KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Artur0
- Juventino
Szczerze to wolałbym jakąś fajną dziewczynę znaleźć w tej koszulceDarius19 pisze:Mówi się trudno ale nie łam się jak wrócisz do domu będziesz mógł w niej szaleć. A poza tym to chyba lepiej że ją założy bo będziesz wiedział że on też jest w juvepoland i będziesz miał przynajmniej z kim pogadać na temat naszej ukochanej drużynyArtur0 pisze:Kolega z Karpacza? :o 7-9 sierpnia proszę nie chodzić tam w tej koszulce bo będę zazdrosny strasznie ;D wybieram się tam ale niestety koszulka w domubzq36 pisze:Koszulki dotarły, są świetne. Piątka Faja za tą akcję.

Forza Juve
- Shrek_Rybnik
- Juventino
Ja dostałem koszulki w piątek 
Jestem zadowolony... w sumie jak zawsze

Jestem zadowolony... w sumie jak zawsze

pozdROWienia @ll
- WADMIN
- Juventino
Do mnie koszulki doszły w piątek a w sobote zaspany poleciałem na pocztę i odebrałem ale jaw w białej poszedłem do kościoła w niedziele to ludzie tak patrzyli na mnie a laski jak się oglądały ;] może myśleli że ja z JUVE jestem ;]
Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
- damian11021
- Juventino
ja tam musze się do was przejechać jak laski na to lecąWADMIN pisze: a laski jak się oglądały ;] może myśleli że ja z JUVE jestem ;]

<(^^,)>

- WADMIN
- Juventino
no powiedz która laska oprze się bialej koszulce JUVE ;] a z tym ze ja z juve to naprawde tak ludzie patrzyli że masakra ;]
Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!
- Filip
Jakby coś mogę wymienić się 2 x M (czarna i biała , wzór 1 ) na 2 X S to samo 

- tradetrade
- Juventino
Super koszuleczki, wielkie dzięki za akcję !!!
- kaczy19FJ
- Juventino
Wreszcie dziś przyszło =,=.
Koszulki idealnie pasują:D są super:) warto było czekać, dobra robota faja
tylko jedno ale, na następny raz, przy tak dużym zamówieniu, przygotuj sobie kupki po 50 osób, według kolejności listy i zapłat. Łatwiej i szybciej Ci się będzie pakować. Bo to tak nie może być, że osoby które są 1 na liście i bardzo szybko wpłaciły, to dostają koszulki na końcu.
Koszulki idealnie pasują:D są super:) warto było czekać, dobra robota faja

tylko jedno ale, na następny raz, przy tak dużym zamówieniu, przygotuj sobie kupki po 50 osób, według kolejności listy i zapłat. Łatwiej i szybciej Ci się będzie pakować. Bo to tak nie może być, że osoby które są 1 na liście i bardzo szybko wpłaciły, to dostają koszulki na końcu.