Kosa i Karwan w WIŚLE KRAKÓW
- mariokit
- Juventino
Własnie przeczytałem że Kosa i Karwan mają grać na wiosnę w Wiśle Kraków.Ponoć za Kose nie płacą i ma wrócic,a z Karwanem to gadali juz w lecie i dużo juz jest dograne! Hurra !!!!!! Jeśli chodzi o Kose to najlepsza wiadomość jaką ostatnio przeczytałem. Z Karwanem mam problem bo choć uwazam że to obok Zielińskiego najlepszy piłkarz grający w stolicy to nie wiem co z jego formą.Dwa lata temu mówiłbym że dawajcie go szybko a teraz mam male obiekcje. Oj chyba sie za bardzo podnieciłem. Myślicie że to realne? 

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
To raczej nie jest realne żeby Kosa wrócił do Wisły(no chyba że jest jej fanem), co do Karwana to jest nawet możliwe patrząc na to że nie wiedzie mu się dobrze w Herthcie.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- kouba
- Qualità Juventino
Brasilia okazał sie za słaby na następcę Kosy, to myśle ze go sprowadzą a co do niego to jestemj pewiem że wróci, niekoniecznie w tym roku, ale wróci :!: a Karwan to też by sie przydał, bo po tym zdarzeniu z Uche to nie maja prawej flanki, tam gra Gorawski a to jest przciez napastnik :!:
- Johnny777
- Juventino
Plota? No nie wiem...w końcu Bundesliga to nie żadne eldorado.. Tam też są kluby niewypłacalne... :?
http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1 ... CCdncmFdjz
...o w mordę..ale link...
Ale sobie poczytajcie o tym co w temacie.. :twisted:
http://sport.wp.pl/wiadomosc.html?wid=1 ... CCdncmFdjz
...o w mordę..ale link...
- juveluck
- Juventino
Jakos nie za bardzo che mi sie w to wierzyc. Ale jezeli byla by to prawde. To bardzo dobrze dla naszej klubowej pilki. Wisla miala by zpowrotem szanse odnosic sukcesy. Ale jak mowilem watpie. Nic pozyjemy zobaczymy

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- juve21
- Juventino
Czytałem już o tym na onecie .Nie wiem czy to plota czy coś się kroi ,ale nie bardzo mnie to obchodzi.To nie ten sam Karwan co 2 lata temu ,zatracił swoja szybkość i dynamikę.A Kosowskiego nigdy nie uważałem za wybitnego piłkarza.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Yari
- Juventino
hmmm byłoby ciekawie. Kosowski sie wypowiadał że żałuje odejścia z Wisły i jeśli naprawde keiseslautern ( nie wiem czy to sie tak pisze , liga niemiecka mnie tam tryka) nie zapłaciła wiśle za niego nic to może Kosowski wrócić do krakowa. Ja bym sie nawet cieszył , bo jak narazie tylko Wisła nadaje sie na puchary, chociaż z marnym skutkiem.
- mariokit
- Juventino
ja też uważam że Brasilia jest słaby to Brożek już jest pożyteczniejszy. A jeśli chodzi o prawą stronę to w Wiśle jest zero zawodników na tą strone. I niech mi ktoś powie że Grzela bedzie grał tak jak z Groclinem -bzdura.wychodzi mu jeden mecz na 50!kouba pisze:Brasilia okazał sie za słaby na następcę Kosy, to myśle ze go sprowadzą a co do niego to jestemj pewiem że wróci, niekoniecznie w tym roku, ale wróci :!: a Karwan to też by sie przydał, bo po tym zdarzeniu z Uche to nie maja prawej flanki, tam gra Gorawski a to jest przciez napastnik :!: