Koszulki na sezon 2010/2011
- tabo89
- Juventino
Nie wiadomo czy to oficjalna okładka. Podobnie jak ze strojami jest z okładkami gry - przed prezentacją w sieci pojawia się wiele dzieł grafików-amatorów.
Moim zdaniem niestety koszulek już nam nie poprawią. To co mamy teraz będzie przez cały sezon..
Dużym plusem jest, że kiedy gramy w wyjazdówkach, czarna bluza bramkarska prezentuje się przyzwoicie bo nie ma "vlepki" (taką miał Storari na Trofeo Tim).
Poza tym nawet Materazzi zauważył to amatorskie logo BetClica i nie mógł na nie patrzeć (im też spartaczyli stroje ale przynajmniej sponsora wkomponowali..):

Moim zdaniem niestety koszulek już nam nie poprawią. To co mamy teraz będzie przez cały sezon..
Dużym plusem jest, że kiedy gramy w wyjazdówkach, czarna bluza bramkarska prezentuje się przyzwoicie bo nie ma "vlepki" (taką miał Storari na Trofeo Tim).
Poza tym nawet Materazzi zauważył to amatorskie logo BetClica i nie mógł na nie patrzeć (im też spartaczyli stroje ale przynajmniej sponsora wkomponowali..):

Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2010, 22:51 przez tabo89, łącznie zmieniany 2 razy.
- Monte Cristo
- Juventino
Bo dokladnie tak jest. Sam sobie odpowiedziales.Azrael pisze:Czemu mam wrażenie, że ta okładka to chamski fotomontaż - tylko nie tak jak zawsze poprzez doklejenie głowy piłkarza do stroju tylko odwrotnie doklejając strój do ciała piłkarza. Przecież Chiellini nie miał nawet okazji w tym sezonie występować w golfie w nowym komplecie, no chyba, że nasi piłkarze na treningach w upale, ubierają się w kilka warstw ubrań, dla zbicia zbędnych kilogramów.pan Zambrotta pisze:Nawet na okładce fify koszulka Juve prezentuje się ładniej :lol:

Taka sama sytuacja jak z strojami z poprzedniego sezonu - dzien po ich ujawnieniu na reklamie byl Cannavaro ciszacy sie w nowym stroju Juve, taka sama sytuacja. Byli tam tez m.in. Giovinco i Amauri, tez w nowych strojach.
Ogolnie to nie jest to niezwyczajnego, wystarczy spojrzec na sytuacje gdy 3 dni po transferze Zlatana do Barcelony na ich osrodku treningowym byla wielka reklama Ibry w stroju Barcelony.
A co do strojow to tez troche sie do nich juz przyzwyczailem i mnie juz tak nie obrzydzaja. Moze dlatego bo tych zygzakow nie widac z daleka.
W sprawie czarnego tla na plecach to zgadzam sie z toba w 100 % Azrael.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Tharp
A nie przyszlo ci do glowy, ze skoro Chiellini do nagrywania spotow reklamowych fify, puszczanych pozniej w TV specjalnie zaklada koszulke Juve, to moze - uwaga, incomming szokujace info - skoro ma kontrakt z EA sports, to moze przyszedl do nich na specjalna sesje zdjeciowa, na okladke? A ze soba wzial sliczna koszulke z dlugim rekawem, pod ktora ubral cieplutki golfik? OMG, niewiarygodne, nie do pomyslenia!Azrael pisze: Czemu mam wrażenie, że ta okładka to chamski fotomontaż - tylko nie tak jak zawsze poprzez doklejenie głowy piłkarza do stroju tylko odwrotnie doklejając strój do ciała piłkarza. Przecież Chiellini nie miał nawet okazji w tym sezonie występować w golfie w nowym komplecie, no chyba, że nasi piłkarze na treningach w upale, ubierają się w kilka warstw ubrań, dla zbicia zbędnych kilogramów.
Pozatym, te same okladki, Chiellini zamiescil na swojej oficjalnej stronie.
Chyba nie zrobilby tego, gdyby ta okladka nie byla prawdziwa, a 'sklejona przez fana... ze strojem... i golfem doklejonym do ciala' (what the FLYING FUCK???)
Niektorzy to wszedzie szukaja spisku o.O
Swoja droga, wypadaloby dodac, uwazam ze nasze tegosezonowe koszulki sa o wiele lepsze niz te z zeszlego, gdyby nie ten cholerny zygzak to by byly idealne. Tylko czekam do konca sierpnia, i skladam zamowienie na JuveStore.com
Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2010, 23:34 przez Tharp, łącznie zmieniany 1 raz.
- mnowo
- Qualità Juventino
Oficjalna, Chiellini już udzielał wywiadu na ten temat.tabo89 pisze:Nie wiadomo czy to oficjalna okładka. Podobnie jak ze strojami jest z okładkami gry - przed prezentacją w sieci pojawia się wiele dzieł grafików-amatorów.
- Azrael
- Juventino
"OMG!", no nie przyszło mi, bo mój mały rozumek nie był w stanie tego objąć - do teraz. I wiesz co, gdy obecnie zamykam oczy to nawet - dzięki Twoim plastycznym opisom - wyobrażam sobie jak to Giorgio przychodzi specjalnie na sesje fotograficzną, ubiera czarny golf, na to nowiuśką koszuleczkę Juve (nomen omen taką jakiej nie produkują seryjnie, bo na meczach wszystkie nasze koszulki mają nalepki BetClicka), a styliści robią mu makijaż i zraszają czoło sztucznym potem, tylko... KOMPLETNIE TEGO NIE WIDAĆ NA TEJ KIEPSKIEJ JAKOŚCIOWO FOTCE! Wszystko to na nic, bo efekt jest taki jakby ktoś w domu na cywilnym komputerze zrobił fotomontaż. Szkoda tak zmarnowanej sesji...Tharp pisze:A nie przyszlo ci do glowy, ze skoro Chiellini do nagrywania spotow reklamowych fify, puszczanych pozniej w TV specjalnie zaklada koszulke Juve, to moze - uwaga, incomming szokujace info - skoro ma kontrakt z EA sports, to moze przyszedl do nich na specjalna sesje zdjeciowa, na okladke? A ze soba wzial sliczna koszulke z dlugim rekawem, pod ktora ubral cieplutki golfik? OMG, niewiarygodne, nie do pomyslenia!Azrael pisze: Czemu mam wrażenie, że ta okładka to chamski fotomontaż - tylko nie tak jak zawsze poprzez doklejenie głowy piłkarza do stroju tylko odwrotnie doklejając strój do ciała piłkarza. Przecież Chiellini nie miał nawet okazji w tym sezonie występować w golfie w nowym komplecie, no chyba, że nasi piłkarze na treningach w upale, ubierają się w kilka warstw ubrań, dla zbicia zbędnych kilogramów.

Jaki spisek? Przecież to normalna praktyka, że firmy komercyjne reklamując swoje produkty używają fotomontażów. A w modzie to już szczególne - a przecież rozmawiamy o strojach.Tharp pisze:Niektorzy to wszedzie szukaja spisku o.O
Pozdrawiam!
- Diegol28
- Juventino
Wydaje mi sie że ta ogładka jest oficjalna bo Kielon podawał ją na swoim Oficjalnym Facebooku.CO za tym idzie musi to być oficjalna okładka.
Bo szczeże mówiąc italia nie ma innego piłkarza którym mogła by sie pochwalić w obecnych czasach.No chyba że za zasługi któregoś z włoskich weteranów ADP/Inzagi/Totti
Bo szczeże mówiąc italia nie ma innego piłkarza którym mogła by sie pochwalić w obecnych czasach.No chyba że za zasługi któregoś z włoskich weteranów ADP/Inzagi/Totti
"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- @Maras@
- Juventino
A mi właśnie kompletnie nie podoba się czarny kwadrat pod numerem na plecach. Już kiedyś takie mieliśmy i jak dla mnie jest to fatalne, nieestetyczne wykonanie. Na plecach powinny być moim zdaniem tylko i wyłącznie pasy oraz numer z nazwiskiem...Azrael pisze:Ciągle liczę jednak na to, że gdy wyjaśnią się do końca sprawy naszych sponsorów to wreszcie znikną te obleśne nalepki BetClicka i zacznie to przyzwoicie wyglądać -choć wiem, że szanse na to marne. No i chciałbym żeby wersja pleców koszulki domowej z całym czarnym polem pod numerem była obowiązująca i w ligowych strojach, nie tylko w pucharach. To zawsze ładnie się prezentowało.pan Zambrotta pisze:Nawet na okładce fify koszulka Juve prezentuje się ładniej :lol:
- Monte Cristo
- Juventino
Swoja droga, ciekawe jak to jest - wejsc do sklepu z grami zeby kupic cos dla syna, a tam na okladce widac swoja podobizne.
Nasze koszulki w tym sezonie maja kanciaste litery. I zolte. Fajnie.
Nasze koszulki w tym sezonie maja kanciaste litery. I zolte. Fajnie.
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- Tharp
Ciesze sie ze pomoglem pobudzic twoja wyobraznie.Azrael pisze:"OMG!", no nie przyszło mi, bo mój mały rozumek nie był w stanie tego objąć - do teraz. I wiesz co, gdy obecnie zamykam oczy to nawet - dzięki Twoim plastycznym opisom - wyobrażam sobie jak to Giorgio przychodzi specjalnie na sesje fotograficzną, ubiera czarny golf, na to nowiuśką koszuleczkę Juve (nomen omen taką jakiej nie produkują seryjnie, bo na meczach wszystkie nasze koszulki mają nalepki BetClicka)Tharp pisze:Trololololo! Trololololo!Azrael pisze: (...)
Zapewniam cie tez, ze to jest koszulka Juve jaka produkuja seryjnie, ale ze taka obrzydliwie odrozniajaca sie naklejka by wygladala brzydko na okladce, to ktos - calkiem slusznie - stwierdzil ze wypadaloby na to nalozyc jakis filtr w photoshopie.
Wiem ze sie czepiam drobiazgu, ale Lukaszowi* wolno, to mi tez: w przypadku kiedy zdjecie jest lekko smyrniete (trollface.jpg.) filtrem w photoshopie, czy zretuszowane, nie mowimy o fotomontazu (wklejaniu/wycinaniu calych fragmentow innych zdjec/obrazkow, i udawanie ze tak bylo) a o zwyklej obrobceAzrael pisze:Jaki spisek? Przecież to normalna praktyka, że firmy komercyjne reklamując swoje produkty używają fotomontażów. A w modzie to już szczególne - a przecież rozmawiamy o strojach.Tharp pisze:Niektorzy to wszedzie szukaja spisku o.O

*-sorry, nie mam polskich znakow -.-
- Azrael
- Juventino
Wszystko to piękne o czym piszesz, tylko ja wciąż zachodzę w głowę, po co do jasnej ciasnej, ktoś zadawał sobie tyle trudu, żeby na profesjonalnie zrobione zdjęcie podczas sesji fotograficznej, nakładać potem jakieś "filtry", tak by w efekcie z doskonałego zdjęcia wyszło coś co przypomina pracę gimnazjalisty w paincie...Tharp pisze:Wiem ze sie czepiam drobiazgu, ale Lukaszowi* wolno, to mi tez: w przypadku kiedy zdjecie jest lekko smyrniete (trollface.jpg.) filtrem w photoshopie, czy zretuszowane, nie mowimy o fotomontazu (wklejaniu/wycinaniu calych fragmentow innych zdjec/obrazkow, i udawanie ze tak bylo) a o zwyklej obrobce

Być może nie znam się na nowoczesnym marketingu... :płaczę:
Pozdrawiam!
- Diegol28
- Juventino
Kup poprostu ta z allegro za 69po jednym praniu samo zejdzie... :lol:dp10 pisze:Ciekawe gdzie można kupić taką bez sponsorabeka pisze:90% koszulek wyglądałoby o niebo lepiej bez sponsoraNiestety, biznes is biznes, a kasa musi się zgadzać.
Mi sie tak zdarzyło

"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- rafal-1897
- Juventino
Koszulki domowe mi się podobają. Mówiłem to i nadal będę mówił. Szkoda, że BetClic jest trochę niedopasowany, ale da się znieść... A te wyjazdówki cały sezon będą bez sponsora, czy jeszcze czegoś Blanc szuka