Trofeo TIM 2010: JUVENTUS 0-1 Inter / 1-1(k. 2:4) Milan
- mat01
- Juventino
To sa kanaly FTA ale niektore mecze koduja. Tak robi LIDER TV, tylko mecze koduje. Ale to nie jest o stawke wiec powinni spokojnie puscic. Jest ten kanal na Hot Bird'dzie , raczej wszyscy maja tak antene ustawiona
- Spykee
- Juventino
Taki mecz niby nie jest ważny, ale to zawsze mecz z Interem. Trzeba wygrać i już - nawet dla tego, że będzie można zfjemić Interistów. xD
A tak na poważnie liczę na ciekawą grę z naszej strony na tle już bardziej wymagającego rywala.
BTW. Dawno tutaj nic nie pisałem, i dopiero teraz zobaczyłem, że taboo rozkminia nawet na jakich kanałach i platformach leci dany meczyk. Wielkie propsy dla niego, nie ma co.
.
@Down.
Tak, tak - pomyłka, wybaczcie. : (
A tak na poważnie liczę na ciekawą grę z naszej strony na tle już bardziej wymagającego rywala.
BTW. Dawno tutaj nic nie pisałem, i dopiero teraz zobaczyłem, że taboo rozkminia nawet na jakich kanałach i platformach leci dany meczyk. Wielkie propsy dla niego, nie ma co.

@Down.
Tak, tak - pomyłka, wybaczcie. : (
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2010, 09:56 przez Spykee, łącznie zmieniany 1 raz.
- bendzamin
- Redaktor
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Zapomniałeś o Pucharze Europy, możemy jeszcze spotkać Złodzieja Mediolan w tych rozgrywkach. Co jest zresztą bardzo prawdopodobne biorąc pod uwagę częstotliwość z jaką klub Morattich wygrywa (kradnie) trofea.
calma calma
- NoWaCzEk
- Juventino
Ja tez nie nawidze interu, ale troche przesadzasz... Szkoda ze mecze tylko 45 min trwaja....:] chcialbym zobaczyc Juventus przeciwko interowi w pelnym wymiarze czasowym ]:->
NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA!
- Wojtek
- Juventino
Powołani na Trofeo TIM:
Dla mnie ten turniej nie ma większego znaczenia ale oczekuje że wygramy go 8)
Jak widać jest już Melo więc chyba zagra swoje pierwsze minuty w nowym sezonieBramkarze: 13 Manninger, 32 Storari, 31 Costantino.
Obrońcy: 2 Motta, 3 Chiellini, 19 Bonucci, 21 Grygera, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie, 34 Ferrero,
Pomocnicy:4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 20 Lanzafame, 23 Pepe, 25 Martinez
Napastnicy:
10 Del Piero, 11 Amauri, 17 Trezeguet, 28 Diego

- Monte Cristo
- Juventino
Slabo ta kadra wyglada, oj slabo...<<W@jTEk>> pisze:Powołani na Trofeo TIM:Jak widać jest już Melo więc chyba zagra swoje pierwsze minuty w nowym sezonieBramkarze: 13 Manninger, 32 Storari, 31 Costantino.
Obrońcy: 2 Motta, 3 Chiellini, 19 Bonucci, 21 Grygera, 29 De Ceglie, 33 Legrottaglie, 34 Ferrero,
Pomocnicy:4 Felipe Melo, 5 Sissoko, 8 Marchisio, 20 Lanzafame, 23 Pepe, 25 Martinez
Napastnicy:
10 Del Piero, 11 Amauri, 17 Trezeguet, 28 Diego![]()
Od ponad 20 lat nie mieszkam w Polsce i z jezykiem mam malo kontaktu, wiec w razie bledu ortograficznego daruj sobie poprawianie mnie.
- piotrinho1234...
- Juventino
Ważne, że jest Diego albo jeszcze jest.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Na serio na papierze wyglądamy ,,czarno-biało''
Nie czaję czego nie ma Zebiny i Grosso? Nawet w turnieju towarzyskim nie mogą sobie pograć? O ich potencjalnym nowym pracodawcy cichutko... Dla mnie Grosso nadal jest lepszy niż De Ceglie, nie rozumiem takiego traktowania...nawet nie dostali szansy podobnie jak Giovinco i odrazu OUT

Nie czaję czego nie ma Zebiny i Grosso? Nawet w turnieju towarzyskim nie mogą sobie pograć? O ich potencjalnym nowym pracodawcy cichutko... Dla mnie Grosso nadal jest lepszy niż De Ceglie, nie rozumiem takiego traktowania...nawet nie dostali szansy podobnie jak Giovinco i odrazu OUT

- Azrael
- Juventino
Póki co nie powołani są - tak jak to już wcześniej pisałem - jedynie gracze "oficjalnie na wylocie". Dlatego cieszę się, że Diego jest wśród powołanych, bo to by oznaczało, że Marotta traktuje jego transfer tylko jako opcjonalne rozwiązanie w przypadku jakiejś "propozycji nie do odrzucenia".Dragon pisze:Na serio na papierze wyglądamy ,,czarno-biało''![]()
Co do powołań na Trofeo Tim, to szału nie ma, ale to właściwie najsilniejszy skład jakim obecnie dysponujemy. Brakuje lewego skrzydłowego i obrońcy, no ale trudno. Tak czy siak moim zdaniem, jeśli mamy się w tym sezonie liczyć w walce o najwyższe miejsca w serie A, to ten turniej powinniśmy wygrać w cuglach, nawet bez tych dwóch ww. transferów. Jako jedyna drużyna w tym sezonie jesteśmy już po meczach o stawkę i właściwie w normalnym meczowym rytmie. Del Neri musi pokazać tą nową jakość.
Pozdrawiam!
- tabo89
- Juventino
Trofeo Tim gramy już jutro więc zrobiłem ostatnią aktualizacje programów TV w pierwszym poście. Czas też na trochę konkretów - sama formuła turnieju jest niezmienna i wyjaśniona jest w 1 poście.
Natomiast to co ważne - turniej rozpoczyna się o 20.30 lub 20.45 i rozpoczyna się meczem Juventus - Inter. Przegrany tego meczu (czyt. Inter) zostaje na boisku i gra z Milanem natomiast zwycięzca ma przerwę, po której gra z Milanem. Po tych wszystkich meczach Juventus odbiera Trofeo i to już w zasadzie koniec turnieju
Natomiast to co ważne - turniej rozpoczyna się o 20.30 lub 20.45 i rozpoczyna się meczem Juventus - Inter. Przegrany tego meczu (czyt. Inter) zostaje na boisku i gra z Milanem natomiast zwycięzca ma przerwę, po której gra z Milanem. Po tych wszystkich meczach Juventus odbiera Trofeo i to już w zasadzie koniec turnieju

- gawron
- Juventino
Szkoda, że najlepszy mecz na początek, szkoda, że Juventus zaczyna. Specjalnie załatwiłem sobie, że wyjdę z pracy o 21., a nie o 22., ale i tak całego meczu z miszczami nie obejrzę.
No cóż, przynajmniej na drugą połowę zdążę. [/wylewanie_żalów_mode_off]

- paulape
- Juventino
heh świetne :-D no ale miejmy nadzieję że się uda 8) mimo iż jutro piątek 13 :shock:Przegrany tego meczu (czyt. Inter) zostaje na boisku i gra z Milanem natomiast zwycięzca ma przerwę, po której gra z Milanem. Po tych wszystkich meczach Juventus odbiera Trofeo i to już w zasadzie koniec turnieju
porażkę interu zawsze oglądam z przyjemnością :C
FINO ALLA FINE....FORZA JUVENTUS!
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości...."
"Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości...."
- Alexxxxx
- Juventino
Czasami pierwszy mecz zaczyna się nawet o 21. Ten turniej to tak naprawdę jedna wielka impreza, więc nikt zbytnio się nie spieszytabo89 pisze:Trofeo Tim gramy już jutro więc zrobiłem ostatnią aktualizacje programów TV w pierwszym poście. Czas też na trochę konkretów - sama formuła turnieju jest niezmienna i wyjaśniona jest w 1 poście.
Juve jest miłością całego mojego życia.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- matej
- Juventino
niestety to wszystko pięknie tak wygląda na stronie cyfry ale nijak ma się do rzeczywistości. Chyba że ktoś mnie oświeci że nie mam racji i że on normalnie odbiera Canale 5