[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- faja69
- Juventino
od jutra prawdopodobnie zaczniemy wstępne zapisy, rozmiary podam w swoim czasie, i tym razem będą jak najbardziej dopasowane. kiedy już będą dogadane wszystkie szczegóły zaczniemy już ostateczne zapisy, tak jak to odbywało się w poprzednich akcjach, zapisy potrwają ok, 2-3 tygodni, i kolejne 2 na wpłaty także jest jeszcze praktycznie miesiąc na przemyślenia i zmiany.
wszystko będzie odbywać się analogicznie do poprzednich moich akcji, tyle że tym razem już mam praktycznie umówione terminy, i nie powinno być żadnego poślizgu.
wszystko będzie odbywać się analogicznie do poprzednich moich akcji, tyle że tym razem już mam praktycznie umówione terminy, i nie powinno być żadnego poślizgu.

- stahoo
- Juventino
Mam inne zdanie 8) J to nie JP. Ale nawet gdyby, to samo JP, bez 100% chyba nie kojarzy się z tym ******* hasłem?@D@$ pisze: Co do wzoru (nie wiem czy już zapadła ostateczna decyzja co do niego) to mam pewną obiekcję. Chodzi o to "J", mi się to trochę kojarzy z "JP" a taki skrót można rozwinąć jako niekoniecznie "Juvepoland"... Może lepsze byłoby "JUVE" tak jak ktoś już sugerował na pierwszych stronach?
Oczywiście nie napieram, jestem ciekawy tylko co reszta o tym myśli?
J jest spoko, taka odmiana od herbów. Do tego ta mini flaga włoska :-D
- KielbikJUVE
- Juventino
Ogólnie są spoko, nawet z "J". I to pasuje do tego, wg mnie najlepszym kolorem jest szary(ewentualnie czarny) 

- Darius19
- Juventino
Co do ceny z tego co faja mówił to jeszcze nic pewnego. A patrząc na ankietę to coś mi się widzi że chyba wszystkie kolory trzeba brać pod uwagę. Bo i czerwony znalazł swoich wielbicieli i ma więcej głosów niż brązowy. No ale zobaczymy jak to będzie w końcu decyzja należy do faji.
FORZA JUVE
- KondzioJuveFans
- Juventino
wszystko pięknie , ale jaka cena |?
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- tabo89
- Juventino
Kolor samego longsleeva wcale nie musi mieć nic wspólnego z historią Juve, jeśli komuś podoba się brązowy to na niego głosuje... Nie rozumiem o co tyle hałasu.
Chciałem jeszcze napisać o pewnej sprawie, nie żebym się wtrącał bo organizatorem akcji jest faja i to on podejmuje decyzje ale nie bardzo rozumiem tak szybkie odrzucenie oferty użytkownika o nicku mejdys85. Tym bardziej dziwią mnie teksty w stylu "zrób sobie swoją akcję". Ten gość wyraźnie napisał w czym jest rzecz - że ma szwalnie i robi też nadruki. Nie chciał robić akcji tylko zaoferował się jako wykonawca longsleevów w atrakcyjnej cenie. Później wrzucił też zdjęcia i nadruki wyglądają elegancko. Ponadto można też liczyć na próbną wersję. Mi ta oferta od razu wydała się interesująca i dlatego zdziwiło mnie tak szybkie jej odrzucenie, tym bardziej w takim stylu i z takim tłumaczeniem.
Nie oczekuję, że decyzja będzie zmieniona bo takie decyzje należą do faji jako organizatora.. postanowiłem tylko napisać to co myślę.
Chciałem jeszcze napisać o pewnej sprawie, nie żebym się wtrącał bo organizatorem akcji jest faja i to on podejmuje decyzje ale nie bardzo rozumiem tak szybkie odrzucenie oferty użytkownika o nicku mejdys85. Tym bardziej dziwią mnie teksty w stylu "zrób sobie swoją akcję". Ten gość wyraźnie napisał w czym jest rzecz - że ma szwalnie i robi też nadruki. Nie chciał robić akcji tylko zaoferował się jako wykonawca longsleevów w atrakcyjnej cenie. Później wrzucił też zdjęcia i nadruki wyglądają elegancko. Ponadto można też liczyć na próbną wersję. Mi ta oferta od razu wydała się interesująca i dlatego zdziwiło mnie tak szybkie jej odrzucenie, tym bardziej w takim stylu i z takim tłumaczeniem.
Nie oczekuję, że decyzja będzie zmieniona bo takie decyzje należą do faji jako organizatora.. postanowiłem tylko napisać to co myślę.
- mejdys85
- Juventino
Tabo89 dzięki za pozytywny komentarz.
Widzę że macie troszkę problem z doborem koloru koszulek.
Moja propozycja jest taka. Z doświadczenia wiem ze dość fajnie sprzedają się longi które np są szare a mają czarne rękawy i wykończenie kołnierzyka.
(bądź również rękaw podzielony na dwa kolory tak jak w t-shircie krótka część rękawa ma kolor całej koszulki a spod niego wychodzi doszyty długi rękaw w innym kolorze).
Wiem że zaraz organizator akcji będzie się denerwował i pisał posty typu "zrób sobie swoją akcję" ale nic na to nie poradzę. Na prawdę lubię fajne ciuchy i nie ważne czy na tym zarabiam czy nie.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
Widzę że macie troszkę problem z doborem koloru koszulek.
Moja propozycja jest taka. Z doświadczenia wiem ze dość fajnie sprzedają się longi które np są szare a mają czarne rękawy i wykończenie kołnierzyka.
(bądź również rękaw podzielony na dwa kolory tak jak w t-shircie krótka część rękawa ma kolor całej koszulki a spod niego wychodzi doszyty długi rękaw w innym kolorze).
Wiem że zaraz organizator akcji będzie się denerwował i pisał posty typu "zrób sobie swoją akcję" ale nic na to nie poradzę. Na prawdę lubię fajne ciuchy i nie ważne czy na tym zarabiam czy nie.
Pozdrawiam wszystkich użytkowników forum.
- drozdi
- Juventino
Myślałem o czymś takim - krótka czarna koszulka z białym przedłużonym rękawemmejdys85 pisze: Z doświadczenia wiem ze dość fajnie sprzedają się longi które np są szare a mają czarne rękawy i wykończenie kołnierzyka.