Milan - Lazio (6 kolejka)

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 21:53

Coś mi sie zdaje ze nas chyba nie doceniacie skoro wierzycie nie tylko w remis ale nawet zwyciestwo lazio cha cha.Panowie badzcie realistycznie nastawieni!!! Chyba zaraz bede twierdzil ze ancona poona juve :D

juveluck

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 21:56

FORZA MILAN pisze:Coś mi sie zdaje ze nas chyba nie doceniacie skoro wierzycie nie tylko w remis ale nawet zwyciestwo lazio cha cha.Panowie badzcie realistycznie nastawieni!!! Chyba zaraz bede twierdzil ze ancona poona juve :D
Zebys sie nie przejechal na tej pewnosci siebie. Takie wstawki to mozesz dawac u siebie a nie tu. Po twojej wypowiedzi zecze Milanowi z calego serca porazki. Porazki ktora jest mozliwa , Lazio to naprawde mocna ekipa i z checia zobacze jak dostajecie w tylek

Obrazek
FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 22:08

Martin pisze:Bede jak najbardziej za Lazio bo cwaniactwio niektorych milanistow na tym forum zaczyna mnie powaznie drażnić :evil:
widzisz a jak próbowałem im wytłumaczyć że są cwaniakami i sie mądrzą swoim klubem w temacie "za słaba obrona" to mnie niektórzy nie popierali, mnie tez juz troche denerwują, niech sie przynajmniej wypowiadają obiektywnie. Pozd. :D

KwiAtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 22:46

bede szczery - nie lubie Lazio, nie lubie Milanu. Jesli mialbym byc realista to jako zwyciezce tego pojedynku obstawiam rosso-nerich, ale bardzo ucieszylaby mnie wiadomosc o porazce Milanu 8) of kors bede w tym meczu kibicowal Rzymianom (a jak :!: :wink: )

"Gypsy, give me your tears. If you will not give them to me, I will take them from you!"
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 22:54

Ja obstawiam że wygra Milan 3-1, ale wolałbym żeby wygrało Lazio albo był remis.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 października 2003, 23:31

Nie będę oryginalny i powiem że faworytem jednak jest Milan.. :evil: Ale remis czy porażka z Lazio (mało prawdopodobna ale możliwa) byłoby dużo lepszym rozwiązaniem dla Juve i dla niektórych forumowiczów którzy już widzą 3 punkty na koncie czerwono- czarnych... :evil: Trochę pokory - przynajmniej zanim nie zapadnie rozstrzygnięcie na boisku! :evil:

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 08:47

Mam nadzieję, że LAZIO wywiezie z Mediolanu chociaż jeden lunkcik, ale i tak będzie o niego bardzo ciężko. Milan gra naprawde nieźle, a LAZIO z tego co mówi Laziale ma problemy kadrowe.

nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 09:06

Pewnym faworytem jest Milan..i jestem na 90% przekonany ze wygra..chcialbym zeby Lazio sprawilo niespodzianke..ale jest to niemozliwe...

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 09:33

Jednak sa tu jacys realisci na tym forum.Mowie oczywiscie o : Kwiatku,AdamJuventusPL,Johny777,Nookie.Brawo dla was!!! Przynajmniej sobie nie robicie nadzieji ze Lazio odbierze punkty Milanowi.Pozdrawiam :D

3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 13:40

FORZA MILAN pisze:Jednak sa tu jacys realisci na tym forum.Mowie oczywiscie o : Kwiatku,AdamJuventusPL,Johny777,Nookie.Brawo dla was!!! Przynajmniej sobie nie robicie nadzieji ze Lazio odbierze punkty Milanowi.Pozdrawiam :D
niech juz przychodzi niedziela bo nie moge sie doczekac jak Lazio wam wpieprzy pare bramek :evil: :twisted: :!:

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:10

licze tu na 1-1 Szewczenko i Lopez strzelą Lazio chyba się wkurzy i weżmie do roboty

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
3d_man

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 14:16

na dzisiaj Lazio wystapi prawdopodobnie w takim skladzie:

Peruzzi
Stam - Mihajlovic - Couto - Favalli
Fiore - Giannichedda - Albertini - Stankovic
Lopez - Inzaghi

i mam pytanie do milanistow:
jak zostanie przyjety Alberini na san siro ??

la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
TomekW

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 16:41

3d_man pisze:i mam pytanie do milanistow:
jak zostanie przyjety Alberini na san siro ??
Nie ma zadnych watpliwosci, ze Albertini zostanie powitany na San Siro owacja na stojaco.
Forza Deme!

Abbiamo un grande sogno in fondo al nostro cuore
Vedere il grande Milan che vince il Tricolore!
Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 17:23

Lazio jest poprostu lepsze od milanu i to sie przełoży na mecz!!!!!
napewno lazio wygra
i wdodatku milan nie czuje wielkiego respektu przed Lazio bo jest pewne że wygra a tacy którzy sa pewni zwycięstwa zawsze przegeywaja no jest wyjątek "Juve"!!!! :D :D :D :D

FORZA MILAN

Milanista
Milanista

Nieprzeczytany post 13 października 2003, 18:48

wicior pisze:Lazio jest poprostu lepsze od milanu i to sie przełoży na mecz!!!!!
napewno lazio wygra
i wdodatku milan nie czuje wielkiego respektu przed Lazio bo jest pewne że wygra a tacy którzy sa pewni zwycięstwa zawsze przegeywaja no jest wyjątek "Juve"!!!! :D :D :D :D
Chachachachachachachacha o kurde ale zes mnie rozsmieszyl!!!Normalnie "Dowcip jesieni 2003".Lazio lepsze od Milanu o kurde widze ze masz pojecie o piłce jak ja o curlingu cha cha.Ciekawe czy Milan zremisuje tak jak Lazio z Empoli lub czy dostanie u siebie z Parmą albo z Spartą Praga!!! No coz pozostawiam reszte bez komentarza

ODPOWIEDZ