Wyjazd na mecz Juve w nowym sezonie.
- mb_1897
- Juventino
Jakieś 5 lat temu, tato obiecał mi, że gdy zdam dobrze maturę i dostane się na studia to zabierze mnie do Turynu na mecz. Motywacja dobra także się udało. I teraz trzeba się tylko dobrze na to wydarzenie przygotować. A więc ma do was kilka pytań, bo zapewne kilka osób był w Turynie na własną rękę. Prawdopodobnie podróż odbędzie się w drugiej połowie września. Jak wygląda sytuacja z biletami? Czy lepiej kupić przez neta ( i czy w tym momencie są one droższe?) czy jechać w ciemno i liczyć na to, że się kupi na stadionie? Z tego co widziałem w tv to przeważnie są jakieś wolne miejsca.. Ale czy warto ryzykować? Z noclegiem nie ma problemu, bo idąc po kosztach i jako, że jedziemy we dwóch to przenocujemy w samochodzie.
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek doświadczenie z takim wyjazdem to proszę o jakieś info. Dobre rady zawsze w cenie:)
PS: Przeszukałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi. A i nie wiem czy dobry temat, jakby co to proszę o przeniesienie:)
Jeśli ktoś ma jakiekolwiek doświadczenie z takim wyjazdem to proszę o jakieś info. Dobre rady zawsze w cenie:)
PS: Przeszukałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi. A i nie wiem czy dobry temat, jakby co to proszę o przeniesienie:)
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- LegiaJuveDenHaag
- Juventino
No właśnie mam ten sam problem z biletami....na ciekawsze mecze tj.Inter.Milan może być trudno z biletem,ale jak jest na rywalach niższej klasy?Potrzebne są jakieś identyfikatory żeby wejść na mecz?
- fallweiss
- Juventino
Ja również dołączam się do prośby o jakieś informację, w sprawie organizacji wyjazdu dla kilku osób na własną rękę. Jak zdobyć bilety ??- bo to jest największy problem. O ile wiem w zeszłych sezonach były karnety+ jakaś niewielka pula biletów do wolnej sprzedaży. Jest jakaś szansa na zdobycie ich ??
Aha i chyba karnety nie obowiązują na mecze Pucharu Włoch, poza tym chyba są dużo wtedy tańsze.
2 lata temu udało się moim kolegom w Rzymie, kupić bez problemu bilety w sklepie klubowym na jakiś mecz ligowy Lazio. Czy w Turynie też to funkcjonuje ?
Aha i chyba karnety nie obowiązują na mecze Pucharu Włoch, poza tym chyba są dużo wtedy tańsze.
2 lata temu udało się moim kolegom w Rzymie, kupić bez problemu bilety w sklepie klubowym na jakiś mecz ligowy Lazio. Czy w Turynie też to funkcjonuje ?
- Asta#8
- Qualità Juventino
Taaaa, akurat.mb_1897 pisze:PS: Przeszukałem forum, ale nie znalazłem odpowiedzi. A i nie wiem czy dobry temat, jakby co to proszę o przeniesienie:)

http://forum.juvepoland.com/viewtopic.p ... ght=bilety
Co do noclegu to raczej nie ma sensu w samochodzie, ponieważ tutaj są bardzo dobre ceny: http://www.ostellotorino.it/Frame_English.html Po takiej długiej podróży łóżko i prysznic na pewno będą wskazane.

To wszystko było już na forum wiele, wiele razy.

- mb_1897
- Juventino
A jednak chyba źle szukałem:) Nie znalazłem tego ostatniego, a on rozwiał wszystkie moje wątpliwości:) Asta czytałem też Twoją relację:) powiedz mi na którą trybunę najlepiej kupić bilety (żeby było dobrze i w miarę tanio) A i pytanie. cena z strony juve różni się z tą z pod stadionu?
Czekam na odp.
aa i faktycznie 15 ojro to w cale nie jakaś straszna cena więc może zdecyduję się na ten nocleg:)
Czekam na odp.
aa i faktycznie 15 ojro to w cale nie jakaś straszna cena więc może zdecyduję się na ten nocleg:)
"Jeśli Juventus wygra kolejne trofea, będę chciał być pierwszym, którzy założy na siebie trykot Starej Damy z trzema gwiazdkami na piersi".
- David Trezeguet
- David Trezeguet
- fallweiss
- Juventino
No właśnie Lis Ticket.it, jest punkt odbioru w Turynie ?? bo nie mogę tego znaleźć na tamtejszej mapce.
PS Jednak jest i to chyba ze 20 ;p
- Asta#8
- Qualità Juventino
Odebrać można przed meczem w kasach stadionu.fallweiss pisze:No właśnie Lis Ticket.it, jest punkt odbioru w Turynie ?? bo nie mogę tego znaleźć na tamtejszej mapce.
Ja postąpiłem według zasady, żeby kupić jak najdroższe bilety na jakie mogłem sobie pozwolić. Niestety nie pamiętam na jakiej trybunie siedziałem, ale jutro postaram się znaleźć rezerwacje.mb_1897 pisze:A jednak chyba źle szukałem:) Nie znalazłem tego ostatniego, a on rozwiał wszystkie moje wątpliwości:) Asta czytałem też Twoją relację:) powiedz mi na którą trybunę najlepiej kupić bilety (żeby było dobrze i w miarę tanio) A i pytanie. cena z strony juve różni się z tą z pod stadionu?
Co masz na myśli z różnicą ceny?