Trofeo TIM 2010: JUVENTUS 0-1 Inter / 1-1(k. 2:4) Milan
- Radzio1962
- Juventino
Chyba Rybus ; ))
- slay_mac
- Juventino
Lanzalamer za Giovinco > transferowy hit lata Marotty, czy mi się wydaję, czy on jest szykowany do pierwszej jedenastki?
Jeszcze trzy tygodnie, liczę na dwa-trzy solidne wzmocnienia, dodatkowo nie dopuszczam do siebie myśli o sprzedaży Diego.
Jeszcze trzy tygodnie, liczę na dwa-trzy solidne wzmocnienia, dodatkowo nie dopuszczam do siebie myśli o sprzedaży Diego.
- Brutalo
- Juventino
Mecz z interem słabiutki. Na plus jedynie Manninger i De Ceglie (moim zdaniem pozytywnie). Środek też w miarę pewnie. Reszta słabo, a Garbacz przynajmniej mnie rozśmieszył ofensywną próbą minięcia chivu :rotfl: Jaaaaaki on jest słaby :rotfl: Treze też masakra, zastanawiam się czy przebiegł kilometr w tym "meczu"
. Z Del Piero i Cobrą powinniśmy grać 4-3-3 i Diego do pomocy. Mam nadzieje że w meczu z Milanem zagra Amauri i Panda.

Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010, 21:50 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
nie ma kontuzji. do wylotuL0K3R pisze:Grosso ma kontuzje czy już jest przekreślony? bo znowu widze De Ceglie
jak by na boisku robił troche wiatru19 pisze:Ci co tak placza za giovinco co on takiego pokazywal tak samo nic by nie wniosl

już zaczął się mecz z Milanem mój typ: 2-1 do nas FORZA

- Reg
- Juventino
Tylko, że za Ranieriego mieliśmy o wiele lepsze skrzydła. Stary Nedved był lepszy od wszystkich naszych obecnych skrzydłowych razem wziętych. Camor też jeszcze dawał radę jak akurat nie miał kontuzji. No i napastnicy byli młodsi i w lepszej formie. Del Piero strzelał ponad 20 goli na sezon. Teraz będzie o wiele gorzej. Szczególnie jeśli nie kupimy porządnego skrzydłowego, jakiegoś normalnego lewego obrońcy i kogoś na miejsce Poulsena. Jesli jeszcze do tego sprzedamy Diego to nie ma co liczyć na lepsze wyniki niż w zeszłym roku.Azrael pisze:Przede wszystkim to ten mecz pokazał jak nas Del Neri ze swoją przedpotopową taktyką 4-4-2 widzi w nowym sezonie. Jeśli dodamy do tego zakusy Marotty na sprzedaż Dego, a wcześniej Giovinco i kupno graczy takich jak Pepe czy Martinez, to przychodzi mi na myśl powtórka z Ranieriego. Gramy skrzydłowymi bez klasowych skrzydłowych i bez jakiegokolwiek środkowego rozegrania.
- Brutalo
- Juventino
Obawiam się że takslay_mac pisze:Lanzalamer za Giovinco > transferowy hit lata Marotty, czy mi się wydaję, czy on jest szykowany do pierwszej jedenastki?

Nie róbcie tutaj czata. Oglądajcie spokojnie a po mecz napiszmy przemyślenia
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010, 21:57 przez Brutalo, łącznie zmieniany 1 raz.