LE (Q3): Shamrock 0-2 JUVENTUS

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
Buri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 14:03

Dragon pisze:Szkoda tylko, że największy nasz talent- Giovinco, został skreślony odrazu, bez uzyskania jakiejkolwiek szansy na pokazanie się... :roll: Wypożyczenie? Nie ma już 20 lat żeby go pałętać po średnich klubach, chyba pokazał na co go stać.

dokładnie, sam tego nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego ten gosciu nie dostał możliwości pokazania się w dłuzszym okresie czasu. Bo jak wchodzil na te 10 min to zawsze siał zamieszanie pod bramka przeciwnika...

"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 18:12

Buri pisze:
Dragon pisze:Szkoda tylko, że największy nasz talent- Giovinco, został skreślony odrazu, bez uzyskania jakiejkolwiek szansy na pokazanie się... :roll: Wypożyczenie? Nie ma już 20 lat żeby go pałętać po średnich klubach, chyba pokazał na co go stać.

dokładnie, sam tego nie rozumiem i chyba nigdy nie zrozumiem dlaczego ten gosciu nie dostał możliwości pokazania się w dłuzszym okresie czasu. Bo jak wchodzil na te 10 min to zawsze siał zamieszanie pod bramka przeciwnika...
Siał strach, bo jest szybki, a takiego zawodnika wpuścić na 10 minut to przekleństwo dla zmęczonych obrońców. Nie wiadomo jak spisywał się na treningach. Może grymasił i zbytnio upominał się o grę :?: Chyba nigdy się nie dowiemy jakie są przyczyny jego odejścia...

Średnia wieku jest w sam raz na poważny klub. Większość zawodników jest w najlepszym dla swojej pozycji wieku i mamy wreszcie wymianę pokolenia. Chyba im się o tym przypomniało jak odszedł Nedved. I tą wymianę pokoleniową było widać podczas meczu z Shamrock. Zagrali z polotem, ale też z dużym doświadczeniem, z wiedzą o niemożliwości zlekceważenia nawet najgorszego rywala. Chciałbym żeby to zwycięstwo było początkiem sukcesów Starej Damy :pray:

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 18:15

rafal-1897 pisze:Zagrali z polotem
Z Shamrock? Wygrali 2:0. Pewne zwycięstwo, ale polotu w tym nie było.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
rafal-1897

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 18:20

Łukasz pisze:
rafal-1897 pisze:Zagrali z polotem
Z Shamrock? Wygrali 2:0. Pewne zwycięstwo, ale polotu w tym nie było.
Ale poćwiczyli kilka ciekawych zagrań. Diego mógł trochę "poszaleć"... Polotu jeszcze mało w tym polocie, ale coś tam się już tli...

Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2010, 18:22

rafal-1897 pisze:Polotu jeszcze mało w tym polocie, ale coś tam się już tli...
Podziwiam kolegę za optymizm.

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 sierpnia 2010, 12:54

Co ja to miałem? Aha.

19.05.2010
Vincitore pisze:Ja się upierałem i upierał będę nadal. Jeżeli zaczniemy grać skrzydłami, wartość Amauriego wzrośnie dwukrotnie. I doskonale zdaję sobie sprawę z tego, że na jego miejscu możemy mieć bardziej kompletnego napastnika, który nie żyje tylko ze wrzutek, ale tak na chłopski rozum to przy taktyce 4-3-1-2 którą graliśmy, napastnik musi mieć zdolności do gry kombinacyjnej. Odkąd Amauri jest w Juventusie jego jedyną bramką którą sobie sam od początku do końca wykreował, był gol w Derbach z Torino, dlatego albo na bank przechodzimy na grę skrzydłami, albo możemy żegnać Sandokana.
Mam nadzieję, że po kolejnych meczach będę mógł nadal podpisywać się pod moją opinią.
Dziękuję, dobranoc.

Zablokowany