[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- Słoneczny
- Juventino
No Bianconeri89 super propozycje tylko boję się że za chwile każdy będzie chciał dodać swój kolor, który mu się podoba
i pewnie dla Faji to będzie dodatkowy problem z tymi kolorami bo pisał tak przy koszulkach że lepiej jeden kolor 
- stahoo
- Juventino
To jest genialne ;o Mówie o czarnym i ewentualnie szarym. Tylko, czy na czarnym, czarne J będzie widoczne? Na projekcie to wiecie- rózne rzeczy w photoshopie mozna zrobić
A napis Bianconeri z tyłu jakim byłby kolorem?

- Bianconeri89
- Juventino
Znaczy ja to robiłem tak żeby była taka delikatna obwódka biała dookoła J i BIANCONERO więc wtedy widać nawet na czarnym. Zresztą wiecie jak to jest z czarnymi koszulkami - nie będą aż tak czarne jak to J dorobionestahoo pisze:To jest genialne ;o Mówie o czarnym i ewentualnie szarym. Tylko, czy na czarnym, czarne J będzie widoczne? Na projekcie to wiecie- rózne rzeczy w photoshopie mozna zrobićA napis Bianconeri z tyłu jakim byłby kolorem?
- stahoo
- Juventino
Możesz zrobić wizualizację tej czarnej koszulki z tyłu? I ewentualnie powiekszyc to "J" (w sensie, że przyblizone "zdjęcie" zeby widać byłó szczegóły). Myślę, że ta koszulka ma największe szanse na sukces.Bianconeri89 pisze:Znaczy ja to robiłem tak żeby była taka delikatna obwódka biała dookoła J i BIANCONERO więc wtedy widać nawet na czarnym. Zresztą wiecie jak to jest z czarnymi koszulkami - nie będą aż tak czarne jak to J dorobionestahoo pisze:To jest genialne ;o Mówie o czarnym i ewentualnie szarym. Tylko, czy na czarnym, czarne J będzie widoczne? Na projekcie to wiecie- rózne rzeczy w photoshopie mozna zrobićA napis Bianconeri z tyłu jakim byłby kolorem?

- Darius19
- Juventino
Wszystkie 4 są super tylko faktycznie szary i czarny do tego najbardziej pasują :-D. Choć z drugiej strony czarny i szary są na wszystkich akcjach więc może i pora troszkę zmienić kolorystykę na brązowy i czerwony. Przynajmniej jakieś urozmaicenie w szafie będzie :C
FORZA JUVE
- kulek87
- Juventino
szary albo czarny. ewentualnie brązowy ujdzie.
zamawiam bankowo
zamawiam bankowo

- Buri
- Juventino
Kogut W. pisze:No coś pięknego! Taki brałbym bez zastanawiania.Bianconeri89 pisze:![]()
GENIALNE :!: mam nadzieję, że znajdzie się więcej chetnych na ten kolor.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero