LE (Q3): JUVENTUS 1-0 Shamrock
- Kubba
- Juventino
Dziś nie pozostaje nic innego jak dobić rywala i pewnie wkroczyć do dalszej fazy rozgrywek.
Mam nadzieję, że wieczorem zobaczę ładną i bardzo skuteczną grę Juventusu. Pierwszego w poprzednim meczu na pewno brakowało. Z takimi zespołami drużyna pokroju Juve powinna wygrywać po 4-0 na "luzie" i dlatego takiego wyniku dziś oczekuje... A co?!
Co do składu... Wszystko mi jedno, bylebyśmy rozgnietli ich jak robaka!
Forza!
Mam nadzieję, że wieczorem zobaczę ładną i bardzo skuteczną grę Juventusu. Pierwszego w poprzednim meczu na pewno brakowało. Z takimi zespołami drużyna pokroju Juve powinna wygrywać po 4-0 na "luzie" i dlatego takiego wyniku dziś oczekuje... A co?!

Co do składu... Wszystko mi jedno, bylebyśmy rozgnietli ich jak robaka!
Forza!
- ^Slim^
- Juventino
Na bet265 też nie będzie transmisji, pozostaje iraqgoals czy tam inne taliby.
Co do samego meczu, jeśli nie trafią co najmniej dwóch bramek to będę mocno rozczarowany i będzie to znak, że DN musi zacząć jakieś konkretne pranie ich móżdżków.
Co do samego meczu, jeśli nie trafią co najmniej dwóch bramek to będę mocno rozczarowany i będzie to znak, że DN musi zacząć jakieś konkretne pranie ich móżdżków.

- mat01
- Juventino
- Kogut W.
- Juventino
http://www.rte.ie/sport/livestreaming/soccer.html^Slim^ pisze:Na bet265 też nie będzie transmisji, pozostaje iraqgoals czy tam inne taliby.
To jest ten stream z Bet

- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
meczu na "n" raczej nie będzie;
patrząc na tą godną pożałowania, mizerną kadrę obawiam się co to będzie jeśli podwinie nam się noga i stracimy jakiegoś przypadkowego gola... na lawce nie będzie ludzi, którzy mogliby dać drużynie pozytywny impuls
patrząc na tą godną pożałowania, mizerną kadrę obawiam się co to będzie jeśli podwinie nam się noga i stracimy jakiegoś przypadkowego gola... na lawce nie będzie ludzi, którzy mogliby dać drużynie pozytywny impuls
calma calma
- wagner
- Juventino
internet oprócz wchodzenia na forum JP może służyć także do odwiedzania wielu innych, ciekawych i pożytecznych stron, polecam programy telewizyjne bądź oficjalne strony danych stacji . . .sylvin pisze:a jesli jestes laskawy to na ktorym kanale?
co do samego meczu, myślę że będzie to meczy z tych bez historii, czekamy na bardziej wymagającego przeciwnika

a jak to wreszcie będzie?, będą karani użytkownicy którzy będą robić sobie relacje? bo to zaczyna być coraz bardziej denerwujące (delikatnie rzecz ujmując)

ja tu oglądam, i tu jest rzeczywiście gites
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2010, 21:03 przez wagner, łącznie zmieniany 1 raz.
- sylvin
- Juventino
no <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.... a ja kupujac nke bylem przekonany ze bede lookac Juve.... a tu wtopa... i zapewne bedzie na Polsacie... z ktorego zrezygnowalem... a co do meczu... caly czas spekulacje o wzmocnieniach a tych nie widac...
- bendzamin
- Redaktor
- Brutalo
- Juventino
Sam nie mam Nki, ale u mojej dziewczyny znalazłem wczoraj Al Jazzera Global Sport czy coś tamsylvin pisze:no <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>.... a ja kupujac nke bylem przekonany ze bede lookac Juve.... a tu wtopa... i zapewne bedzie na Polsacie... z ktorego zrezygnowalem... a co do meczu... caly czas spekulacje o wzmocnieniach a tych nie widac...

Obecnie oglądam tutaj http://www.a7sport.info/ch3.html , po rumuńsku ale działa... Leci tam <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> materiał o Buffonie którego zdaje się nie oglądałem

Wygramy

- rafal-1897
- Juventino
Oto składy na mecz: http://pl.uefa.com/uefaeuropaleague/mat ... index.html Są w prawym dolnym rogu
Dla tych, którym nie chce się wchodzić to Juve:
--------------------32 Storari--------------------
--------19 Bonucci--------3 Chiellini(C)--------
---2 Motta----------------------29 De Ceglie---
------------5 Sissoko----------------------------
--------------------------8 Marchisio------------
---23 Pepe--------------------20 Lanzafame---
------------28 Diego-----------------------------
-------------------------11 Amauri--------------
Skład jak widac taki sam jak w poprzednim meczu (przynajmniej tak mi się zdaje
). Powinno być spokojne zwycięstwo...
Dla tych, którym nie chce się wchodzić to Juve:
--------------------32 Storari--------------------
--------19 Bonucci--------3 Chiellini(C)--------
---2 Motta----------------------29 De Ceglie---
------------5 Sissoko----------------------------
--------------------------8 Marchisio------------
---23 Pepe--------------------20 Lanzafame---
------------28 Diego-----------------------------
-------------------------11 Amauri--------------
Skład jak widac taki sam jak w poprzednim meczu (przynajmniej tak mi się zdaje

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ojjj bidulki, zal mi tych, ktorzy skazani sa na male okienka w bet.cos tam czy tez pikseloze na Talibanach...
Dzisiaj w koncu trafi Diego
PS. To pierwszy mecz Juve w tym sezonie, ktory mam okazje ogladac, wiec czekam czym mnie "zaskoczy" De Ceglie i Lanzafame i jak wypadna Motta i Bonucci.
Dzisiaj w koncu trafi Diego

PS. To pierwszy mecz Juve w tym sezonie, ktory mam okazje ogladac, wiec czekam czym mnie "zaskoczy" De Ceglie i Lanzafame i jak wypadna Motta i Bonucci.
Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Brutalo
- Juventino
Zabrakło pochwalenia się jak Ty oglądasz ten mecz ? Piszesz z laptopa na Olimpico ? :CJacky pisze:Ojjj bidulki, zal mi tych, ktorzy skazani sa na male okienka w bet.cos tam czy tez pikseloze na Talibanach...
Skład jak w tamtym meczu. Liczę na Lanzafame i Diego... na wszystkich znaczy się