[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- Gandalf8
- Juventino
faja69 pisze:to jak Panowie robimy? bo jak narazie większego zainteresowania tymi dwoma dodatkowymi kolorami nie ma.. pozostaje jeszcze kwestia napisu z tyłu, co tak naprawdę chcecie aby tam było.. "bianconeri" może "forza juve"?
kwestia napisu pozostaje otwarta, jeśli nic lepszego nie wymyślimy to pozostanie "bianconeri"
Ja myślę, że już może zostac złote "Bianconeri" a "Forza Juve" i "1897" da się jako napisy przy okazji następnej akcji

Co do białego to mi się nie podoba. Brązowy jest fajny, ale nie uzbieram kasy na 2 longi, więc zostaje przy czarnym, bo jak dla mnie jest zdecydowanie najładniejszy.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- stahoo
- Juventino
BIANCONERI... chyba jest najlepsze z tego wszytskiego.faja69 pisze:to jak Panowie robimy? bo jak narazie większego zainteresowania tymi dwoma dodatkowymi kolorami nie ma.. pozostaje jeszcze kwestia napisu z tyłu, co tak naprawdę chcecie aby tam było.. "bianconeri" może "forza juve"?
kwestia napisu pozostaje otwarta, jeśli nic lepszego nie wymyślimy to pozostanie "bianconeri"
- kosciu88
- Juventino
Ja jestem za bianconerifaja69 pisze:to jak Panowie robimy? bo jak narazie większego zainteresowania tymi dwoma dodatkowymi kolorami nie ma.. pozostaje jeszcze kwestia napisu z tyłu, co tak naprawdę chcecie aby tam było.. "bianconeri" może "forza juve"?
- piotrinho1234...
- Juventino
Gwiazdki pasowałyby do każdego koloru longa .
- piotrinho1234...
- Juventino
Wiem, że na poprzednich stronach większość użytkowników było za napisem " bianconeri" z tyłu longa, ale może by tak zrobić ankietę? służę swoimi kontami na JPfaja69 pisze:złote dwie gwiazdki też dobry pomysł.. chociaż mam nadzieję , że jednosezonowy..

- Gandalf8
- Juventino
piotrinho1234... pisze:Wiem, że na poprzednich stronach większość użytkowników było za napisem " bianconeri" z tyłu longa, ale może by tak zrobić ankietę? służę swoimi kontami na JPfaja69 pisze:złote dwie gwiazdki też dobry pomysł.. chociaż mam nadzieję , że jednosezonowy..
Jak zaczniemy robic ankiety o każdy detal to te longi będą dopiero za rok

- piotrinho1234...
- Juventino
Gwiazdki to nie szczegół.Było ustalone "bianconeri", czy akurat Tobie ten napis odpowiada?Nie wiem jak dla was, ale dla mnie złoty napis będzie wyglądał nieco tandetnie.Gandalf8 pisze:piotrinho1234... pisze:Wiem, że na poprzednich stronach większość użytkowników było za napisem " bianconeri" z tyłu longa, ale może by tak zrobić ankietę? służę swoimi kontami na JPfaja69 pisze:złote dwie gwiazdki też dobry pomysł.. chociaż mam nadzieję , że jednosezonowy..
Jak zaczniemy robic ankiety o każdy detal to te longi będą dopiero za rok. Było ustalone "Bianconeri" to niech zostanie, bo może za rok już będzie trzecia gwiazdka (
) a jedynie niech kolor będzie złoty i ruszamy z oficjalnymi zapisami i wpłatami
Zanim, będziemy mieć trzy gwiazdki to longi już zgniją ze starości.
- Gandalf8
- Juventino
piotrinho1234... pisze:Gwiazdki to nie szczegół.Było ustalone "bianconeri", czy akurat Tobie ten napis odpowiada?Nie wiem jak dla was, ale dla mnie złoty napis będzie wyglądał nieco tandetnie.Gandalf8 pisze:piotrinho1234... pisze:
Wiem, że na poprzednich stronach większość użytkowników było za napisem " bianconeri" z tyłu longa, ale może by tak zrobić ankietę? służę swoimi kontami na JP
Jak zaczniemy robic ankiety o każdy detal to te longi będą dopiero za rok. Było ustalone "Bianconeri" to niech zostanie, bo może za rok już będzie trzecia gwiazdka (
) a jedynie niech kolor będzie złoty i ruszamy z oficjalnymi zapisami i wpłatami
Wiem, co te gwiazdki oznaczają i jak bardzo są one ważne, ale mi akurat bardziej odpowiada napis "Bianconeri", który z tego, co się orientuję odpowiada większości osób chcących kupic longi i broń Boże nie jest to moja zachcianka.
Co do koloru to według mnie złoty nie będzie wyglądał tandetnie.
I gratuluje wiary w drużynę Juve skoro sądzisz, że wcześniej longi zgniją ze starości niż będziemy miec trzecią gwiazdkę...
- piotrinho1234...
- Juventino
Każdy ma swoje gusta i ja to szanuje, ale żeby sprawdzić kto woli napis "Bianconeri" a kto gwiazdki należy zrobić ankietę, i nie uważam żeby była czasochłonna, bo zainteresowani longami często odwiedzają ten temat.Gandalf8 pisze:piotrinho1234... pisze:Gwiazdki to nie szczegół.Było ustalone "bianconeri", czy akurat Tobie ten napis odpowiada?Nie wiem jak dla was, ale dla mnie złoty napis będzie wyglądał nieco tandetnie.Gandalf8 pisze:
Wiem, co te gwiazdki oznaczają i jak bardzo są one ważne, ale mi akurat bardziej odpowiada napis "Bianconeri", który z tego, co się orientuję odpowiada większości osób chcących kupic longi i broń Boże nie jest to moja zachcianka.
Co do koloru to według mnie złoty nie będzie wyglądał tandetnie.
I gratuluje wiary w drużynę Juve skoro sądzisz, że wcześniej longi zgniją ze starości niż będziemy miec trzecią gwiazdkę...
Nie dyskutujmy o Juventusie w temacie o longach

- KielbikJUVE
- Juventino
Jak śmiesz!! Po tym sezonie to te dwie gwiazdki będą "przestarzałe" :evil:piotrinho1234... pisze:Zanim, będziemy mieć trzy gwiazdki to longi już zgniją ze starości.
I wtedy będzie można robić longi z trzema gwiazdkami z tyłu