- Juventino
hmmm jeszcze hotel... no to wyjdzie grubo ponad 2 tys za taki wyjazd bo jeszcze byś pewnie na cały weekend chciał zostać bo jak szaleć to szaleć :-D
Nie no spoko, fajnie że ktoś sobie może na taki wyjazd pozwolić
Tylko czy nie wiem czy znajdziesz na forum dużo chętnych... za te pieniądze to ja bym tam sobie wolał kupić samochód 
Nie no spoko, fajnie że ktoś sobie może na taki wyjazd pozwolić

- piachu01
- Juventino
Jeżeli pojedziemy przez Mediolan to może na 1200 się skończy:)Taszen pisze:czyli cena wyjazdu zaczyna sie od kwoty 1200 zł na osobe ,dosc sporo
Co tam na weekend. Na miesiac od razu;pbo jeszcze byś pewnie na cały weekend chciał zostać bo jak szaleć to szaleć
FORZA JUVE