Trofeo TIM 2010: JUVENTUS 0-1 Inter / 1-1(k. 2:4) Milan
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
No akurat Pepe jako jedyny coś pozytywnego pokazał dzisiaj na boisku... Niewiele ale zawsze coś... Kilka kiwek i odbiorów. Mam nadzieję, że Marotta zobaczy, że bez Diego ta drużyna nie istnieje...Lypsky pisze:Ja nawet nie łudzę się, że z takim Pepe czy innym Grygerą możemy coś osiągnąć. Bez żartów panowie, ci nieudacznicy obrażają te barwy. Niech Marotta sprzeda Diego, on tu nie pasuje.
Ależ mnie drażni Lanzafame! Połączenie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i drobnego cwaniaczka. Cały czas pretensje do sędziego, symulacje i machanie łapami... Jeszcze ta pedalska fryzurka, jak u tego demota-gejzera, co go Nevermind ma w podpisie...
bosz...KondzioJuveFans pisze:w jakim sensie nie pasuje?? jest za dobry ? czy jakiś inny powódLypsky pisze:Ja nawet nie łudzę się, że z takim Pepe czy innym Grygerą możemy coś osiągnąć. Bez żartów panowie, ci nieudacznicy obrażają te barwy. Niech Marotta sprzeda Diego, on tu nie pasuje.

Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010, 21:40 przez yanquez, łącznie zmieniany 1 raz.
- Wojtek
- Juventino
EEE baaardzo słabiutko
niestety trzeba przyznać ładny gol interu
a nasza gra ? Pepe jest słabiutki dobrze że jest tylko wypożyczony ! Treze nic nie pokazał a Alex udowodnił że lepiej żeby został zmiennikiem Diego
Mam nadzieje że wygramy z Milanem a na końcowy mecz nie chce mi sie patrzeć

a nasza gra ? Pepe jest słabiutki dobrze że jest tylko wypożyczony ! Treze nic nie pokazał a Alex udowodnił że lepiej żeby został zmiennikiem Diego

Mam nadzieje że wygramy z Milanem a na końcowy mecz nie chce mi sie patrzeć

- Nevermind
- Juventino
Jaki jest sens gry systemem 4-4-2 skoro na bokach obrony gra De Ceglie oraz Grygera? :shock:
Przecież to istna kpina. Miało być szaleństwo transferowe...
Zastanawiam się dlaczego lekką ręką został oddany Candreva :roll: .
Przecież to istna kpina. Miało być szaleństwo transferowe...
Zastanawiam się dlaczego lekką ręką został oddany Candreva :roll: .
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010, 21:43 przez Nevermind, łącznie zmieniany 2 razy.
- KondzioJuveFans
- Juventino
co bosz... , poprostu napisałem bo chciałem zobaczyć co odpisze ;] więc bez napinki kolego...yanquez pisze:No akurat Pepe jako jedyny coś pozytywnego pokazał dzisiaj na boisku... Niewiele ale zawsze coś... Kilka kiwek i odbiorów. Mam nadzieję, że Marotta zobaczy, że bez Diego ta drużyna nie istnieje...Lypsky pisze:Ja nawet nie łudzę się, że z takim Pepe czy innym Grygerą możemy coś osiągnąć. Bez żartów panowie, ci nieudacznicy obrażają te barwy. Niech Marotta sprzeda Diego, on tu nie pasuje.
Ależ mnie drażni Lanzafame! Połączenie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> i drobnego cwaniaczka. Cały czas pretensje do sędziego, symulacje i machanie łapami... Jeszcze ta pedalska fryzurka, jak u tego demota-gejzera, co go Nevermind ma w podpisie...
bosz...KondzioJuveFans pisze:w jakim sensie nie pasuje?? jest za dobry ? czy jakiś inny powódLypsky pisze:Ja nawet nie łudzę się, że z takim Pepe czy innym Grygerą możemy coś osiągnąć. Bez żartów panowie, ci nieudacznicy obrażają te barwy. Niech Marotta sprzeda Diego, on tu nie pasuje.
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Azrael
- Juventino
Przede wszystkim to ten mecz pokazał jak nas Del Neri ze swoją przedpotopową taktyką 4-4-2 widzi w nowym sezonie. Jeśli dodamy do tego zakusy Marotty na sprzedaż Dego, a wcześniej Giovinco i kupno graczy takich jak Pepe czy Martinez, to przychodzi mi na myśl powtórka z Ranieriego. Gramy skrzydłowymi bez klasowych skrzydłowych i bez jakiegokolwiek środkowego rozegrania.
Konfrontacje nowoczesnego 4-3-3 z naszym 4-4-2 wszyscy widzieli:
- Inter świetnie zorganizowana pomoc i doskonała współpraca we wszystkich formacjach, płynne przejście z obrony do ataku i na odwrót;
- Juventus kilometrowe wręcz przerwy między formacjami. I nie chodzi tu nawet o to, że Melo czy Sissoko grali słabo, bo jak mogli lepiej zagrać skoro do najbliższego kolegi musieli grać długie piłki, ewentualnie podawać do tyłu.
- o graczach takich jak Grygera czy De Ceglie nie ma nawet co pisać.
Żółtka kartka dla pana Del Neriego!
Konfrontacje nowoczesnego 4-3-3 z naszym 4-4-2 wszyscy widzieli:
- Inter świetnie zorganizowana pomoc i doskonała współpraca we wszystkich formacjach, płynne przejście z obrony do ataku i na odwrót;
- Juventus kilometrowe wręcz przerwy między formacjami. I nie chodzi tu nawet o to, że Melo czy Sissoko grali słabo, bo jak mogli lepiej zagrać skoro do najbliższego kolegi musieli grać długie piłki, ewentualnie podawać do tyłu.
- o graczach takich jak Grygera czy De Ceglie nie ma nawet co pisać.
Żółtka kartka dla pana Del Neriego!
Pozdrawiam!
- fruwajacy
- Juventino
tak mówili od razu po odejściu Ibry, Vieiry, Zambrotty, Thurama, Canny i Mutu... Do sukcesu dochodzi się powoli, stopniowo a nie jednym wielkim susem. Na dawną "Victorię" poczekamy jeszcze kilka lat o ile w ogóle do niej dojdzie.19 pisze:ale Wy sie nie spodziewajcie tez jakis fajerwerkow odbudowa tego klubu potrwa 5 lat kazdy sukces wczesniej bedzie fuksem
Osobiście wierzę, że doczekamy się trzeciej gwiazdki i to w miarę jak najszybciej

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Katastrofa.... czyli dokładnie to czego się spodziewałem.
Wyłączając pozycję bramkarza i tych dwóch środkowych obrońców mamy kadrę i trenera (i dyrektora) na poziomie środka tabeli i taki też futbol prezentujemy. Grygera i De Cegiele grają na poziomie drugoligowym... żeby było śmieszniej do jednego worka z nimi można wrzucić Sissoko, który od powrotu po kontuzji gra z każdym meczem coraz słabiej. Od dawna zachodziłem w głowę jaki też ma Delneri pomysł na stwarzanie sytuacji i przed chwila mieliśmy ładny pokaz jego chorej wizji (tudzież braku jakiejkolwiek wizji gry). Dwójka drewnianych defensywnych pomocników bez jakiejkolwiek zdolności kreowania akcji w środku pola na wysokości środka boiska i... dwójka skrzydłowych oraz napastników czterdzieści metrów dalej. To cud, że obyło się bez kardynalnej straty piłki w strefie obrony, co było naszym znakiem firmowym w poprzednim sezonie. Marność nad marnościami i wszystko marność... Myślę, że Marnotta po tym żenującym widowisku przejrzy na oczy, nie będzie dalej robił cyrku, przestanie się targować i sprzeda Diego za te piętnaście baniek. Bo panowie, bądźmy szczerzy, trzeba w trybie natychmiastowym uzbierać fundusze na Pazziniego... bez niego ta drużyna jest skazana na porażkę.
Wyłączając pozycję bramkarza i tych dwóch środkowych obrońców mamy kadrę i trenera (i dyrektora) na poziomie środka tabeli i taki też futbol prezentujemy. Grygera i De Cegiele grają na poziomie drugoligowym... żeby było śmieszniej do jednego worka z nimi można wrzucić Sissoko, który od powrotu po kontuzji gra z każdym meczem coraz słabiej. Od dawna zachodziłem w głowę jaki też ma Delneri pomysł na stwarzanie sytuacji i przed chwila mieliśmy ładny pokaz jego chorej wizji (tudzież braku jakiejkolwiek wizji gry). Dwójka drewnianych defensywnych pomocników bez jakiejkolwiek zdolności kreowania akcji w środku pola na wysokości środka boiska i... dwójka skrzydłowych oraz napastników czterdzieści metrów dalej. To cud, że obyło się bez kardynalnej straty piłki w strefie obrony, co było naszym znakiem firmowym w poprzednim sezonie. Marność nad marnościami i wszystko marność... Myślę, że Marnotta po tym żenującym widowisku przejrzy na oczy, nie będzie dalej robił cyrku, przestanie się targować i sprzeda Diego za te piętnaście baniek. Bo panowie, bądźmy szczerzy, trzeba w trybie natychmiastowym uzbierać fundusze na Pazziniego... bez niego ta drużyna jest skazana na porażkę.
jak na razie to jesteśmy świadkami konsekwentnego burzenia...19 pisze:ale Wy sie nie spodziewajcie tez jakis fajerwerkow odbudowa tego klubu potrwa 5 lat kazdy sukces wczesniej bedzie fuksem
Ostatnio zmieniony 13 sierpnia 2010, 21:52 przez Pluto, łącznie zmieniany 1 raz.
calma calma