LE (Q3): Shamrock 0-2 JUVENTUS
- Tharp
To dobra wiadomosc, przynajmniej nie bedziesz siedzial na czacie na justinie, i robil popeliny klocac sie z wlochami swoim okaleczonym angielskim i pseudo-wloskim z translatora :pElo Melo:) pisze:Jeśli ktoś ma konto na bet365.com lub betfair.com mam dobrą wiadomość tam będzie pokazane Juve :wink: , polecam betfair.com bo jest lepsza jakość.
co do tematu Ciekawi mnie bardzo, kto zagra na prawej. Pepe czy Martinez. Osobiscie mam nadzieje ze ten pierwszy, zrobil na mnie bardzo pozytywne wrazenie podczas meczu z lyonem (i nie mowie tu o strzelonej bramce, tylko ogolnie o grze). lanie-wody-mode-off
- Wojtek
- Juventino
Suuuper że będzie na bet365 mam tam konto, w tamty sezonie na mecze Juve patrzałem właśnie tam, jakoś bardzo dobra i wogóle nie przycina (przynajmniej mi) więc polecam
ja się tam zarejstrowałem tylko dla oglądania Juventinich...
PS.W zeszłym sezonie pokazali wszystkie mecze Juve w Serie A 8)
Czekam z niecierpliwością na mecz FORZA!!!

PS.W zeszłym sezonie pokazali wszystkie mecze Juve w Serie A 8)
Czekam z niecierpliwością na mecz FORZA!!!
- Ronnie_Juve
- Juventino
Ja zrobiłem dokładnie to samo:D założyłem konto żeby oglądać Juve bo są tam wszystkie mecze naszego klubu w serie a:D A co do meczu to myślę, że spokojnie powinniśmy zdobyć 2-3 bramki przewagi 
Pozdrawiam!

Pozdrawiam!
- Ciągnik_Na_Gąsienicach
- Juventino
Yyy...mleko?Maly pisze:a jesli taki david silva idzie do MC to nie dlatego ze klub ten zaplaci mu krocie ale dlatego ze po pierwsze zaden MU czy barcelona go nie chca a po drugie wierzy ze za rok z tym klubem pogra w LM, powalczy o mistrzostwo angli moze juz teraz, nie kazdy wybiera klub z historia i nie zawsze kasa ma jedyne znaczenie przy wyborze klubu, dzeko nie chce isc tam bo wie ze oni za rok albo max 2 beda go chcieli wymienic, ba, juz chca kupic torresa, u nas wie ze jak sie dobrze bedzie prezentowal moze pograc kilka lat, wie ze ma miejsce nr 1 w ataku, tam ma konkurencje w postaci adebayora i teveza, moze jeszcze torresa, nie dziwie mu sie wcale ze woli isc do nas, ale silva? na jego miejsce nie ma tam nikogo, z przymusu gral na skrzydle bellamy,Qrczak pisze:polscy "kibice" man city to są desperaci którzy chcą tylko oglądać transfery za kilkadziesiąt mln
Ireland, Bellamy, Wright-Phillips, Zabaleta, Robinho or w 4-3-3 - Tevez and Santa Cruz. Nikogo? :<
He he heFączek pisze: Ciągnij się konfituro. Jak masz jakiś problem to idź wyżal mamie lub komuś innemu a nie tutaj piszesz głupoty, bo sobie ktoś nie może na czacie pisać. Wszystko jest dla ludzi, więc nie wczuwaj się w jakiegoś typa który tutaj będzie pisał co robić a co nie
Bo żeby wyjść to trzeba wejść, a żeby wejść to trzeba wyjść !
- Meraviglioso
- Juventino
Mecz wcale nie będzie taki łatwy. Gramy na kameralnym stadionie przy 6 tysiącach wściekłych Irlandczyków i zerowej pomocy naszych Tifosich. Do tego jak znam życie przyjdzie nam grać na murawie, na której co najwyżej powinno się pasać krowy. 'Idealna' do gry pozycyjnej. ;p Na dodatek gramy w połowie rozbitym/w połowie przebudowanym składem, gdzie wielu zawodników wciąż nie jest pewna swojej roli w klubie. Gramy też bez Buffona, naszej ostoi w bramce. Oby skończyło się na 2-0. Nie chciałbym powtórki z Fulham.*
* Na szczęście w obronie już nie zagra Fabio 'Pan Katastrofa' Cannavaro
* Na szczęście w obronie już nie zagra Fabio 'Pan Katastrofa' Cannavaro
- Dybala 4ever
- Juventino
dziś ciężki mecz, ale takie mecze musiMY po prostu wygrywać, najlepiej wygrać jak najwyżej, żeby w rewanżu już nie było nerwów i spokojnie czekać na rywala w 4 rundzie eliminacji. Ciekawe jak dziś spisze się duet Bonucci-Chiellini
, bo zapewne takowy wystawi Del Neri.
Ostatnio zmieniony 29 lipca 2010, 13:01 przez Dybala 4ever, łącznie zmieniany 1 raz.
- rafal-1897
- Juventino
No to dobrze... 90% pewności, że się nie będzie zacinać. A przy okazji ktoś wie, czy bet365 będzie miał w tym sezonie Serie AElo Melo:) pisze:Jeśli ktoś ma konto na bet365.com lub betfair.com mam dobrą wiadomość tam będzie pokazane Juve, polecam betfair.com bo jest lepsza jakość.

- Martin
- Juventino
Jedziemy wygrać koniec i kropka. Najlepiej z 5-0. I nie słyszę tłumaczenia, że jesteśmy na początku sezonu, że oni już grają, że my się zgrywamy, że nowy trener, bla, bla, bla.
My jesteśmy Juventus, oni jakiś Shamrock. Cel jest jeden - ogolić frajerów.
Tyle mam do powiedzenia. Każdy wynik poniżej 5-0 będzie kompromitacją.
Log in: 15.12.1997
Log out: 31.03.2013
Log out: 31.03.2013
- Prezes
- Juventino
W@jTEk skład jest tutaj :
http://www.juvepoland.com/news.php?id=16767
Może i jest to skład przewidywalny , ale te składy wystawiane przez Juvepoland przeważnie się sprawdzały
http://www.juvepoland.com/news.php?id=16767
Może i jest to skład przewidywalny , ale te składy wystawiane przez Juvepoland przeważnie się sprawdzały

- CzarnyZkultury
- Juventino
mecz Juve można obejrzec tutaj -> http://www.rte.ie/sport/livestreaming/soccer.html
dostep maja miec wszyscy procz włochów ;]
dostep maja miec wszyscy procz włochów ;]
- slk!
- Juventino
Transmisja meczu również na www.unibet.pl . Wymagana rejestracja. Polecam, gdyż mają dobrą jakość i wieksze okienko niż na bet365 

- Alex_10
- Juventino
Ja zawsze oglądam na betfair jakość dobra tylko strasznie małe okienko, nie da sie jakoś powiększyć np. programem?slk! pisze:Transmisja meczu również na www.unibet.pl . Wymagana rejestracja. Polecam, gdyż mają dobrą jakość i wieksze okienko niż na bet365
A na tym unibet jakie jest to okienko większe niż na betfair bo na bet365 nie orientuje się jakie jest.
- Vimes
- Juventino
Martinie, to taki urzędowy optymizm, czy naprawdę myślisz, że im nastukamy 5 lub więcej bramek? Ja się trochę obawiam, żeby zamiast "golenia frajerów"nie było zemsty frajerówMartin pisze:Jedziemy wygrać koniec i kropka. Najlepiej z 5-0. I nie słyszę tłumaczenia, że jesteśmy na początku sezonu, że oni już grają, że my się zgrywamy, że nowy trener, bla, bla, bla.
- damian11021
- Juventino
Jeśli mierzą wysoko to rywal taki jak ten to powinna być walka Pudzian - Najman
<(^^,)>