LE (Q3): JUVENTUS 1-0 Shamrock
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
jest! mój ulubiony człowiek-post na tym forum, Juventusprzemekjuventusprzemek pisze:No gol Alexa fenomenalny i kto nie powinien siedzieć na ławie?
Tylko tyle Alex Del Piero!

Swoją drogą ciekawe ilu kibiców Juve po golu Alexa (z wolnego!) będzie optowała za tym aby grał on w pierwszym składzie? Co do samego meczu oglądałem tylko balet na wodzie z pierwszej połowy, drugiej już nie chciało oglądać się mojemu łączu, bo co chwilę mnie rozłączało.

- juventusprzemek
- Juventino
Napisałem : "... i kto nie powinien siedzieć na ławce"YachO_ pisze:Tak, zgadzam się na ławce powinien siedzieć Del Piero.juventusprzemek pisze:No gol Alexa fenomenalny i kto nie powinien siedzieć na ławie?
jak już.
Ale jest napastnikiem i formą lepszy od Trezegola, Diego jest ofensywnym pomocnikiem jak dawniej Alex.
No ale Del Neri jest trenerem nie ja...tylko żeby nie było jak w poprzednim sezonie.
- Łukasz
- Juventino
Z Trezem o miejsce w składzie rywalizuje Amuri, nie Alex. Alex jest zmiennikiem Diego i jak pokazał ostatni mecz - rola zmiennika to dla niego strzał w "10".juventusprzemek pisze:Napisałem : "... i kto nie powinien siedzieć na ławce"YachO_ pisze:Tak, zgadzam się na ławce powinien siedzieć Del Piero.juventusprzemek pisze:No gol Alexa fenomenalny i kto nie powinien siedzieć na ławie?
jak już.
Ale jest napastnikiem i formą lepszy od Trezegola, Diego jest ofensywnym pomocnikiem jak dawniej Alex.
No ale Del Neri jest trenerem nie ja...tylko żeby nie było jak w poprzednim sezonie.
- Tigmar
- Juventino
nie ma takiego zawodnika jak Amuri (przynajmniej w Juventusie)Łukasz pisze:Z Trezem o miejsce w składzie rywalizuje Amuri, nie Alex. Alex jest zmiennikiem Diego i jak pokazał ostatni mecz - rola zmiennika to dla niego strzał w "10".juventusprzemek pisze:Napisałem : "... i kto nie powinien siedzieć na ławce"YachO_ pisze: Tak, zgadzam się na ławce powinien siedzieć Del Piero.
jak już.
Amauri, Łukaszu.
przez chwilę jako Marco Buffon
- JuveR
- Juventino
To wytłumacz to SzpakowskiemuMarco Buffon pisze:Łukasz pisze:Z Trezem o miejsce w składzie rywalizuje Amuri, nie Alex. Alex jest zmiennikiem Diego i jak pokazał ostatni mecz - rola zmiennika to dla niego strzał w "10".juventusprzemek pisze: Napisałem : "... i kto nie powinien siedzieć na ławce"
jak już.
nie ma takiego zawodnika jak Amuri (przynajmniej w Juventusie)
Amauri, Łukaszu.

Ciekaw jestem kogo sprowadzimy na środek pomocy w obliczu odejścia Poulsena. Chyba z trzema zawodnikami nie zamiarzają ciągnąć przez cały sezon? Może Diarra