Trofeo Berlusconi 2010: Milan 0-0(k:4-5) JUVENTUS
- sylvin
- Juventino
swietnie!!! tak sie cieszylem ze mam canale 5 na "n" i ze obejrze mecz!a tu Ci pieprzeni makaroniarze zakodowali mecz!! co za dziadostwo!!! ciekawe czy na cyfrze + ten kanal i mecz jest tez zakodowany?
- Kultek
- Juventino
- KondzioJuveFans
- Juventino
Juve: Manninger-Grygera,Legro,Chiellini,De Ceglie-Martinez,Melo,Marchisio,Pepe-Del Piero,Trezeguet
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- sylvin
- Juventino
ehhhh... po raz koeljny musze sie obejsc smakiem, caly dzien czekalem a tu zakodowane, cyfra tez, wiec i pewnie na polsacie tez zakodowane jest... a w necie nie obejrze bo mam net od sasiada z neo... ale nie wiem czemu wolno chodzi i sie czesto rozlacza;/
- Wojtek
- Juventino
co się dziwisz gramy rezerwami!damian11021 pisze:jak narazie cienizna w wyk. Juve ;/
na veetle jest dobra jakość http://veetle.com/index.php/channel/view#4c715d4cbb194
- Brutalo
- Juventino
Pierwsza połowa słaba. Ciężko kogoś wyróżnić. Trezeguet kolejny mecz kompletnie niewidoczny. Gdyby nie zbyt dalekie podanie Marchisio, pewnie nie zobaczylibyśmy jego twarzy
Pojedynki Ronaldinho vs Zdenek Grygera powinny być w Maratonie Uśmichu :rotfl:
NO DIEGO, NO PARTY !!!

Pojedynki Ronaldinho vs Zdenek Grygera powinny być w Maratonie Uśmichu :rotfl:
NO DIEGO, NO PARTY !!!
Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2010, 21:54 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- ketraB
- Juventino
Miłe zaskoczenie jeśli chodzi o Melo, nawet z przodu nieźle sobie radzi, czego nie można powiedzieć o słabym Marchisio, który dziś jest cieniem samego siebie, a raczej cieniem swojego cienia :]
poza tym bez jakiś rewelacji...
Milan gra bardzo nieskutecznie dlatego wciąż 0-0
Treze nie dostaje piłek, dlatego jest niewidoczny - jeden szczupak mu wyszedł prosto w bramkarza :]
trzeba zrobić parę zmian
poza tym bez jakiś rewelacji...
Milan gra bardzo nieskutecznie dlatego wciąż 0-0
Treze nie dostaje piłek, dlatego jest niewidoczny - jeden szczupak mu wyszedł prosto w bramkarza :]
trzeba zrobić parę zmian
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Nasuwa mi się po pierwszej połowie jeden wniosek. Melo jest na chwilę obecną lepszym zawodnikiem niż Momo.
- bajbek17
- Juventino
Jak na taki skład to nie tak źle biorąc pod uwagę fakt, że Milan przez 35 minut na swoim stadionie musiał grać tylko z kontrataku. Mi się nawet podoba Legrotaglie pewny, Melo i Martinez przyzwoicie, Del Piero może biegać :twisted: tylko Trezeguet i jak zwykle Marchisio prawie niewidoczni.damian11021 pisze:jak narazie cienizna w wyk. Juve ;/
- Loremaster
- Juventino
Martinez jak na razie to 12 mln w błoto, pomyśleć że tą kasę mogliśmy wydać na bardzo dobrego lewego obrońcę
Pepe też kiepsko ale jego nie trzeba kupować na szczęście.
Patrząc jak gra Grygera/De Ceglie oddanie Caceresa tez było jakimś nieporozumieniem

Patrząc jak gra Grygera/De Ceglie oddanie Caceresa tez było jakimś nieporozumieniem

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Póki co mecz na pół gwizdka. Widać jednak pozytywy. Zdecydowanie z dobrej strony pokazał się Martinez. Parę razy odważnie decydował się na pojedynki z rywalami - skutek był różny, ale i tak widać, że możemy mieć z niego pożytek.
Ze strony Milanu wszystko przechodzi przez Ronaldinho i Seedorfa - nic poza tym...
Bravo Garbus :!: Kolejna szansa ci dana i kolejny raz pajacujesz :!: Ten mecz obnaża zarówno jego, jak i Cegły umiejętności paraolimpijskie, paraolimpijczyków przy tym nie obrażając. Reszta na raczej wysokim poziomie - widać progres.
Podoba mi się gra Pepe - takimi walczakami Juve budowało swoją historię.
Ze strony Milanu wszystko przechodzi przez Ronaldinho i Seedorfa - nic poza tym...
Bravo Garbus :!: Kolejna szansa ci dana i kolejny raz pajacujesz :!: Ten mecz obnaża zarówno jego, jak i Cegły umiejętności paraolimpijskie, paraolimpijczyków przy tym nie obrażając. Reszta na raczej wysokim poziomie - widać progres.
Podoba mi się gra Pepe - takimi walczakami Juve budowało swoją historię.
- EjsI
- Juventino
Juve słabiutko, Milan lepszy ale też bez rewelacji.
Postawa naszej defensywy woła o pomstę do nieba - jak to dobrze, że są Motta i Bonucci
Trezeguet niewidoczny, Marchisio lubię, ale niech wreszcie zacznie grać Aquilani to Claudio zobaczy, jak się gra w piłkę. Martinez i Pepe dużo biegają, ale nic z tego nie wynika. Zaskakująco dobrze Melo. Najlepszy u nas Del Piero, co jest dosyć smutne.
A tak poza tym, Boriello ma brzydką fryzurę, a zobaczyć Alexa w reklamie wody bezcenne
Postawa naszej defensywy woła o pomstę do nieba - jak to dobrze, że są Motta i Bonucci

A tak poza tym, Boriello ma brzydką fryzurę, a zobaczyć Alexa w reklamie wody bezcenne

Ostatnio zmieniony 22 sierpnia 2010, 22:00 przez EjsI, łącznie zmieniany 1 raz.
- Donnie
- Juventino
Melo póki co chyba najlepszy z naszych, bardzo także podoba mi się Martinez, miła niespodzianka.
Zdenek :doh:
Pepe też nic nie pokazuje, dużo biega, ale nic z tego nie ma. Jak dla mnie Może być tylko zmiennikiem Krasicia na prawej stronie, na lewej postawiłbym na Urugwajczyka, oczywiście pod warunkiem, że to nie jest jednorazowy jego wyskok.
Zdenek :doh:
Pepe też nic nie pokazuje, dużo biega, ale nic z tego nie ma. Jak dla mnie Może być tylko zmiennikiem Krasicia na prawej stronie, na lewej postawiłbym na Urugwajczyka, oczywiście pod warunkiem, że to nie jest jednorazowy jego wyskok.