[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- Kurczi
- Juventino
Do rozpoczęcia zapisów mamy jeszcze 5 dni, wpłaty pewnie potrwają z 2 tygodnie, więc czasu na ankietę jest sporo. I tak każdy kto chce zamówić, zamówi bez względu na to co będzie na karczku, ale można by przeprowadzić szybką ankietę pomiędzy „1897”, „Bianconeri”, „**” czy czymś innymGandalf8 pisze:piotrinho1234... pisze:Wiem, że na poprzednich stronach większość użytkowników było za napisem " bianconeri" z tyłu longa, ale może by tak zrobić ankietę? służę swoimi kontami na JPfaja69 pisze:złote dwie gwiazdki też dobry pomysł.. chociaż mam nadzieję , że jednosezonowy..
Jak zaczniemy robic ankiety o każdy detal to te longi będą dopiero za rok. Było ustalone "Bianconeri" to niech zostanie, bo może za rok już będzie trzecia gwiazdka (
) a jedynie niech kolor będzie złoty i ruszamy z oficjalnymi zapisami i wpłatami

- preclix
- Juventino
Było ustalone bianconeri tak samo, jak kolor biały. Więc niech tak pozostanieGandalf8 pisze:piotrinho1234... pisze:Wiem, że na poprzednich stronach większość użytkowników było za napisem " bianconeri" z tyłu longa, ale może by tak zrobić ankietę? służę swoimi kontami na JPfaja69 pisze:złote dwie gwiazdki też dobry pomysł.. chociaż mam nadzieję , że jednosezonowy..
Jak zaczniemy robic ankiety o każdy detal to te longi będą dopiero za rok. Było ustalone "Bianconeri" to niech zostanie, bo może za rok już będzie trzecia gwiazdka (
) a jedynie niech kolor będzie złoty i ruszamy z oficjalnymi zapisami i wpłatami
- Gandalf8
- Juventino
preclix pisze:Było ustalone bianconeri tak samo, jak kolor biały. Więc niech tak pozostanieGandalf8 pisze:piotrinho1234... pisze:
Wiem, że na poprzednich stronach większość użytkowników było za napisem " bianconeri" z tyłu longa, ale może by tak zrobić ankietę? służę swoimi kontami na JP
Ja tam się przy złotym kolorze napisu z tyłu nie upieram - biały też mi odpowiada

Chciałbym tylko, żeby się nie rozwlekac nad decyzjami, bo co chwilę może ktoś wymyślic nową ankietę na temat czegoś i tak bedziemy debatowac jak w Sejmie przez kilka lat... :C .
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Darius19
- Juventino
Oby nie jak w sejmie bo te longi jak ustawy wszyscy o nich słyszeli tylko nikt ich nie widział :C A co do koloru mi to w sumie obojętne byleby tylko napis bianconeri pozostał :lol:Gandalf8 pisze:Ja tam się przy złotym kolorze napisu z tyłu nie upieram - biały też mi odpowiada
Chciałbym tylko, żeby się nie rozwlekac nad decyzjami, bo co chwilę może ktoś wymyślic nową ankietę na temat czegoś i tak bedziemy debatowac jak w Sejmie przez kilka lat... :C .
FORZA JUVE