Koszulki na sezon 2010/2011
- Kiper69
- Juventino
Teraz wszystkie kluby w europie wprowadzają, takie 'obcisłe' koszulki. Fajnie to wygląda, bo na powtórkach, widać jak pracują mięśnie.
Coś w tym stylu. Tylko, nie wiem jak by to u nas wyglądało, bo takie koszulki najlepiej wyglądają w połączeniu z jednolitym kolorem...

Coś w tym stylu. Tylko, nie wiem jak by to u nas wyglądało, bo takie koszulki najlepiej wyglądają w połączeniu z jednolitym kolorem...

- Pan Mietek
- Juventino
@ Skibil
Takie koszulki są na allegro w kolorze niebieskim - http://allegro.pl/item1158889519_koszul ... 1_r_l.html
Szkoda, że tyle kosztują
Takie koszulki są na allegro w kolorze niebieskim - http://allegro.pl/item1158889519_koszul ... 1_r_l.html
Szkoda, że tyle kosztują
- Meraviglioso
- Juventino
IMHO wszystkie koszulki Chelsea są brzydkie.. [bez znaczenia czy obcisłe]
Z całym szacunkiem...
Z całym szacunkiem...
- LukaS
- Juventino
Na początku była tylko czarna a teraz od niedawna widzę niebieską w ofertach na allegro. Chcę taką zakupić ale póki co w kolorze niebieskim nie ma rozmiaru M.Mietson pisze:@ Skibil
Szkoda, że tyle kosztują
A co do ceny to taka jak na Juvestore.com tyle, że bez takich samych kosztów przesyłki

- tabo89
- Juventino
Robicie trochę bałagan, bo wasze posty pasują najbardziej do tematu Koszulki na Allegro.pl
A jeśli chodzi Ci o ta niebieską Mkę to trochę się spóźniłeś bo była do wzięcia nie dawno w dobrej cenie:
http://allegro.pl/item1165534825_niebie ... roz_m.html
Prosiłbym admina lub któregoś z modów o przeniesienie postów nie na temat do tematu o którym wspomniałem powyżej
A jeśli chodzi Ci o ta niebieską Mkę to trochę się spóźniłeś bo była do wzięcia nie dawno w dobrej cenie:
Prosiłbym admina lub któregoś z modów o przeniesienie postów nie na temat do tematu o którym wspomniałem powyżej
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2010, 12:33 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- Giovani
- Juventino
I kto tu robi bałagan...tabo89 pisze:Robicie trochę bałagan, bo wasze posty pasują najbardziej do tematu Koszulki na Allegro.pl

- LukaS
- Juventino
A myślisz, że ją nie licytowałem ?tabo89 pisze:Robicie trochę bałagan, bo wasze posty pasują najbardziej do tematu Koszulki na Allegro.pl

- PrzemasJuve
- Juventino
chelsea za to bedzie sie ubierac w garnitury d&g 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- tabo89
- Juventino
Była tutaj kiedyś mowa o tym naszym nieszczęsnym BetClicu, który jest wkomponowany w koszulkę fatalnie i tutaj chyba nikt nie ma wątpliwości, że tak jest.
Pojawiło się narzekanie na Nike i głosy, że Adidas zrobił by to lepiej.
Musze Was jednak zmartwić. Oglądając dziś w wiadomościach sportowych krótki skrót wczorajszego finału Pucharu Niemiec bardziej niż bramki rzucił mi się w oczy jeden szczegół - sponsor na koszulce Bayernu (czyli Adidas) - wkomponowany tak samo fatalnie jak nasz BetClic.

Nie mam pojęcia dlaczego tak jest.. ale ten bielszy od bieli pasów kolor i zachodzenie sponsora na pasy jest tragiczne
Ponadto Bayern też ma drobne ząbki, co to za moda nastała :doh:
Pojawiło się narzekanie na Nike i głosy, że Adidas zrobił by to lepiej.
Musze Was jednak zmartwić. Oglądając dziś w wiadomościach sportowych krótki skrót wczorajszego finału Pucharu Niemiec bardziej niż bramki rzucił mi się w oczy jeden szczegół - sponsor na koszulce Bayernu (czyli Adidas) - wkomponowany tak samo fatalnie jak nasz BetClic.

Nie mam pojęcia dlaczego tak jest.. ale ten bielszy od bieli pasów kolor i zachodzenie sponsora na pasy jest tragiczne

Ponadto Bayern też ma drobne ząbki, co to za moda nastała :doh:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Może po prostu sponsor przy podpisaniu umowy określa wymiary takiego "baneru" na koszulce. Wówczas nie wiadomo jeszcze jak będzie wyglądać strój, zresztą myślę, że sponsora to bokiem.tabo89 pisze:Nie mam pojęcia dlaczego tak jest.. ale ten bielszy od bieli pasów kolor i zachodzenie sponsora na pasy jest tragiczne
A że później wygląda jak wygląda to inna sprawa. Z drugiej strony to nie konkurs piękności, a przeglądając ten temat i wylewy frustracji widzę, że różnie bywa.
- pan Zambrotta
- Juventino
Nawet na okładce fify koszulka Juve prezentuje się ładniej :lol:

- Diegol28
- Juventino
Ale to okładka tylko na włoska wersje tej gry :lol:pan Zambrotta pisze:Nawet na okładce fify koszulka Juve prezentuje się ładniej :lol:
na angielskiej bedzie tylko kaka a na polskiej pewnie jakiś Lewy/Błaszczykwoskie+kaka.
Co nie zmienia faktu ze koszulka ładna :-D
"Prawdziwy wyścig między nami a milanistami polega na tym, kto pierwszy zdobędzie kolejną gwiazdkę: tyle że my sięgamy już po trzecią, a oni dopiero po drugą."
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Azrael
- Juventino
Czemu mam wrażenie, że ta okładka to chamski fotomontaż - tylko nie tak jak zawsze poprzez doklejenie głowy piłkarza do stroju tylko odwrotnie doklejając strój do ciała piłkarza. Przecież Chiellini nie miał nawet okazji w tym sezonie występować w golfie w nowym komplecie, no chyba, że nasi piłkarze na treningach w upale, ubierają się w kilka warstw ubrań, dla zbicia zbędnych kilogramów.pan Zambrotta pisze:Nawet na okładce fify koszulka Juve prezentuje się ładniej :lol:
Co do naszego stroju to na szczęście nieco zweryfikowałem swoje bardzo krytyczne początkowe zdanie na ich temat. Po pierwsze dlatego, bo pierwszy raz od dawna mamy takie ładne numery i napisy na plecach zawodników. No, a po drugie dlatego, że jak zobaczyłem jak wyglądają stroje wyjazdowe i domowe Interu (a pisze to nie dlatego, że Inter to Inter) czy Bayernu to stwierdziłem, że zawsze może być gorzej. Mimo wszystko chciałbym żeby Nike traktowała nas jak chociażby MU lub Barcelonę - czyli priorytetowo.
Ciągle liczę jednak na to, że gdy wyjaśnią się do końca sprawy naszych sponsorów to wreszcie znikną te obleśne nalepki BetClicka i zacznie to przyzwoicie wyglądać -choć wiem, że szanse na to marne. No i chciałbym żeby wersja pleców koszulki domowej z całym czarnym polem pod numerem była obowiązująca i w ligowych strojach, nie tylko w pucharach. To zawsze ładnie się prezentowało.
Pozdrawiam!