Chelsea kusi Adriano
- Peja48
- Juventino
Chelsea Londyn jest zainteresowana sprowadzeniem Adriano grającego obecnie w AC Parma (jest on jednak piłkarzem Interu Mediolan). Wysłannicy angielskiego klubu pytałi o sytuację piłkarza jego agenta. Gilmar Rinaldi przyznał jednak, że do tej pory nie wpłynęła do niego konkretna oferta z Londynu.
Hej ja nie mam nic przeciwko ale niezadużo maja tych napastnikuf Duff Crespo Mutu Hasselbank i teraz Adriano same gwiazdy w Ataku! :shock:
Hej ja nie mam nic przeciwko ale niezadużo maja tych napastnikuf Duff Crespo Mutu Hasselbank i teraz Adriano same gwiazdy w Ataku! :shock:
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- Peja48
- Juventino
dlaczego przecież to niby transfer?Johnny777 pisze:Jeszcze ruskowi mało??!! Mam nadzieję że ta Chelsea rozleci się szybciej niż myślałem... :evil:
P.S. Wiesz...topic jakby nie w tym pokoju...
Solo Grazie Grande Forza Juve
:8

- juve21
- Juventino
Dobrze się ktoś zapytał.Po co im kolejny napastnik?? Może się powórzyć sytuacja z Realem,gdzie postawią tylko na atak zapominając o obronie. Czy to dobra taktyka?Odpowiedzi udzielił nam mecz chlesea z besiktasem :twisted:
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Duff nie jest napastnikiem, ale i tak uwarza że zadużo im tych napastników.
Nie wiem czy wiecie ale oprócz Ruska jest jeszcze jakiś Żydek który zajmuje się negocjacjami z piłkarzami których Anglicy chcą kupić, więc ta spółka jest groźna dzięki nim Chelsea może zarówno szybko się rozpaść jak i urosnąć w potęgę, ale jak wiadomo potęgę buduje się przez lata, więc narazie nie mamy czego się bać.
Nie wiem czy wiecie ale oprócz Ruska jest jeszcze jakiś Żydek który zajmuje się negocjacjami z piłkarzami których Anglicy chcą kupić, więc ta spółka jest groźna dzięki nim Chelsea może zarówno szybko się rozpaść jak i urosnąć w potęgę, ale jak wiadomo potęgę buduje się przez lata, więc narazie nie mamy czego się bać.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JuveQL
- Juventino
Echhhh ten Abramowicz...kiedyś tez wykupie Juve i bede szalał na rynku transferowym
A co do Adriano to bylby to zbedny zakup. przeciz Crespo czy Mutu to zawodnicy typowo do pierwszego skaladu (gwiazdy). Przeciez ani jeden ani drugi nie zgodzilby sie na ławkę...a w obwodzie pozostaje jeszcze Hasselbaink
A co do Adriano to bylby to zbedny zakup. przeciz Crespo czy Mutu to zawodnicy typowo do pierwszego skaladu (gwiazdy). Przeciez ani jeden ani drugi nie zgodzilby sie na ławkę...a w obwodzie pozostaje jeszcze Hasselbaink
- nookie
- Juventino
Chalsea podobnie jak Real na -poczatku bedzie miala problemy..przeciez oni prawie calkiem inna jedenastka graja niz w tamtym sezonie..ci kolesie w ogole w wikszosci nigdy ze soba nie grali...ale jak sie zgraja...oj to zaczna wymiatac...juve20 pisze:Odpowiedzi udzielił nam mecz chlesea z besiktasem :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.