LE (baraż): JUVENTUS 1-0 Sturm
- Didiwloski
- Juventino
Muszę to gdzieś napisac a nie wiem gdzie więc piszę tu.
Po wczorajszym wieczorze i fali newsów odnosnie wyprowadzki Diego cos we mnie strzelilo. Oglądając teraz mecz i widząc Del Piero czuję coś okropnego. Zawsze go podziwiałem i szanowałem a teraz mnie on denerwuje samym swoim wyglądem. Denerwuje mnie legenda mojego ukochanego kluibu. To boli.
Mecz musi byc wygrany, ale Sturm tanio skóry(za klasykiem) nie sprzeda.
Po wczorajszym wieczorze i fali newsów odnosnie wyprowadzki Diego cos we mnie strzelilo. Oglądając teraz mecz i widząc Del Piero czuję coś okropnego. Zawsze go podziwiałem i szanowałem a teraz mnie on denerwuje samym swoim wyglądem. Denerwuje mnie legenda mojego ukochanego kluibu. To boli.
Mecz musi byc wygrany, ale Sturm tanio skóry(za klasykiem) nie sprzeda.
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010, 21:27 przez Didiwloski, łącznie zmieniany 1 raz.
- tabo89
- Juventino
Też od razu zwróciłem uwagę, szybki wywiad i ta piękna pani to Michela Quattrociocche.Zdun pisze:Aquilani z jaką dupą na trybunach 8)
Tylko Miłosz siedział sam i przeglądał JP na komórce :lol:
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010, 21:29 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Zarzućcie chłopaki jakimś linkiem do meczu.
- Wojtek
- Juventino
No noZdun pisze:Aquilani z jaką dupą na trybunach 8)

A Millosa nie interesuje mecz woli pograć na komie w pesa

Ogólnie dobrze ale nie ma zagrożenia szkoda słupka Alexa ale jak możemy dopuszczać Strum do sytuacji sam na sam ogromne szczęście...Alex najlepszy na boisku jak dla mnie.
Lanzafame za Amauriego ? :shock: WHY ?
- piotrinho1234...
- Juventino
http://atdhe.net/23123/watch-juventus-vs-sturm-grazAlexinhio-10 pisze:Zarzućcie chłopaki jakimś linkiem do meczu.
Nie wiem czemu Lanza wszedł za Amauriego, ale wiem jedno, lepiej by było gdyby wszedł Ribas

Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010, 21:31 przez piotrinho1234..., łącznie zmieniany 1 raz.
- kaczy19FJ
- Juventino
Ładnie tam DP pogrywa, mecz na niższym poziomie, bez emocji. Ze strony Strum'u głupie faule. Mało akcji bramkowych, widać że brak nam Diego, poza tym..ten duet w środku pola Melo - Sissoko
. I tak dalej obstawiam 2:0 dla nas.
Ktoś pisał że mamy śmieszną ławkę. To ja mówię proszę zobaczyć ilu graczy nie ma
.

Ktoś pisał że mamy śmieszną ławkę. To ja mówię proszę zobaczyć ilu graczy nie ma

Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2010, 21:31 przez kaczy19FJ, łącznie zmieniany 2 razy.
- krystian1221
- Juventino
Ciekawe co będzie z Amaurim
Mam nadzieje ze nic poważnego

Mam nadzieje ze nic poważnego
- kaczy19FJ
- Juventino
Boska ta fotaVincitore pisze:
Mizeria nieziemska. Najlepszy na boisku jak dla mnie Melo, szkoda, że Szabics nie trafił to by się obudzili.
PS: Blanc jaki zarost O_O

- NoWaCzEk
- Juventino
I dobrze ze nie ma Diego! Alex jest w wysmienitej formie i bedzie gral tak caly sezon! Sam wygra LE, SERIE A, COPPA ITALIA i zostanie królem strzelców we wszystkich tych rozgrywkach. W miejsce Diego kupmy Raula z Shalke, w końcu robimy z Niemcami niezle interesy. Juventus gra w pierwszej połowie zdumiewająco:O A szarże Martineza? Palce lizać! De Ceglie jak zwykle wyśmienity:) Wszystko idzie w dobrym kierunku. Druga połowa zdecydowanie na plus;) W drugiej połowie liczę na Grygerę, bo myślę że wejdzie za słabo spisującego sie Motte. Do usłyszenia.
NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA!
- Gandalf8
- Juventino
Bałem się, że po 1 połowie będzie gorzej, ale nie jest źle. Obrona nawet ok (De Cegła nawet raz zabrał przeciwnikowi piłkę
). Dziwi mnie trochę, że grają Melo i Sissoko, bo to raczej defensywni pomocnicy a w rozgrywaniu za dobrzy nie są. Skrzydła raczej średnio. W ataku Amauri niewidoczny (i chyba kontuzja) a Alex sobie spokojnie radzi z 4 przeciwnikami na raz, ale gola niestety strzelic nie może
. Ciekawe jak będzie wyglądac druga połowa tego meczu...

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Donnie
- Juventino
Mecz grany na stojąco przez naszych, nie widać większego zaangazowania.
Na mały plus Momo - w porównaniu do jego ostatnich występów dzisiaj gra nieźle.
Najlepsi na boisku chyba Melo. Motta parę razy fajnie w ofensywie zagrał, no i ta akcja, po której Alex trafił w słupek, ładnie sobie podciął piłke, zresztą Capitano też nieźle zakręcił obrońcami. Mimo to jego gra raczej nie powala, dużo strat.
Skrzydła funkcjonują SŁABO. Licze na poprawę w drugiej połowie.
Na mały plus Momo - w porównaniu do jego ostatnich występów dzisiaj gra nieźle.
Najlepsi na boisku chyba Melo. Motta parę razy fajnie w ofensywie zagrał, no i ta akcja, po której Alex trafił w słupek, ładnie sobie podciął piłke, zresztą Capitano też nieźle zakręcił obrońcami. Mimo to jego gra raczej nie powala, dużo strat.
Skrzydła funkcjonują SŁABO. Licze na poprawę w drugiej połowie.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Gramy średnio na jeża. Niby podania dokładne, ale jak zwykle, o zgrozo, brakuje iskry w ataku. Stara się coś nadrabiać Alex, ale nie ma się co oszukiwać - nie te lata. Kiepsko to widzę w kontekście ligi. Były jakieś transparenty, okrzyki ku chwale Diego? Nie oglądam od początku i takowych nie uświadczyłem.