LE (Q3): Shamrock 0-2 JUVENTUS
- Buri
- Juventino
Dragon pisze:Szkoda tylko, że największy nasz talent- Giovinco, został skreślony odrazu, bez uzyskania jakiejkolwiek szansy na pokazanie się... :roll: Wypożyczenie? Nie ma już 20 lat żeby go pałętać po średnich klubach, chyba pokazał na co go stać.
dokładnie, sam tego nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego ten gosciu nie dostał możliwości pokazania się w dłuzszym okresie czasu. Bo jak wchodzil na te 10 min to zawsze siał zamieszanie pod bramka przeciwnika...
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- rafal-1897
- Juventino
Siał strach, bo jest szybki, a takiego zawodnika wpuścić na 10 minut to przekleństwo dla zmęczonych obrońców. Nie wiadomo jak spisywał się na treningach. Może grymasił i zbytnio upominał się o gręBuri pisze:Dragon pisze:Szkoda tylko, że największy nasz talent- Giovinco, został skreślony odrazu, bez uzyskania jakiejkolwiek szansy na pokazanie się... :roll: Wypożyczenie? Nie ma już 20 lat żeby go pałętać po średnich klubach, chyba pokazał na co go stać.
dokładnie, sam tego nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego ten gosciu nie dostał możliwości pokazania się w dłuzszym okresie czasu. Bo jak wchodzil na te 10 min to zawsze siał zamieszanie pod bramka przeciwnika...

Średnia wieku jest w sam raz na poważny klub. Większość zawodników jest w najlepszym dla swojej pozycji wieku i mamy wreszcie wymianę pokolenia. Chyba im się o tym przypomniało jak odszedł Nedved. I tą wymianę pokoleniową było widać podczas meczu z Shamrock. Zagrali z polotem, ale też z dużym doświadczeniem, z wiedzą o niemożliwości zlekceważenia nawet najgorszego rywala. Chciałbym żeby to zwycięstwo było początkiem sukcesów Starej Damy

- Łukasz
- Juventino
Z Shamrock? Wygrali 2:0. Pewne zwycięstwo, ale polotu w tym nie było.rafal-1897 pisze:Zagrali z polotem
- rafal-1897
- Juventino
Ale poćwiczyli kilka ciekawych zagrań. Diego mógł trochę "poszaleć"... Polotu jeszcze mało w tym polocie, ale coś tam się już tli...Łukasz pisze:Z Shamrock? Wygrali 2:0. Pewne zwycięstwo, ale polotu w tym nie było.rafal-1897 pisze:Zagrali z polotem
- Łukasz
- Juventino
Podziwiam kolegę za optymizm.rafal-1897 pisze:Polotu jeszcze mało w tym polocie, ale coś tam się już tli...
- Vincitore
- Juventino
Co ja to miałem? Aha.
19.05.2010
Dziękuję, dobranoc.
19.05.2010
Mam nadzieję, że po kolejnych meczach będę mógł nadal podpisywać się pod moją opinią.Vincitore pisze:Ja się upierałem i upierał będę nadal. Jeżeli zaczniemy grać skrzydłami, wartość Amauriego wzrośnie dwukrotnie. I doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że na jego miejscu możemy mieć bardziej kompletnego napastnika, który nie żyje tylko ze wrzutek, ale tak na chłopski rozum to przy taktyce 4-3-1-2 którą graliśmy, napastnik musi mieć zdolności do gry kombinacyjnej. Odkąd Amauri jest w Juventusie jego jedyną bramką którą sobie sam od początku do końca wykreował, był gol w Derbach z Torino, dlatego albo na bank przechodzimy na grę skrzydłami, albo możemy żegnać Sandokana.
Dziękuję, dobranoc.