Trofeo TIM 2010: JUVENTUS 0-1 Inter / 1-1(k. 2:4) Milan
- FanJuveMielec
- Juventino
- Maćko69
- Juventino
------------------Buffon/Stolari--------------------
---Motta---Bonucci---Chiellini---Trémoulinas---
---Krasic-----Marchisio-----Melo--------Ozil
-------------------------------Diego----------------
--------------Amauri---------------------------------
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nevermind... Nie ważne.Nevermind pisze:Przecież to Lypsky użył ironii. Ja tylko podzielam jego zdanie.dr.DeV pisze:Nevermind pisze:Zgadzam się z Lypskim. Diego kompletnie nie pasuje do Juventusu.![]()
juvemielec tosz to ironia do pana Lypskiego skierowana.
rozgrywa, strzela ... i ten drybling przy którym nie musi machać szkitami jak Ronaldy! A do tego jaki ma kontakt z fanami.
Diego <3
Sprzedajmy go do Schalke za 16 milionów, a co!
Nie czytałem jego wypowiedzi

- L0K3R
- Juventino
DIEGO nie może odejść... Nie wyobrażam sobie teraz Juventusu bez tego zawodnika... I mam nadzieję, że zostanie...jarmel pisze:Po bramce pokazali Marotte, w ogóle się z niej nie cieszył. W sumie się nie dziwie, jesli sprzeda Diego to kibice zjedzą go żywcem.
- wtulazel
- Juventino
Czy ja wiem, według mnie miał lekki uśmiech, Agnelli jakby odetchnął. To chyba dobrze...jarmel pisze:Po bramce pokazali Marotte, w ogóle się z niej nie cieszył. W sumie się nie dziwie, jesli sprzeda Diego to kibice zjedzą go żywcem.
- Nevermind
- Juventino
:lol: Nie jesteś inteligentną osobą.Maćko69 pisze:------------------Buffon/Stolari--------------------
Ty też. Szkoda, że usunąłeś swoją wypowiedź.FanJuveMielec pisze:.a.
Najgorsze jest to, że mamy aż 3 bocznych obrońców, którzy z pewnością nie będą grac, a znacząco obciążają nam budżet. Mowa oczywiście o Grosso, Zebinie oraz Grygerze.
O! Brawo.Maćko69 pisze:---Trémoulinas 12mln
---Krasic 15mln
---Ozil 17mln
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010, 22:37 przez Nevermind, łącznie zmieniany 1 raz.
- Filip
Co w zasadzie nam nic nie daje i inter zgarnie prawdopodobnie trofeum

Co w zasadzie nam nic nie daje i inter zgarnie prawdopodobnie trofeum

Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010, 22:37 przez Filip, łącznie zmieniany 1 raz.
- Azrael
- Juventino
To wymień mi chociaż jedną drużynę, która by odniosła sukces na wyższym poziomie grając tym systemem w ostatnich kilku sezonach.19 pisze:Azrael
4-4-2 nie jest przedpotopowe
Mój postulat po tym dwumeczu: błagam, sprzedajmy Diego!!!
Pozdrawiam!
- Łukasz
- Juventino
Coś się spóźniłem na ten TIM, derby Warszawy mnie wessały. Chyba Misiu Zambrotta jest z Milanem na bieżąco, bo przepowiedział formę Amelii...
Edit:
To chyba ironia była, a ja nie wyłapałem. Jeśli tak - mea culpa.
Na kij nam Pazzini, skoro mamy problem z konstruowaniem akcji? Fakt, facet "ma gol", ale nawet przy dobrym instynkcie strzeleckim - bez podań nie żyje. Gdyby nie Cassano zeszły sezon miałby słabiutki.Pluto pisze:Bo panowie, bądźmy szczerzy, trzeba w trybie natychmiastowym uzbierać fundusze na Pazziniego... bez niego ta drużyna jest skazana na porażkę.
Edit:
To chyba ironia była, a ja nie wyłapałem. Jeśli tak - mea culpa.
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010, 22:42 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Lypsky
- Juventino
Łukaszu, wracaj do derbów.Łukasz pisze: Na kij nam Pazzini, skoro mamy problem z konstruowaniem akcji? Fakt, facet "ma gol", ale nawet przy dobrym instynkcie strzeleckim - bez podań nie żyje. Gdyby nie Cassano zeszły sezon miałby słabiutki.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Byliśmy świadkami skandalicznych wydarzeń!
Diego, będący jedną nogą poza klubem, którego sprzedaż pozwoliłaby nam zrealizować marzenia o Pazzinim ośmielił się strzelić nasza jedyną bramkę w turnieju i byc obok Chielliniego naszym najlepszym graczem! Niewyobrażalna bezczelność! Kto wychowywał tego chłopaka?! Marotta powinien natychmiast go zgnoić tak żeby Brazylijczyk błagał o transfer z klubu!
Diego, będący jedną nogą poza klubem, którego sprzedaż pozwoliłaby nam zrealizować marzenia o Pazzinim ośmielił się strzelić nasza jedyną bramkę w turnieju i byc obok Chielliniego naszym najlepszym graczem! Niewyobrażalna bezczelność! Kto wychowywał tego chłopaka?! Marotta powinien natychmiast go zgnoić tak żeby Brazylijczyk błagał o transfer z klubu!
calma calma