LE (baraż): JUVENTUS 1-0 Sturm
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Liga Europejska (baraż): JUVENTUS – Sturm Graz
Czas:
26-08-2010 (czwartek)
godzina 20:45
Miejsce:
Stadio Olimpico di Torino
O przeciwniku:
Pełna nazwa - Sportklub Puntigamer Sturm Graz
Rok założenia - 1909
Barwy - czarno-białe
Prezes - Hans Rinner
Trener - Franco Foda
Strona Internetowa
Sukcesy:
* Mistrzostwo Austrii (2): 1997, 1998
* Puchar Austrii (4): 1995, 1996, 1998, 2010
* Superpuchar Austrii (3): 1996, 1998, 1999
Wynik pierwszego spotkania (kliknij po szczegóły):

mecz na żywo w TV:

Arena Sport 3
ATV Austria
Digi Sport (RO)
mecz w Internecie:
http://atdhe.net/
http://rojadirecta.com/
http://www.soccer-live.pl/
http://live-sport-tv.com/
http://www.meczenazywo.pl/
http://www.myp2p.eu/
źródła: www.juvepoland.com , www.juventus.com, www.liveonsat.com , www.wikipedia.pl
Kibice w wielu miastach Polski spotykają się by razem oglądać ten mecz.
Dlatego zrób to i Ty, kliknij aby zajrzeć na forum, do pokoju KIBICE
Wszelkie błędy proszę kierować na PW lub gg - na pewno wprowadzę poprawki.
Kolejny mecz o stawkę przed nami. Z jednej strony oczekuję łatwego zwycięstwa, najlepiej 10 bramkami
Atut własnego boiska powinien nam pomóc w bezproblemowym rozprawieniem się z przeciwnikiem możliwie niskim nakładem sił, które przydadzą nam się bardziej w inauguracji rozgrywek ligowych. Jeżeli chcemy wracać na szczyt to Sturm nie powinien być dla nas żadnym znaczącym przeciwnikiem.
Pomimo, że gra jest o stawkę, to ja jedna podchodzę do tego spotkania w kategoriach przygotowania do nowego sezonu.
Jest to nasz ostatni sprawdzian przed walką o najwyższe cele w lidze włoskiej i mam nadzieję, że wypadniemy w nim korzystnie. Zobaczymy czy słowa Del Neriego po ostatnim spotkaniu, za które nawiasem mówiąc należą się brawa, poniosą za sobą jakieś konkretne działania i drużyna pokaże się z lepszej strony.
Ostatnio zmieniony 30 stycznia 2013, 13:46 przez Siewier, łącznie zmieniany 2 razy.
- Juventino79
- Juventino
Obstawiam 2-0 i ... 2 brameczki Amauriego
Mam też nadzieję ,że tym razem Polsat nie spierniczy sprawy i pokaże mecz na żywo w Polsacie Sport 
- Simi
- Qualità Juventino
Gramy u siebie, to i wynik musi byc spokojny. Szkoda że nie zobaczymy Milosa i Aquilaniego, ale to wszystko w najbliższym czasie. Liczę na występ Melo, który w meczu z Milanem pokazał się z tej strony, której oczekiwaliśmy rok.
Stawiałbym na takie ustawienie:
--------------------Storari---------------------
Motta --- Bonucci --- Chiellini --- De Ceglie
Pepe ---- Melo ----- Sissoko ---- Lanzafame
--------------Diego----------------------------
----------------------Amauri-------------------
Czemu Sissoko ? Ponieważ Marchisio jak narazie nie gra tego czego oczekujemy od rozgrywającego. Nie zdziwiłbym się gdyby w miejsce Pepe pojawiłby się Martinez.
Stawiałbym na takie ustawienie:
--------------------Storari---------------------
Motta --- Bonucci --- Chiellini --- De Ceglie
Pepe ---- Melo ----- Sissoko ---- Lanzafame
--------------Diego----------------------------
----------------------Amauri-------------------
Czemu Sissoko ? Ponieważ Marchisio jak narazie nie gra tego czego oczekujemy od rozgrywającego. Nie zdziwiłbym się gdyby w miejsce Pepe pojawiłby się Martinez.
- Angelu
- Juventino
A czy Sissoko gra lepiej niż Marchisio? Nie wydaje mi się...
Na początek niech Momo zainwestuje w porządne buty, bo jak wszedł wczoraj na boisko to je*! du*! leżał prawie. Lubię Momo i wierzę, że dojdzie pomału do swojej gry z przed kilku lat
Obstawiam dość optymistyczne 3:0 z bramkami Diego, Amauriego i Pepe.
Na początek niech Momo zainwestuje w porządne buty, bo jak wszedł wczoraj na boisko to je*! du*! leżał prawie. Lubię Momo i wierzę, że dojdzie pomału do swojej gry z przed kilku lat

Obstawiam dość optymistyczne 3:0 z bramkami Diego, Amauriego i Pepe.
- Vimes
- Juventino
Tym razem Polsat nie powinien zawieść, bo puszczają już zajawki o tym meczu. Mam nadzieję, że wygramy pewnie. Nie mam tu na myśli zdobycia worka bramek, ale oczekuję, że to my będziemy dyktować warunki i prowadzić grę, a zwycięstwo nie będzie ani przez chwilę zagrożone.Juventino79 pisze:Mam też nadzieję ,że tym razem Polsat nie spierniczy sprawy i pokaże mecz na żywo w Polsacie Sport
- Dybala 4ever
- Juventino
Lepiej nie podchodzić tak lajtowo do tego jak się wydaję, Sturm ma 1 gola straty i ich młodzi zawodnicy będą wypruwać żyły, żeby powalczyć o korzystny dla siebie wynik. Koncetracja przede wszystkim, bać się ich nie możemy, bo jesteśmy Juventusem, ale każdego rywala trzeba szanować. Najlepiej od początku strzelić ze 2 gole i mieć potem kontrolę nad całym meczem. Składzik najlepiej jakby był taki:
Storari
De Ceglie--------------Chiellini-------Bonucci--------------------------------Motta
Sissoko---------Melo
Martinez Pepe
Diego------Amauri
Btw. dziwnie wyszło, ale to jest 4-4-2, żeby się nikt nie czepiał
Storari
De Ceglie--------------Chiellini-------Bonucci--------------------------------Motta
Sissoko---------Melo
Martinez Pepe
Diego------Amauri
Btw. dziwnie wyszło, ale to jest 4-4-2, żeby się nikt nie czepiał

- Marian.
- Juventino
Jeżeli chodzi o pierwszy skład to chciałbym, żeby w środku zagrali Melo z Sissoko, a na którymś z boków Martinez. Nie po to Beppe wybulił na niego 12 baniek, żeby nie miał okazji się nawet zaprezentować. Lanzafame jest słaby, więc nic się nie stanie jak w czwartek usiądzie na ławce.
Co do ataku. Oczywiście Diego - Amauri, w 65-70 minucie niech DN wpuści Alexa za Diego i będzie dobrze.
Liczę na 3:0, dwie Amauriego, jedna Diego.
Co do ataku. Oczywiście Diego - Amauri, w 65-70 minucie niech DN wpuści Alexa za Diego i będzie dobrze.
Liczę na 3:0, dwie Amauriego, jedna Diego.
- damian11021
- Juventino
Mecz na 100% będzie w polsacie sport bo nawet już Borek to zapiowiedział
A co do meczu licze na skład Diego - Amauri bo jakoś fajniej sie ich ogląda no i łatwe zwycięstwo

A co do meczu licze na skład Diego - Amauri bo jakoś fajniej sie ich ogląda no i łatwe zwycięstwo
<(^^,)>

- Wojtek
- Juventino
Strzelone dwie bramki na wyjeździe chyba przesądziwły o tym że to my będziemy grać dalej. Jak dla mnie to jest tylko formalność ;D
Atak Diego-Amauri jest zdecydowanie najlepszy na obecną chwile i taki chcę widzieć.
Licze na to że Diego i Amauri strzelą chociaż po jednej bramce a my wygramy 3-0 FORZA!!
Atak Diego-Amauri jest zdecydowanie najlepszy na obecną chwile i taki chcę widzieć.
Licze na to że Diego i Amauri strzelą chociaż po jednej bramce a my wygramy 3-0 FORZA!!
- Wojtek
- Juventino
eee...tam ipla tam tylko siata leci nie ma bata że tam będzie kiedykolwiek mecz Juve. Skróty są można pooglądać.Quake pisze:wiadomo moze czy bedzie tansmisja na ipli?
Mecz na Polsat sport ale ja nie mam

Wypatruj lików do meczu na tej stronie w dniu meczu.Najczęściej oglądam na veetle bo tam jest najlepsza jakość na bet365 też niczego sobie!
PS.Wygramy ten mecz!
Edit:Jutro Juve zagra sparing z primaverą w tym meczu być może zobaczymy Krasicia i możliwe że Aquilaniego też