PLAYARENA WROCŁAW
- Brendol
- Juventino
Słuchajcie, wszytskich chętnych serdecnie zapraszamy, budujemy mocna ekipę do grania CO NAJMNIEJ raz w tygodniu
Na playarenie drużyna FC Kokoszki
Czekam na zaproszenia do potwierdzenia 

The real gentelman never leaves his Old Lady. Forza Juve!
- Brendol
- Juventino
Witam. Jako że większosć jest już we Wrocławiu, informuję, że gramy mecz w czwartek o godzinie 17. Info na playarenie lub u mnie, a wszystkich, co chcą grać regularnie, zapraszam do naszej drużyny.
The real gentelman never leaves his Old Lady. Forza Juve!
- fredi
- Juventino
Witam Ciebie Smok-u
i witam pozostałych.
Widzę że Wasza drużyna FC Kokoszki umarła śmiercią naturalną i została zbanowana... a szkoda.
Na wstępie także chciałbym napisać co nieco o playarenie.
Rozgrywki te rozrosły się już na całą Polskę, więc zachęcam Was do zbierania znajomych i dołączania do aktywnych lig. Wcale nie trzeba czekać na koniec sezonu, można wejść w trakcie i bardzo szybko piąć się w górę aż do ekstraklasy w danym mieście.
Ja jestem ambasadorem z Lubina - jeżeli jest tu jakis lubinianin który chciałby dołączyć do ligi proszę o kontakt.
Panowie i panie
Playarena to znakomita inicjatywa - odejdźmy od komputerów i poruszajmy się trochę na świeżym powietrzu 

Widzę że Wasza drużyna FC Kokoszki umarła śmiercią naturalną i została zbanowana... a szkoda.
Na wstępie także chciałbym napisać co nieco o playarenie.
Rozgrywki te rozrosły się już na całą Polskę, więc zachęcam Was do zbierania znajomych i dołączania do aktywnych lig. Wcale nie trzeba czekać na koniec sezonu, można wejść w trakcie i bardzo szybko piąć się w górę aż do ekstraklasy w danym mieście.
Ja jestem ambasadorem z Lubina - jeżeli jest tu jakis lubinianin który chciałby dołączyć do ligi proszę o kontakt.
Panowie i panie