Nadzieja Bayernu chce zmienić klub

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 23:42

Wielka nadzieja Bayernu Monachium Bastian Schweinsteiger odrzucił propozycję nowego kontraktu i chce odejść z klubu. 19-latek, który przebojem awansował do pierwszej drużyny bawarskiego klubu jest uznawany za jeden z największych talentów niemieckiej piłki.

Schweinsteiger podpisał pierwszy profesjonalny kontrakt z Bayernem w zeszłym roku. Gdy jego talent ekslopodował - działacze w tym roku zaproponowali nową umowę. Nie spełniła ona jednak oczekiwań piłkarza i jego menedżer potwierdził, że Schweinsteiger po zakończeniu obecnej umowy, która wygasa w roku 2005, opuści Bayern.

Teraz ruch należy do działaczy klubu, którzy z pewnością będą chcieli zatrzymać Schweinsteiger w klubie.

moze by tak do Juve ?? co o tym sadzicie ??

juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 23:53

Ee,ja myślę że on jest nam niepotrzebny.Poza tym nie przepadam za szwabami i nie przypominam sobie by któryś z tej nacji sprawdzil się w juve .

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 07:07

Po tym co widzialem to nie sądze zejest on takim wielkim talentem. Jakos nigdy nie przekonał mnie swoimi umiejetnosciami, a widziałem go wiele razy. Wg mnie bylby zupelnie nieprzydatny w Juve... :?

Niech idzie do Realu jako kolejna "gwiazda" :wink:

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 07:37

Według mnie on w Juve nie jest potrzebny, zresztą jak byśmy chcieli któregoś z młodych talentów ta mamy dużo leprzych na wyporzyczeniu np Matteo Brighi, Gasbarroni, czy Sculli.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 10:18

E no dajmy spokój, po co on nam w JUVE! Kategoryczne NIE! Ten zawodnik jeszcze musi sie ograć i nałapać więcej doświadczenia. U nas by sie nawet na ławkę niezalapał.
Jak wspomniał ADAMJUVENTUSPL mamy na wypożyczeniach wilelu innych młodych i bardzo utalentowanych zawodników więc nie widzę potrzeby sprowadzania kolejnego :)
Ja niemam nic przeciwko prowadzaniu młodzieży ale ten zawodnik niczym specjalnym się nie wyróżnia. Rozumiem np: Ci 2 Urugwajczycy albo Mexes, Rothen czy inni... :wink:

Obrazek
Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 10:43

Taaaaak jeszcze on tu potrzebny :x

Zawsze Wierni ! ! !
Cross

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 10:45

Jeśli chodzi o niemców którzy coś zrobili w juve. To masz Andreasa Moellera , i jeszcze jeden obrońca z Borussi. Właściwie kiedy Borussia zdobyla ligi mistrzów , to prawie polowa z nich grała wczesniej w juve

Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 11:05

JuveQL pisze:Po tym co widzialem to nie sądze zejest on takim wielkim talentem. Jakos nigdy nie przekonał mnie swoimi umiejetnosciami, a widziałem go wiele razy. Wg mnie bylby zupelnie nieprzydatny w Juve... :?

ja wręcz przeciwnie, nie wim kto to jest czy ktos moze mnie uświadomić :?:

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 11:09

nigdy bym go nie chcaił w juve, pozaty to jego talent aż tak nie eksplodował :!: on jeszcze dużo sie musi nauczyć, a czy Bayern go zatrzyka czy nie to juz mnie to nie obchodzi, ja myśle ze on nie zrobi większej kariery

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 13:07

Cross pisze:Jeśli chodzi o niemców którzy coś zrobili w juve. To masz Andreasa Moellera , i jeszcze jeden obrońca z Borussi. Właściwie kiedy Borussia zdobyla ligi mistrzów , to prawie polowa z nich grała wczesniej w juve
zgadza sie, jeszcze warto wspomniec o Thomasie Hassler'ze

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
JuveQL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 13:32

Hybryd pisze:
JuveQL pisze:Po tym co widzialem to nie sądze zejest on takim wielkim talentem. Jakos nigdy nie przekonał mnie swoimi umiejetnosciami, a widziałem go wiele razy. Wg mnie bylby zupelnie nieprzydatny w Juve... :?

Imię i nazwisko: Bastian Schweinsteiger
Data urodzenia: 01.08.1984
Narodowość: Niemcy
Stan cywilny: kawaler
W klubie od: 01.07.1998
Pozycja: 3
Numer na koszulce: 31

Obrazek

Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 19:25

NNNNNNNNNNIIEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
on jest tragiczny:P Choć nie widziałam go nigdy w akcji :) Ale jak o nim nic nie słyszałam to chyba nie jest taki dobry iżby juve mogło się nim zainteresować:) :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 października 2003, 22:11

Sodówa dzieciakowi uderzyła i już odchodzi z Bayernu.. :evil: Jakkolwiek nam się w większości liga niemiecka nie podoba to jednak przyznać trzeba że pograł by sobie w Monachium, doświadczenia nabrał a potem myślał o przejściu gdzieś indziej. W końcu Bayern to nie Swornica Czarnowąsy żeby nie było tam możliwości rozwoju piłkarskiego... :wink:

matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 15:10

Ja o nim nic nieslyszalem.Nie ma mowy o jego grze w Juve,jak juz ma odejsc z Bayernu to niech sobie gdzies idzie byle nie do SerieA a w szczegolnosci do Juve. :-D

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 października 2003, 15:56

JuveQL pisze:
Hybryd pisze:

Imię i nazwisko: Bastian Schweinsteiger
Data urodzenia: 01.08.1984
Narodowość: Niemcy
Stan cywilny: kawaler
W klubie od: 01.07.1998
Pozycja: 3
Numer na koszulce: 31

Obrazek
a co to jest pozycja 3 ???

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8