LE (baraż): Sturm 1-2 JUVENTUS
- Maku
- Juventino
- Szilom
- Juventino
http://satstreaming.blogspot.com/
tu oglądam, lecz jakośc słabiutkia.
Póki co to grają wg mnie źle. Całkowicie bez pomysłu. Podania do nikogo.
Nawet Diego nie widac.
tu oglądam, lecz jakośc słabiutkia.
Póki co to grają wg mnie źle. Całkowicie bez pomysłu. Podania do nikogo.
Nawet Diego nie widac.
- me7a7ron
- Juventino
- Brutalo
- Juventino
Pierwsza połowa spoko. Nie spodziewałem się więcej. Cieszy pierwsza bramka Bonucciego i generalnie niezła gra naszego zespołu. Oby tendencja była wzrostowa. Rozśmieszyła mnie parasolka chroniąca Diego przed rzutem rożnym
Ps. Pepe jest idealnie przeciętny. Camor ma kontuzje, czy nie gra na wypadek sprzedaży do zespołu grającego w LE ?
Ps2. Sandokan ma główki niesamowite :C Skubany :C
Ps3. Jeśli De Ceglie ma być podstawowym lewym obrońcą, to biada nam Juventino :płaczę:
Ps. Pepe jest idealnie przeciętny. Camor ma kontuzje, czy nie gra na wypadek sprzedaży do zespołu grającego w LE ?
Ps2. Sandokan ma główki niesamowite :C Skubany :C
Ps3. Jeśli De Ceglie ma być podstawowym lewym obrońcą, to biada nam Juventino :płaczę:
- Loremaster
- Juventino
Narazie średnio. Świetnie Bonucci, poprawnie Motta. Moim zdaniem bardzo dobrze Marchisio i Diego. Średnio Sissoko i Amauri, chociaż obaj mają przebłyski i próbują.
De Ceglie fatalnie, co za drewniak, najgorszy na boisku. Oprócz jednego podania nie istnieje w ataku, a obronie jak dziecko daje się ogrywać - jego stroną poszła akcja po której prawie straciliśmy bramkę.
Skrzydła bardzo słabo, Lanzafame nic, Pepe coś ale w kiepkim stylu. Granie skrzydłami w naszej drużynie wygląda narazie fatalnie.
De Ceglie fatalnie, co za drewniak, najgorszy na boisku. Oprócz jednego podania nie istnieje w ataku, a obronie jak dziecko daje się ogrywać - jego stroną poszła akcja po której prawie straciliśmy bramkę.
Skrzydła bardzo słabo, Lanzafame nic, Pepe coś ale w kiepkim stylu. Granie skrzydłami w naszej drużynie wygląda narazie fatalnie.
- juventini22
- Juventino
Dzikuje panowie, bo ta 1 polowe sie meczylem bo troche pochodzilo bach przerwalo i tak pare razy
- Zawidowianin
- Juventino
Sissoko i De Ceglie w tym meczu to jest po prostu jedno wielkie dno. Jeden robi wszystko by Austriacy strzelili jakiegoś gola a drugi w ofensywie robi co może by gola już nie stracili.
- SirRose
- Juventino
Ja ogladam na bet365.com Jakość przyzwoita, angielski komentarz, jedyny minus to brak fullscreenu, ale przynajmniej jest stabilnie i nic nie tnie.
Co do pierwszej połowy to podobała mi się gra naszych. Sędzia trochę namieszał z nieuznaną bramką i kartkami (szczególnie kartka dla Marchisio dla mnie kuriozalna). Sissoko dziś gra trochę lepiej niż ostatnio, widać jego pracę w defensywie. Bardzo dobrze Bonucci - wślizg przy akcji sam na sam w polu karnym na prawdę imponujący. Miał jaja i wiarę we własne umiejętności podejmując się tego i mu się udało, na prawdę
W ofensywie dobrze sobie radzimy, nieźle gra Pepe i Diego. Amauri znów lepiej niż zwykle i coś czuję, że może dziś coś ustrzelić.
Jeśli chodzi o minusy to trochę słabo wygląda nasza lewa strona DeCeglie i Lanzafame. Ten drugi za bardzo się popisuje i notuje dużo strat, ten pierwszy nie kryje zbyt dokładnie, daje się mijać i w ofensywie też szału nie robi. Drugie skrzydło wygląda zdecydowanie lepiej.
Podsumowując mecz raczej wygramy, gramy lepiej, składniej, szybciej. Sturm ma ambitnych zawodników no ale jesteśmy po prostu lepsi. Liczę, że jeszcze jakieś bramki dziś Juventus strzeli i sprawa awansu będzie rozwiązana już w pierwszym meczu.
Co do pierwszej połowy to podobała mi się gra naszych. Sędzia trochę namieszał z nieuznaną bramką i kartkami (szczególnie kartka dla Marchisio dla mnie kuriozalna). Sissoko dziś gra trochę lepiej niż ostatnio, widać jego pracę w defensywie. Bardzo dobrze Bonucci - wślizg przy akcji sam na sam w polu karnym na prawdę imponujący. Miał jaja i wiarę we własne umiejętności podejmując się tego i mu się udało, na prawdę

Jeśli chodzi o minusy to trochę słabo wygląda nasza lewa strona DeCeglie i Lanzafame. Ten drugi za bardzo się popisuje i notuje dużo strat, ten pierwszy nie kryje zbyt dokładnie, daje się mijać i w ofensywie też szału nie robi. Drugie skrzydło wygląda zdecydowanie lepiej.
Podsumowując mecz raczej wygramy, gramy lepiej, składniej, szybciej. Sturm ma ambitnych zawodników no ale jesteśmy po prostu lepsi. Liczę, że jeszcze jakieś bramki dziś Juventus strzeli i sprawa awansu będzie rozwiązana już w pierwszym meczu.
- koki90
- Juventino
Jak sie na bet365.com zmienia w przeglądarce żeby ekran był większy ? wiem, że ktoś o tym pisał, ale kombinuje i nie umiem wykombinować.
Co do meczu i pierwszej połowy to Bonucci wyrasta na bohatera spotkania. Oprócz zdobytej bramki wślizg a'la Chiellini w ostatniej chwili uratował nam tyłek. Poza tym jak na tego przeciwnika to za dużo prostopadłych piłek przechodzi przez naszą obronę. Albo środek sprawuję się aż tak kiepsko (Marchisio ?;>) albo nasza linia defensywy nie jest jeszcze tak zgrana i pułapki nie wychodzą
Co do Marchisio to wstrzymam się z oceną, zrobie to po meczu. Jak na razie jest pod lupą
Edit:
@kamil_piotr1990
Dzięki
Co do meczu i pierwszej połowy to Bonucci wyrasta na bohatera spotkania. Oprócz zdobytej bramki wślizg a'la Chiellini w ostatniej chwili uratował nam tyłek. Poza tym jak na tego przeciwnika to za dużo prostopadłych piłek przechodzi przez naszą obronę. Albo środek sprawuję się aż tak kiepsko (Marchisio ?;>) albo nasza linia defensywy nie jest jeszcze tak zgrana i pułapki nie wychodzą

Co do Marchisio to wstrzymam się z oceną, zrobie to po meczu. Jak na razie jest pod lupą

Edit:
@kamil_piotr1990
Dzięki

Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2010, 22:52 przez koki90, łącznie zmieniany 1 raz.
- Szymek
- Juventino
Najlepszym podsumowaniem naszej gry w pierwszej połowie jest moment, gdy De Ceglie dostaje żałosną dziurę od jakiegoś chłopczyka ze Sturmu (nr 14 chyba). Mam nadzieję, że Marotta i reszta w garniakach to widzieli.
- mat01
- Juventino
Oj Panowie, meczycie sie z jakimis dupnymi transmisjami a ja wczesniej dawalem linka do b. dobrej jakosci
http://www.freedocast.com/forms/embedpl ... ype=stream

- SirRose
- Juventino
Trzeba się zalogować i kliknąć "przekaz na żywo" http://zapisz.net/view.php?filename=146 ... _image.jpgkoki90 pisze:Jak sie na bet365.com zmienia w przeglądarce żeby ekran był większy ? wiem, że ktoś o tym pisał, ale kombinuje i nie umiem wykombinować.
Niema jak już wcześniej pisałem opcji fullscreen, przynajmniej ja nie znalazłem.