Milan - Lazio (6 kolejka)
- Nero
- Juventino
Kolejny ciekawy mecz kandydatów do tytułu mistrzowskiego i uczestników LM.
Milan 13 11-3
Lazio 10 11-7
Milan dobrze spisuje się w tym sezonie. Zaliczył tylko wpadkę w Perugii, ale pokonał Inter.
Lazio ma gorszy start, bo zaliczyło już dwie wpadki z Parmą i Empoli.
Dodatkowo Milan jest gospodarzem.
Faworytem jest Milan, ale Lazio potrafi grać z najsilniejszymi nawet na ich terenie.
Kibice Juve będą liczyć na podział punktów lub zwycięstwo Lazio.
W takim meczu wszystko jest możliwe. Będą wielkie emocje.
Obawy w moim wypadku górują nad nadziejami. Sądzę, że wygra Milan.
Milan 13 11-3
Lazio 10 11-7
Milan dobrze spisuje się w tym sezonie. Zaliczył tylko wpadkę w Perugii, ale pokonał Inter.
Lazio ma gorszy start, bo zaliczyło już dwie wpadki z Parmą i Empoli.
Dodatkowo Milan jest gospodarzem.
Faworytem jest Milan, ale Lazio potrafi grać z najsilniejszymi nawet na ich terenie.
Kibice Juve będą liczyć na podział punktów lub zwycięstwo Lazio.
W takim meczu wszystko jest możliwe. Będą wielkie emocje.
Obawy w moim wypadku górują nad nadziejami. Sądzę, że wygra Milan.
- juve21
- Juventino
Spodziewam się gładkiego zwycięstwa Milanu. To media robią z Lazio jakiegoś kandydata do tytułu.W rzeczywistości tacy silni to oni nie są.Co innego Milan ,który widać że dobrze jest przygotowany do sezonu.Obstawiam 2:0 dla Milanu.
Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- FORZA MILAN
- Milanista
Oooooooo widze ze sa tu jacys rozsadni ludzie.Milan jest w formie i wygra spokojnie.Sheva pyknie im ze 2 bramki i sie skonczy.Obstawiam 2-0 dla Milanu
- kouba
- Qualità Juventino
Lazio absolutnie nie jest kandydatem do scudetto (juve,Milan i Roma są), a co do meczu to Milan jest faworytem, ale ja myśle że Lazio udowodni teorię zeszłego sezonu że oni umią grac na wyjazdach :!: ja stawiam na 2-2
- 3d_man
- Juventino
niestety ale w Lazio mamy troche dziwna sytuacje - Stankovic gra beznadziejnie, Corradi i Lopez jeszcze nie doszli do formy i mamy spore klopoty z lewa flanka - w obronie Favalli nie spisuje sie w tym sezonie najlepiej (ale moze zastapic go b dobry Zauri), a w pomocy mamy wielkie braki kadrowe - Cesar znow jest kontuzjowany i praktycznie nie ma dobrego zmiennika (ewentualnie mozliwe jest zejscie Fiore na lewa strone, a na prawa wystawic Conceicao).
przewidywany sklad (choc Mancio zawsze tak miesza ze nigdy nie jestem w stanie przewidziec prawidlowo podstawowa 11):
Peruzzi
Oddo - Stam - Mihajlovic - Favalli
Fiore - Giannichedda - Albertini - Zauri
Inzaghi - Lopez
bez Cesara i ze slabo spisujacymi sie Dejanem i Corradim typuje remis 2:2
przewidywany sklad (choc Mancio zawsze tak miesza ze nigdy nie jestem w stanie przewidziec prawidlowo podstawowa 11):
Peruzzi
Oddo - Stam - Mihajlovic - Favalli
Fiore - Giannichedda - Albertini - Zauri
Inzaghi - Lopez
bez Cesara i ze slabo spisujacymi sie Dejanem i Corradim typuje remis 2:2
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- juveluck
- Juventino
Dla mnie faworytem jest Milan i to nawet dosc zdecydowanym. Ale bede za Lazio zeby urwalo punkty Milanista. Jak wspomnial 3d man Lazio ma dosc duze problemy kadrowe wiec to bedzie ciezki mecz dla nich. No ale chyba pomoga nam, nie po raz pierwszy zreszta 8)

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- TottiGol
- Romanista
Wlasciwie dla nas (Romy) najlepszym rozwiazaniem byloby zwyciestwo Lazio w perpektywie derbow za dwa tygodnie. Osobiscie jednak nie wierze aby Lazio bylo stac na urwanie punktow Milanowi. Trzymam kciuki za Lazio (sorry) ale stawiam pewne 2:0 dla Milanu
Forza Roma
- RadeKas
- Juventino
Masz stu procentowa racje. Wypowiedzi niektorych milanistow na prawde ciezko sie czyta.Martin pisze:Bede jak najbardziej za Lazio bo cwaniactwio niektorych milanistow na tym forum zaczyna mnie powaznie drażnić :evil:
Mam nadzieje ze wygra Lazio. Jest kilka powodow. Raz ze nie lubie milanu. Dwa ze urwanie punktu milanowi jest oczywiscie korzystna dla Juve. Trzy lubie Lazio 8) .
Ostatnio zmieniony 12 października 2003, 18:50 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
srali muszki będzie wiosna
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Faworytem wydaje się być oczywisćie Milan jednak ja liczę, że solidni piłkarze Lazio zmotywują się na ten mecz i odbiorą pkt. Milanowi. Remis też niebyłby złym wynikiem.
Mam nadziję, że Milanowi nie pomoże również atut własnego boiska. Niukrywam, że w tym meczu jak wszyscy bedę za Lazio
Powodzenia Laziale
Mam nadziję, że Milanowi nie pomoże również atut własnego boiska. Niukrywam, że w tym meczu jak wszyscy bedę za Lazio
Powodzenia Laziale

- BianconeriFan
- Juventino
Identycznie jak ja... mam wielką nadzieję, że będzie remis... choć faworytem jest Milan...ToMeK pisze:Ja bym chcial aby Lazio sprawilo niespodzianke i wygralo z Milanem ... nie wazne ile, wazne zeby Milan polegl... 3mam kciuki za Lazio
- Nero
- Juventino
Widzę, że panuje całkowita zgodność sympatii i prognoz wyniku.
Wszyscy są tacy pewni tych swoich drużyn - milanowcy, interowcy, romaniści. Taki kibicowski folklor. My również jesteśmy pewni.
Juventus już jest liderem i sądzę, że z każdą kolejką będzie gasnąć pewność naszych konkurentów, a wzrastać nasza.
Wszyscy są tacy pewni tych swoich drużyn - milanowcy, interowcy, romaniści. Taki kibicowski folklor. My również jesteśmy pewni.
Juventus już jest liderem i sądzę, że z każdą kolejką będzie gasnąć pewność naszych konkurentów, a wzrastać nasza.