Włochy-Azerbejdżan
- 3d_man
- Juventino
dobry mecz- dobry wynik - Trap moze czuc sie bezpieczny - tylko niech mi ktos powie czemu oni tak nie grali na MS hehhh...
Mnie oczywiscie bardzo ucieszyl swietny wystep Massimo Oddo (1 asysta i masa dosrodkowan
)
Mnie oczywiscie bardzo ucieszyl swietny wystep Massimo Oddo (1 asysta i masa dosrodkowan
la Lazio é il rifugio di noi sognatori...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
di noi innamorati, poeti, cantori...
di noi che incendiamo e spegnamo la sete...
per quell'esplosione all'ennesima rete...
- BIANCONERI
- Juventino
Wysokie zwycięstwo Włochów chyba nikogo nie dziwi.Teraz pozostaje dobre przygotowanie sie do mistrzostw Europy.Oby na tej imprezie Włosi zagrali lepiej niz na Mistrzostwach Świata.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- juveluck
- Juventino
No i sa w ME. Troch wyboista byla droga ale najwazniejsze ze dotarli. Teraz nie szykuja forme na turniej finalowy bo maja go wygrac 8) . Co do spotkania. Ta Azerowie nie mieli nic do powiedzienia bo i co mieli gadac
Cieszy bramka Di Vaio i dobry wystep Zambrotty

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- Juventinha
- Qualità Juventina
no wlosi klasa. jak zwykle zreszta. szkoda bardzo ze nie ma del piera bo kto wie co trapatoniemu moze przyjsc do glowy. nawet nie chce o tym myslec, ale jak znow go wywali z pierwszego skladu?a najbardziej podoba mi sie to ze najwiecej reprezentantow ma juve:)a jak juz dojdzie del piero to wiadomo
- RadeKas
- Juventino
Widac ze Di Vaio jest naprawde w dobrej formie. Ciesz gladkie zwyciestwo, bo naprawde balem sie ze Azerbejdzan zamuruje bramke. Na szczescie moje obawy byly bezpodstawne. Teraz Wlosi musza, powtarzam MUSZA :!:, wygrac ME. Bo jak znowu przegraja w finale to zaczne podejrzewac ze moje ulubione druzyny maja pecha 

srali muszki będzie wiosna
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Cóż można powiedzieć, zwyciestwo Włochów było pewne na 100% pozostawało tylko pytanie w jakim rozmierze. skończyło się na 4-0, 3 gola strzelił nasz Di Vaio, który jest w wyśmienitej formie! To bardzo cieszy! Di Vaio ładnie pociągną lewą stroną i z ostrego kąta będą sam na sam mógł podawać do ....Inzaghiego ale zdecydował się sam zakończyć akcie i słusznie! :twisted: Oby tak dalej, teraz w JUVE
No to mamy Euro :twisted:

No to mamy Euro :twisted:

- Dionizos
- Juventino
Mecz byl mocno jednostronny. Po raz kolejny Super Pipa pokazal, ze jest cholernym samolubem. A co do bramki Di Vaio, to uderzyl naprawde ladnie, tyle że to byl Azerbejdzan
. Dobry mecz Zambiego. Miejmy nadzieje, ze na ME Trap zabierze Pirlo nie Perrottę. Gracz Chievo nawet w starciu z Azerami był tłem dla kolegow. 

- DeeJay
- Juventino
W to, że wygrają, chyba nikt nie wątpił. Mają awans. Teraz troche przerwy i mogą się przygotowywać do ME i na zemste za poprzednie :twisted: Najbardziej mnie z tego wszystkiego cieszy chyba gol Di Vaio. Wszedł na boisko i wystarczyło mu zaledwie 10 minut :-D
- juveluck
- Juventino
Jak sie nie myle to w momencie kiedy pisales tego posta mozna bylo juz je sciagnac. Ale jezeli sie myle to teraz juz napewno moznaRadeKas pisze:A wlasnie, mam pytanie. Czy bedzie mozna sciagnac z JP brmeczke Di Vaio?? A i jeszcze bramke Treze, no i moze te bramki Czechow, przy ktorych asysty mial Pavel???

FINO ALLA FINE, FORZA JUVENTUS !!!
- swiergot
- Juventino
Tia. Vieri tłumaczył się, że był zły na siebie, bo nie wykorzystał chwilę wcześniej świetnej sytuacji. Srutu tutu...kouba pisze:a słyszeliście o tym że Vieri schodząc z boiska rzucił , chyba butelką, w Trapa :!: