[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- Artur0
- Juventino
Nie no raczej nie ma opcjiDarius19 pisze:A jak nie do roboty to ładnie się uśmiechnąć do rodziców lub do dziadków a pieniążki na pewno się znajdą w końcu 52 zł. to nie wiele. I starsina pewno ci dadzą. Bez obaw :CMietson pisze:No to do robotyKurcze. Niestety będę musiał zrezygnować z longa Sad za dużo wydałem na imprezie i jestem bez grosza kwasnyNie wiem czy masz jeszcze tydzień czy miesiąc wakacji ale coś znajdziesz i będzie akurat na longa i na kolejną imprezę

Ale narazie póki nie ma jeszcze rozmiarówek podanych to jeszcze jest jakaś szansa może ogarnę skądś kasę... Podoba mi się cholernie ten long i szkoda go trochę

Forza Juve
- Gandalf8
- Juventino
dex_20 pisze:siema, jestem zainteresowany kolorem brazowym. jak sie wpisac na liste????
Właśnie to zrobiłeś - napisałeś w poście, że jesteś zainteresowany kolorem brązowym

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- nopone
- Juventino
Witam, jeżeli jest taka możliwość to chciałbym zmienić kolor z szarego na brązowy niestety wcześniej nie zauważyłem że jest taki do wyboru, przepraszam za utrudnienie i jeżeli jest szansa to prosiłbym o zmianę. Z góry dzięki.
myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay 

- Pan Mietek
- Juventino
Ja tam białego nie chcę bo za chwilę będzie upie... tzn. brudny jak stół Durczoka
Ale może ktoś inny będzie chciał

- piotrinho1234...
- Juventino
A mógłbyś pokazać jakby to mniej więcej wyglądało?faja69 pisze:a co powiecie na biały kolor longa? taki też był by możliwy do wyboru.. jeśli oczywiście chcecie.