[AKCJA] Longsleevy Juve ----> WYSYŁKA
- Mateuszello
- Juventino
Jak by to było najbardziej jak się da, przybliżone do tego:

to byłbym na TAK.
Dobrze jeszcze jest z tym herbem na ramieniu, bo wiele osób nie wie o co chodzi z tym samym "J".
Chociaż można by coś z tyłu dodać ...

to byłbym na TAK.
Dobrze jeszcze jest z tym herbem na ramieniu, bo wiele osób nie wie o co chodzi z tym samym "J".
-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- tabo89
- Juventino
Jeśli chodzi o samą idee tej akcji to jestem oczywiście jak najbardziej ZA.
Jeśli chodzi o projekt to ten mi się całkiem podoba, ale jestem otwarty na inne - może będzie coś fajniejszego.
Ostatnio przez przypadek znalazłem coś takiego:

Z czystej ciekawości - czy wykonalny byłby tak duży nadruk (chodzi mi tylko o ten duży herb)? Bo jeśli tak to może warto pomyśleć nad czymś takim.
Pytanie jeszcze - jakie kolory byłyby do wyboru?
Ostatnio myślałem (i nawet już się rozglądałem) nad przeprowadzeniem akcji z bezrękawnikami (koszulkami bez rękawków) ale jednak zrezygnowałem. W produkcji ciuchów najlepszy jest faja - ma sprawdzonego producenta, jakość jest dobra, ogarnia te rozmiary i wysyłkę jakoś więc może to właśnie takie koszulki będą jego kolejną akcją po longsleevach. Nie miałbym nic przeciwko.
A ja powoli działam z czymś innym, ale szczegóły nie teraz, myślę, że wkrótce się dowiecie.
Jeśli chodzi o projekt to ten mi się całkiem podoba, ale jestem otwarty na inne - może będzie coś fajniejszego.

Z czystej ciekawości - czy wykonalny byłby tak duży nadruk (chodzi mi tylko o ten duży herb)? Bo jeśli tak to może warto pomyśleć nad czymś takim.
Pytanie jeszcze - jakie kolory byłyby do wyboru?
Ostatnio myślałem (i nawet już się rozglądałem) nad przeprowadzeniem akcji z bezrękawnikami (koszulkami bez rękawków) ale jednak zrezygnowałem. W produkcji ciuchów najlepszy jest faja - ma sprawdzonego producenta, jakość jest dobra, ogarnia te rozmiary i wysyłkę jakoś więc może to właśnie takie koszulki będą jego kolejną akcją po longsleevach. Nie miałbym nic przeciwko.
A ja powoli działam z czymś innym, ale szczegóły nie teraz, myślę, że wkrótce się dowiecie.
- Darius19
- Juventino
Ten typ jaki podał faja jest super ale też propozycja Mateuszello też jest fajny można by go podać np. jako alternatywny do pomysłu faji i niech ludzie wybiorą co chcą. Ale jestem ciekawy co inni na to. Aha i jeszcze jedno o tą akcję proszę ok. października bo wcześniej nie będę miał pieniędzy :płaczę:
FORZA JUVE
- stahoo
- Juventino
Zostan moim bratemMateuszello pisze:Jak by to było najbardziej jak się da, przybliżone do tego:
to byłbym na TAK.

Jeśli SZARE/CZARNE, z tym "J" i HERBEM na ramieniu to biorę!!!!!!!!!!11111111
edit.
- WADMIN
- Juventino

Powiem wam ze to co tamo zaproponował jest niezłe tylko wlaśnie co z takim dużym nadrukiem ? przeba po pytać

Powiem wam ze to co tamo zaproponował jest niezłe tylko wlaśnie co z takim dużym nadrukiem ? przeba po pytać
Na zawsze wierny biało-czarnym barwom!!! JUVENTUS Per Sempre!!!
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
"Hej, hej, życie to bajka, gdy wiatr szumi na wantach."
- Gandalf8
- Juventino
@tabo89 Ta koszulka jest piękna
.
Co do tych longsleev'ów to według mnie możnaby zrobic coś innego niż to "J", które złe nie jest, ale nie powala na kolana (chociażby to, co na koszulce, którą pokazał tabo89, ale może ktoś wpadnie jeszcze na jakiś inny fajny pomysł).
Dołączę się też do pytania, które już wcześniej padało: czy będą koszulki luźne czy tylko obcisłe??
I tak, jak pisał stahoo - SZARY (ciemny szary jak koszulka od tabo89) lub CZARNY byłby najlepszy (ale pewnie zrobisz tak, jak z polówkami, czyli biały i czarny do wyboru i tak byłoby najlepiej).

Co do tych longsleev'ów to według mnie możnaby zrobic coś innego niż to "J", które złe nie jest, ale nie powala na kolana (chociażby to, co na koszulce, którą pokazał tabo89, ale może ktoś wpadnie jeszcze na jakiś inny fajny pomysł).
Dołączę się też do pytania, które już wcześniej padało: czy będą koszulki luźne czy tylko obcisłe??
I tak, jak pisał stahoo - SZARY (ciemny szary jak koszulka od tabo89) lub CZARNY byłby najlepszy (ale pewnie zrobisz tak, jak z polówkami, czyli biały i czarny do wyboru i tak byłoby najlepiej).
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- kaczy19FJ
- Juventino
Z tym "J" lepiej już wygląda i lepiej STEDMAN.
Nie dosyć że lepiej się nosi, to jeszcze lepiej wygląda. i bardziej przewiewne.
EDIT: Hubson. Wiem, FRUIT jest dobre, ale do innych typów koszulek np t-shirt. Do longsleeyvów pasuje bardziej obcisły krój.

EDIT: Hubson. Wiem, FRUIT jest dobre, ale do innych typów koszulek np t-shirt. Do longsleeyvów pasuje bardziej obcisły krój.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2010, 23:11 przez kaczy19FJ, łącznie zmieniany 1 raz.
- lukasz1980
- Juventino
Mnie osobiście bardziej podoba się wersja z J. I pewnie mając wybór, wybrałbym Fruita. Będzie Stedman też zamówię.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
- faja69
- Juventino
i taka wersja pewnie zostanie, kolor szary. nie za bardzo chce robić 2 wersje, bo jest przy tym trochę roboty, tak jak to było z polówkami, zresztą zobaczymy, na razie czekam na propozycje, jeśli nic lepszego nie wymyślimy, zostajemy przy tym co jest w pierwszym poście.lukasz1980 pisze:Mnie osobiście bardziej podoba się wersja z J.