Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- matekkuba
- Juventino
Fajnie, że wrzuciłeś zdjęcia. A napisz czy ten materiał to zwykły śliski jak w bazarowych koszulkach czy też siateczka (ze zdjęć wynika, że siateczka, ale wolę się upewnić).
W zeszłym sezonie kupiłem oryginał - ciekawe czy będzie duża różnica w jakości z podróbką.
W zeszłym sezonie kupiłem oryginał - ciekawe czy będzie duża różnica w jakości z podróbką.
- LukaS
- Juventino
Jak dla mnie dobra jakoś materiału - siateczka.matekkuba pisze:Fajnie, że wrzuciłeś zdjęcia. A napisz czy ten materiał to zwykły śliski jak w bazarowych koszulkach czy też siateczka (ze zdjęć wynika, że siateczka, ale wolę się upewnić)..
- PaulCone
- Juventino
ja we wszystkich swoich koszulkach Juventusu chodzę na co dzień, a jeśli jest okazja, to również gram w nich na boisku. a mam około dziesięciu.LukaS pisze:No a kupisz za 240zł oryginał na 100% ? i co z nią zrobisz? będzie leżeć żeby jej się czasem nic nie stało bo taka droga była. Ja pójdę czasem na mecz, ponoszę na co dzień ale bez jakieś przesady
nie kupie oryginału teraz, poczekam sezon, dwa, a nóż będzie ktoś sprzedawał, albo jakaś promocja na iss...
- Vimes
- Juventino
Czy ta koszulka jest oryginalna? Wydaje mi się, że tak, ale mam pewne wątpliwości, ponieważ różni się trochę od tego samego modelu, którego zdjęcia w swoim poście zaprezentował ALEXY:
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Napis "Centenario del 1 scudetto" na jednej koszulce jest żółty, a na drugiej czarny. Poza tym metka wygląda trochę inaczej. Czy te różnice mogą wynikać z tego, że jak twierdzi sprzedający koszulka została kupiona w USA?
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2
Napis "Centenario del 1 scudetto" na jednej koszulce jest żółty, a na drugiej czarny. Poza tym metka wygląda trochę inaczej. Czy te różnice mogą wynikać z tego, że jak twierdzi sprzedający koszulka została kupiona w USA?
- Sapo
- Juventino
Wygląda na oryginalną, choć ja też mam czarny napisVimes pisze:Czy ta koszulka jest oryginalna? Wydaje mi się, że tak, ale mam pewne wątpliwości, ponieważ różni się trochę od tego samego modelu, którego zdjęcia w swoim poście zaprezentował ALEXY:
Zdjęcie 1
Zdjęcie 2

- Vimes
- Juventino
Jeżeli to jest podróbka, to naprawdę dobrej jakości, a ten model zalicza się do tych fajniejszych projektów Nike.Sapo_Juve&Legia pisze:Wygląda na oryginalną, choć ja też mam czarny napisMoże być taka różnica, aczkolwiek nie widziałem tej koszulki z żółtym napisem
Ciekawe za ile pójdzie koszulka z tej aukcji?
- Vimes
- Juventino
- luks_wgs
- Juventino
poproś o dokładniejsze zdjęcia detali. nie jestem pewiem czy to na pewno jeleń, na tym zdjęciu wygląda trochę jak szczupak:/mnowo pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć, czy warto inwestować pieniądze w ten strój? Oryginał? Mam poprosić o zdjęcie metek?![]()
PS. W herbie jeleń, więc chyba ok?...
- mnowo
- Qualità Juventino
Ale czy wykończenie rękawów, rozkład pasów - tak na pierwszy rzut oka? Jest ok? Herb wydaje się w porządku...luks_wgs pisze:poproś o dokładniejsze zdjęcia detali. nie jestem pewiem czy to na pewno jeleń, na tym zdjęciu wygląda trochę jak szczupak:/mnowo pisze:Czy ktoś mi może powiedzieć, czy warto inwestować pieniądze w ten strój? Oryginał? Mam poprosić o zdjęcie metek?![]()
PS. W herbie jeleń, więc chyba ok?...

- tabo89
- Juventino
http://allegro.pl/super-koszulka-juvent ... 16055.html
Jeśli ktoś na taką poluje to chyba dobra okazja
Jeśli ktoś na taką poluje to chyba dobra okazja