LE (Q3): JUVENTUS 1-0 Shamrock

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Tigmar

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:22

Alexinhio-10 pisze:Co oni grają. Toż to masakra. Zero składnych akcji, wrzutki z każdej pozycji. Jeszcze Shamrock czy jak o się tam pisze było bliżej strzelenia bramki. Za mało jest świetnych zawodników którzy razem mogą rozruszać tą ekipe.
grales kiedys w takich warunkach? pewnie nigdy w pile nie grales, wiec zamknij jadaczkę i siedź cicho.

Pewnie bedzie 0:0, albo 1:0

przez chwilę jako Marco Buffon
leito1344

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:22

ja oglądam mecz w dość ciekawy sposób bo w paincie. a już tłumacze jak to zrobiłem:
chciałem przechywcić sobie screena
nacisnąłem printscreen podczas gdy oglądałęm mecz na veetle na full screen
następnie wkleiłem go do painta i ku memu zdziwieniu zamiast obrazu miałem mecz w paincie
tak oto dziwnym sposobem można oglądać mecz na żywo w paincie heh

co do meczu to naprawdę ciężkie warunki ale widać iż nie tylko piłkarzom juve to przeszkadza.

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:24

Bezpieczny ten plugin veetle? Można go potem usunąć z komputera, nie zaśmieca systemu?
Po co usuwac skoro tu jest zawsze duzo meczy ;)

piotrinho1234...

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:26

http://www.livech3.tk/ lepsze to niż nic.

ibocaj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:27

Oglądam mecz na veetle ,ale mi ciągle scina ...to wina pogody chyba??...

Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:27

Z tego co udało mi się zobaczyć to całkiem nieźle sobie Pepe pogrywa... oby tak dalej :pray:

Alexinhio-10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 20 razy
Otrzymał podziękowanie: 12 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:29

Marco Buffon pisze:
Alexinhio-10 pisze:Co oni grają. Toż to masakra. Zero składnych akcji, wrzutki z każdej pozycji. Jeszcze Shamrock czy jak o się tam pisze było bliżej strzelenia bramki. Za mało jest świetnych zawodników którzy razem mogą rozruszać tą ekipe.
grales kiedys w takich warunkach? pewnie nigdy w pile nie grales, wiec zamknij jadaczkę i siedź cicho.

Pewnie bedzie 0:0, albo 1:0
Tylko w Pes'a... Rodzice kultury nie nauczyli ? To ja cię chętnie nauczę. Warunki dla obydwu drużyn są takie same. Słyszałeś kiedyś coś takiego buf(f)onie ?

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:30

http://24xtv.com/live1/ tutaj jest w miare dobra jakos ;)

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:32

Podoba mi się gra, a w zasadzie potencjał do fajnej gry, Lanzafame. Widać, że coś z niego może być. Poza tym nieźle Amauri i Pepe, szkoda, że z naszej gry niewiele wynika, a z boiska zrobiło się takie bajoro.

BlackJacky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:33

Ja powiem tylko tyle, ze pozbylismy sie Giovinco i pozyskalismy Lancafamę (no to mnowo mamy zgola odmienne opinie), a Kielon przychodzil do nas za ~ 7,5mln. E. natomiast Bonuc za 15,5... :whistle:
Amałri i De Ceglie powracaja do swojej stalej, stabilnej, slabej "formy" z ubieglego sezonu.
Dobrze, ze jest waterpolo - macie dla nich wymowke. Takim laczom jak Chłamrok Rołwers to i w czasie burzy piaskowej powinni naklasc! To w koncu profesjonalisci z Serie A czy chlopacy z B-klasy, ktorzy w niedziele po kosciele i dwoc piwkach spotykaja sie na boisku i pykaja w gale?

Na wyroznienie zasluguja:
- Agnelli ma ladna żonę... (pomimo, ze jest ona w dresie)
- za Blanckiem tez fajna sekretarka siedzi...
:x
Alexis93 pisze:Bezpieczny ten plugin veetle? Można go potem usunąć z komputera, nie zaśmieca systemu?
Nie, wirus.
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2010, 21:39 przez BlackJacky, łącznie zmieniany 1 raz.

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl

"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:34

Obrazek

Na Veetle mam cały czas coś takiego ! moge czekać i nic :roll: jak nacisne power też nic WHY?

Co do meczu myśle że zobaczymy Alexa w II połowie myśle że się uda wygrać przynajmniej 2:0 FORZA!!
mat01 pisze:Odswiez i nastepnie kliknij ten przycisk (mi zawsze pomagalo)
Nic to nie pomaga :whistle:
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2010, 21:38 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.

mat01

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:35

Odswiez i nastepnie kliknij ten przycisk (mi zawsze pomagalo)

mnowo

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:36

Jacky pisze:Ja powiem tylko tyle, ze pozbylismy sie Giovinco i pozyskalismy Lancafamę (no to mnowo mamy zgola odmienne opinie), a Kielon przychodzil do nas za ~ 7,5mln. E. natomiast Bonuc za 15,5... :whistle:
Ale czemu tak po nim jedziesz? Dzisiaj trzeba brać pewien margines na warunki pogodowe, które ewidentnie grają na korzyść Shamrock, ponieważ są od nas lepsi pod względem fizycznym/siłowym i to było wiadomo już przed meczem. Ale chłopak próbuje coś rozgrywać, kombinować - idąc tym tokiem trzeba by jechać też po Diego i połowie składu, moim zdaniem trzeba jednak wziąć pod uwagę, że nie grają w normalnych warunkach. Jak tu rozegrać szybką piłkę, skoro ta staje w wodzie. I tak dziw, że niektóre podania są tak dokładne.
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2010, 21:37 przez mnowo, łącznie zmieniany 2 razy.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:36

mat01 pisze:Brutalo

Zainstaluj veetle ;) jakosc jak w tv
Boję się ryzykować 8) . Już instalowałem, ale też mi cięło. To co oglądam też jest powered by veetle.com. Tu jest po włosku, jakość w miarę i pasi. Co do meczu... nudny. Mało sytuacji, ale tłumaczę to pogodą. Amauri bardzo aktywny, Diego też. Jego podania są słitaśne. Sissoko trochę się obudził po poprzednich meczach, Marchisio kameleon. Camor bez formy jest lepszy od Pepe, a ten Simone jest lepszy od Martineza... Aha, dziś oddaliśmy Giovinco. Lanzafame ciśnie, ale chyba każdy mecz Mrówy był lepszy niż każdy mecz Davide. Obrona bez większych zastrzeżeń, choć zacząłem się zastanawiać jak wyglądały by pojedynki De Ceglie vs Messi czy Robben :rotfl:
Fajnie że jest Storari, ale tęsknie za Manningerem :prochno:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
Meraviglioso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2010, 21:38

Jak na razie lipa i bieda. Zapasy w kisielu i nic więcej. Sytuacji jak na lekarstwo. Lanzafame przestrzelił setę, a obrona ewidentnie się gubi w błocie. Właściwie jedynie Amauri mine się podobał. Noi włoska prezenterka w studiu. :-D

Zablokowany