Trofeo Berlusconi 2010: Milan 0-0(k:4-5) JUVENTUS
- Dybala 4ever
- Juventino
A wiesz czy tam będzie bankowo transmisja??YachO_ pisze:Zaloguj się na bet365 albo sportingbecie i spokojnie sobie pooglądaszElo Melo:) pisze:Niech ten mecz będzie dobrym przetarciem przed rewanżem ze Sturmem w czwartek. Fajnie byłoby wygrać, wiadomo prestiż itd. Jednak jeśli wtopimy to nie będę płakać z tego powodu, mecze na poważnie wszystko pokażą. Pewno na Canale 5 zablokują pajace, no cóż pozostanie oglądanie w necie i zamulające linki
taki urok niestety.
.
Co do meczu to stawiam na 2 : 2 i w karnych wygrywa... Milan ?
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Ja bardzo bym się zdziwił gdyby Krasic zagrał więcej niż dziesięć minut. Bardziej liczę na występ Melo bo dał ze Sturmem bardzo dobrą zmianę, nie mial do tej pory okazji zagrać całego spotkania... i po prostu szkoda mi Sissoko, który byłby co chwilę ośmieszany przez Ronaldinho.
calma calma
- Wojtek
- Juventino
Powołani na mecz z Milanem:
Licze że wygramy ten mecz FORZA!
btw. powołania na LE są przed każdym meczem osobno nie ? czyli Milos może zagrać ze Sturmem ?
Niestety jak widać nie ma Milosa...szkoda.Bramkarze:13 Manninger, 31 Costantino, 32 Storari.
Obrońcy:2 Motta, 3 Chiellini, 19 Bonucci, 21 Grygera, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie, 34 Ferrero.
Pomocnicy:4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 20 Lanzafame, 23 Pepe, 25 Martinez, 36 Giandonato
Napastnicy:10 Del Piero, 11 Amauri, 17 Trezeguet, 28 Diego
Licze że wygramy ten mecz FORZA!
btw. powołania na LE są przed każdym meczem osobno nie ? czyli Milos może zagrać ze Sturmem ?
- Monte Cristo
- Juventino
Owszem. Aczkolwiek nie jestem pewien czy jest potrzeba zglaszania listy zawodnikow na eliminacje, bo w takim razie Krasic najpewniej nie jest zgloszony.<<W@jTEk>> pisze:
Fajnie bedzie jesli wygramy. Niech Lanzafame zagra na lewej.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- tabo89
- Juventino
Listę zawodników zgłoszonych na eliminację znajdziecie tutaj:
http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/clu ... index.html
Na fazę finałową, czyli od grup będziemy mogli zgłosić nowych zawodników.
http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/clu ... index.html
Na fazę finałową, czyli od grup będziemy mogli zgłosić nowych zawodników.
- damian11021
- Juventino
Czyli do meczu rewanzowego Milos przystąpic nie moze;/ coz czekamy. Innego scenariusza nikt chyba nie przewiduje niż zwycięztwo i awans do fazy grupowej LE i tam juz dobre mecze w wykonaniu zarówno Milosa jak i wszystkich pozostałych Bianconerich no i zwycięstwo w całej rywalizacji.
Czyli jutro tez nie ma co liczyc na Debiut Krasicia
Czyli jutro tez nie ma co liczyc na Debiut Krasicia
<(^^,)>

- Dybala 4ever
- Juventino
Nasz umiłowany trener Luigi Del Neri rzekł, że dziś wybiegną Ci którzy nie grali zbyt dużo w podstawie , a więc myślę, że czary mary hokus pokus abrakadabra i wyjdzie takie coś:
Manninger- Grygera Legro Bonucci/Chiellini De Ceglie- Martinez Marchisio Melo Pepe- Del Piero Trezeguet
btw spokojnie z tym Milosem ludziska
dziś ledwie zaprezentowany oficjalnie, jeszcze ani treningu, a Wy już go chcecie na jutro z Milanem easy ;] potrenuje do tego czasu spokojnie, myślę, że Del Neri da mu pograć w czwartek ze 20 minut rewanżu ze Sturmem to samo może być z Aquilanim, ale ważne, aby byli gotowi na 1 kolejkę z Bari;]. Też się nie mogę doczekać debiutu ich obu, ale wszystko w swoim czasie
.
Manninger- Grygera Legro Bonucci/Chiellini De Ceglie- Martinez Marchisio Melo Pepe- Del Piero Trezeguet
btw spokojnie z tym Milosem ludziska

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No i nadszedł czas na kolejne ciekawe widowisko, niby mecz towarzyski, ale wiadomo z kim... Mecze takie jak z Milanem budzą wiele zainteresowania. Także i tym razem powinno być podobnie. Ostatnimi latami to Milan wygrywał ten puchar i przy okazji traciliśmy jakiegoś ważnego zawodnika ( Buffon - kontuzja ramienia, Chiellini - kontuzja kolana). Oby tym razem obyło się bez kontuzji, chciałbym abyśmy pokazali się z dobrej strony i wygrali wreszcie ten puchar
Nie ważne kto zagra, ważne by każdy włożył serce w grę.

Nie ważne kto zagra, ważne by każdy włożył serce w grę.
- Dybala 4ever
- Juventino
Ale chyba po 4 rundzie el. przed fazą grupową zgłasza się kadrę ?stahoo pisze:Nie jest zgłoszony do LE.Elo Melo:) pisze:Del Neri da mu pograć w czwartek ze 20 minut rewanżu ze Sturmem to samo może być z Aquilanim.
- Monte Cristo
- Juventino
Ale eliminacje nadal trwaja, a on nie jest zgloszony wlasnie do tych eliminacji.Elo Melo:) pisze:Ale chyba po 4 rundzie el. przed fazą grupową zgłasza się kadrę ?stahoo pisze:Nie jest zgłoszony do LE.Elo Melo:) pisze:Del Neri da mu pograć w czwartek ze 20 minut rewanżu ze Sturmem to samo może być z Aquilanim.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.