Polska-Węgry 2:1

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:04

Polska wygrywa po raz pierwszy z Węgrami na wyjeździe 2:1. Zwycięstwo odniesione w pełni zasłużone.Niestety ,mąci radośc wiadomość ze sztokholmu.Szwedzi po raz pierwszy od 6 lat przegrywają w eliminacjach. Przegrywają w dodatku z łotwą :!: a w 85 nie wykorzystują karnego. Ech szkoda gadać, mial byc sojusz polsko -szwedzki. Nasza młodzieżówka wygrywa z węgrami a oni mieli pokonać łotwę. Jak widać znow zawiedliśmy się na szwedach :(:(

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:11

Szwedzi zachowali sie jak swinie. Co tu duzo mowic. Niedzielan jest swietny!

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:12

No niestety jeszcze długo sobie na mistrzostwach europy nipogramy, a Szwedzi musili zepsuć karnego, niestety... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
Seiru

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:19

***E SPRZEDALI MECZ!!!!!!!!!!!!
SORRY JESTEM W*******Y!!!!!!!!
MOŻE MI PRZEJDZIE KIEDYŚ!!!!!!!!!
SZWEDZI.................. :cry:

non mollare mai
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:20

Mecz w sumie mogł sie podobać. Pierwsze 30 min. było naprawdę dobre, potem Polacy trochę odpuścili. Gol Niedzielana na 1-0 po akcji sam na sam. Następnie w ten sam sposób Niedzielan strzelił 2 bramkę, przedtem padł gol na 1-1.
Świetne wrażenie zroibł na mnie A.Niedzielan.

Hehe, szkoda tylko, że Szwecja się ośmieszyła z Łotwą, nawet karnego przestrzelili :? No ale prawda jest taka, że pkt. powinniśmy szukać wcześniej a nie teraz liczyć na rywali...
Koniec marzeń o Euro 2004. Szczerze powiem, że niezasłużylismy by pojechać do Portugali...
Ostatnio zmieniony 12 października 2003, 16:54 przez Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:22

jejjjj szkoda. Bardzo zawiodłem sie na szwedach. Pierwszy raz od 6 lat przegrali w eliminacjach i to na własnym stadionie a do tego z łotwą :evil: :evil: :evil: :evil: . grrrr. Natomiast co do meczu na węgrzech to bardzo dobry w wykonaniu polaków. Zaimponował mi Niedzielan. Przyszłość należy do niego:):):):)

Peja48

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:25

szkoda szkoda bo mogliśmy awansować zadziwił mnie Niedzielan skurczybyk z niego

Solo Grazie Grande Forza Juve :D :8
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:27

Wszyscy wy oprocz Ti_Amo_Juventus_Dragon jestescie smieszni. Zawiedliscie sie na nich? A kogo przepraszam dopingujecie? Szwedow czy Polakow?

Szwedow nic nie interesuje ze musza wygrac bysmy my mieli jakies szanse. Ja osobiscie majac zagwarantowane juz miejsce w ME tez bym nie gral - oni nie grali! Typowe polskie myslenie - niech ktos inny cos za mnie zrobi! Trzeba bylo nie przegrywac z Lotwa w Warszawie i pokonac Wegrow w Chorzowie! Wtedy to nie Lotwa (szkoda gadac) tylko my gralibysmy o ME!

El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:28

I procz Peji! Sorki stary ale zamiesciles swoj post kiedy ja pisalem swoj wiec nie mialem szansy go przeczytac.

Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:30

[quote="ADAMJUVENTUSPL"]No niestety jeszcze długo sobie na mistrzostwach europy nipogramy, a Szwedzi musili zepsuć karnego, niestety... quote]

nawet jakby strzelili karnego to i tak by byl remis i by polska nie weszla !!!! :cry:

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
matiso

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:31

Szwedzi zachowali sie po chamsku!!po co oni nam obiecywali ze wygraja?ech...szkoda gadac.Wracajac do naszych to najgorzej nie bylo troche sczescie nam dopisalo.

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:33

W sumie mecz był wyrównany z delikatną przewagą polaków szczególnie pod koniec spotkania ... ale to co zaprezentowali Szwedzi to było jawne walenie w h..a dziwna jest współczesna piłka nożna ale ... co zrobisz oko wydłubiesz :evil: :evil: :evil:

Zawsze Wierni ! ! !
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:46

do gry polaków nie mam nic, ale szwedzi to są świnie, jeszcze wczoraj zadzwonili i pogratulowali młodzieżówce wygranej, a dziś oni tak chamsko zagrali, juz jakby strzelili karnego to jeszcze mozna było by sie zastanawiać, ale przestrzelony karny to juz jest przesada. Dzięki wygranej młodzieżówki, szwedzi jeszcze sie liczą a w razie przegranej nie mieli by szans, polacy umieli grać fair :!:

Madziula

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 19:48

no sorry, to chyba nie wina Szwedów, że nasz reprezentacja reprezentacja przez całe eliminacje grała, jak grała. Trzeba było wygrać za pierwszym razem z Węgrami, z Łotwą, a nie teraz psioczyć na Szwedów :? i powiedzcie szczerze, czy zasługiwaliśmy na awans? bo mi się wydaje, że niestety nie. Czy cztery gole mają wystarczyć do awansu? [tych strzelonych San Marino nie licze ;)]

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 października 2003, 20:06

Madziula pisze:no sorry, to chyba nie wina Szwedów, że nasz reprezentacja reprezentacja przez całe eliminacje grała, jak grała. Trzeba było wygrać za pierwszym razem z Węgrami, z Łotwą, a nie teraz psioczyć na Szwedów :? i powiedzcie szczerze, czy zasługiwaliśmy na awans? bo mi się wydaje, że niestety nie. Czy cztery gole mają wystarczyć do awansu? [tych strzelonych San Marino nie licze ;)]
właściwie to nie zasłuzyliśmy ale czemu szwedzi mówili że będą grać do końca i nie oddadzą meczu :?: mogli od razu powiedzieć że jak mają awans to juz im sie nie będzie chciało grać :!: poco robili nam nadzieje :?:
poco dzwonili wczoraj z gratulacjami wygranej młodzieżówki :?: mogli sie wcale nie odzywać :!: a czy łotwa zasługuje na 2 miejsce :?: tak samo niezasługują jak polacy :!:

ODPOWIEDZ