LE (baraż): Sturm 1-2 JUVENTUS
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Właśnie, że bardzo źle, bo wolałbym wcześniej :x Na 7:00 do roboty mam. Nie chcę wracać późno, a im wcześniej wrócę tym lepiej. Chyba, że w domu oglądnę.<<W@jTEk>> pisze:Fajnie że meczu o 21 05 a nie o 20 45![]()
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- @D@$
- Juventino
W ostatnich miesiącach każdy był wymagający, ale nie ma się co dołować, idą chyba lepsze czasy. Niemniej obrona dalej martwi...tabo89 pisze: Przystępujemy do walki o wejście do fazy grupowej LE. Przeciwnik nie jest może zbyt wymagający ale nie jest to też rywal łatwy, który podda się bez walki.
- rafal-1897
- Juventino
Zwycięstwo jak najbardziej, skład pewnie taki sam jak zawsze. Del Neri jakoś nie zaskakuje nas w tym sezonie ze składem (jak na razie). Może to i lepiej. Jeśli zagwarantuje sukces to proszę bardzo. Ważne żeby Juve wygrało i to w dobrym stylu. Polska patrzy :!:
- Hoffman
- Juventino
Ja jak przez ostatnie miesiące miałem pierwszą zmianę, tak teraz mam pierwszy raz drugą i oczywiście jak mecz leci w TV, no cóż.. przynajmniej drugą połowę obejrzę, co do meczu, to chciałbym przyjść i zobaczyć spokojną grę do końca meczu przy już dość wysoko ustalonym wyniku ;-)
- Filip
Taki mały off-top jednak nawiązujący poniekąd do tego co dotyczy tematu 
Znalazłem bardzo fajny program "Readon TV Movie Radio Player"
w którym można oglądać mnóstwo kanałów (np. Juventus Channel, Sky Sport).
Myślę, że może się przydać w przypadku meczy, które nie będą transmitowane w polskich stacjach
Pozdro,
Filip.

Myślę, że może się przydać w przypadku meczy, które nie będą transmitowane w polskich stacjach

Pozdro,
Filip.
- piotrinho1234...
- Juventino
Dzięki, na pewno się przyda.Filip pisze:Taki mały off-top jednak nawiązujący poniekąd do tego co dotyczy tematu
Pozdro,
Filip.
Od jakiegoś czasu piłkarze nie udzielają wywiadów, a to dobrze wróży, skoncentrowana drużyna powinna wygrać ten mecz.Może w końcu otworzy się worek z bramkami.
- Ciągnik_Na_Gąsienicach
- Juventino
Czemu obrona Cie dalej martwi? Poza lewą obroną jest doskonale obstawiona.*@D@$ pisze:W ostatnich miesiącach każdy był wymagający, ale nie ma się co dołować, idą chyba lepsze czasy. Niemniej obrona dalej martwi...tabo89 pisze: Przystępujemy do walki o wejście do fazy grupowej LE. Przeciwnik nie jest może zbyt wymagający ale nie jest to też rywal łatwy, który podda się bez walki.
Jesli chodzi o sam mecz, typuję 1:0 po golu Diego.
*pierwszy sklad, bo w razie kontuzji juz nie.
Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
- Volto
- Juventino
- Podziekował: 17 razy
- Otrzymał podziękowanie: 41 razy
A ja mam na 6.30. Dla chcącego nic trudnego. To raz. Dwa - byle nie przegrać, śmieszne jest nastawianie się na wysokie zwycięstwo "bo inaczej to kompromitacja"... Byle nie przegrać, liczy się awans i tyle. Wg. mnie zremisujemy i nie uznam to za "żal.pl".Push3k pisze:Właśnie, że bardzo źle, bo wolałbym wcześniej :x Na 7:00 do roboty mam. Nie chcę wracać późno, a im wcześniej wrócę tym lepiej. Chyba, że w domu oglądnę.<<W@jTEk>> pisze:Fajnie że meczu o 21 05 a nie o 20 45![]()
Trzy - Puszek, Ty i praca??? Pochwal się jaka to wymagajaca i wycieńczająca ona jest, że na mecz nie możesz wpaść...
- Wojtek
- Juventino
Powołani na ten mecz:
--Motta---Kielon--Bonucci--DC
--Martinez--Melo--Marchisio--Lanzafame
----------------------Diego
-----------Amauri
Tak to widze
Licze że zagra Martinez zamiast Pepe
Pewnie wygrajmy ten mecz FORZA!!
--------------Storari2 Motta
3 Chiellini
4 Felipe Melo
5 Sissoko
8 Marchisio
10 Del Piero
11 Amauri
13 Manninger
17 Trezeguet
19 Bonucci
20 Lanzafame
21 Grygera
23 Pepe
25 Martinez
28 Diego
29 De Ceglie
31 Costantino
32 Storari
33 Legrottaglie
34 Ferrero
--Motta---Kielon--Bonucci--DC
--Martinez--Melo--Marchisio--Lanzafame
----------------------Diego
-----------Amauri
Tak to widze

Licze że zagra Martinez zamiast Pepe

- rafal-1897
- Juventino
Co do składu to typuję tak jak <<W@jTEk>>, ale możliwe, że Del Piero zagra za Diego - w zależności od pogody. Del Neri nie będzie zmieniał składu jeśli nie będzie takiej potrzeby. Stawiam na 2:0, albo 3:0...
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Praca na budowie, muszę dojeżdżać dwoma autobusami, pracuję 10 godzin dziennie.Volto pisze: Pochwal się jaka to wymagajaca i wycieńczająca ona jest, że na mecz nie możesz wpaść...
A od kiedy ty masz na 6:30? Słyszałem co innego

Jakby to jeszcze było na jakimś kanale, którego nie mam w domu to może bym coś pokombinował z noclegiem u dziadków albo coś, a jakby to było na weekendzie albo godzinę wcześniej to w ogóle nie było by problemów.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy