KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Charlie
- Juventino
Doszła przed momentem. Materiał super, nadruk świetnej jakości aczkolwiek nie trafiłem z rozmiarem. Trochę nie typowe te rozmiarówki, zazwyczaj noszę XL zamówiłem L i jeszcze jest mi za duża.
Gdyby ktoś zamówił M i jest mu za mała i chciałby wymienić się za L - zapraszam na PW.
Wielkie dzięki za akcje. Liczę na kolejne w przyszłości. ; )[/b]
Gdyby ktoś zamówił M i jest mu za mała i chciałby wymienić się za L - zapraszam na PW.
- Darius19
- Juventino
Cierpliwości kolego. W końcu faja pracuje od 8 do 20 poza tym nie ma możliwości fizycznej spakować i wysłać tylu koszulek jednocześnie. Coś takiego to się robi partiami. Bo wiesz trzeba dopilnować komu jaki rozmiar, wzór, kolor. A wiesz przy takiej ilości łatwo się pomylić. Więc trochę wyrozumiałości i cierpliwości. Na pewno swoją dostaniesz :lol:fan pisze:Ja ja ciągle czekam na koszulke ciekawe kiedy przyjdze
FORZA JUVE
- Axel
- Juventino
@Darius19 - kolega "fan" ewidentnie nie przeczytał nawet kilku postów widniejących nad jego "wypowiedzią". Po co się więc męczysz aby tłumaczyć mu coś, co wałkowane było po stokroć albo i więcej razy? 
PS. Wiecie może czy da się gdzieś kupić męską torbę z nadrukiem Juve?
Coś w ten styl: http://www.sklep.supair.pl/towary_obraz ... tation.jpg

PS. Wiecie może czy da się gdzieś kupić męską torbę z nadrukiem Juve?
Coś w ten styl: http://www.sklep.supair.pl/towary_obraz ... tation.jpg
"Grazie o Signore per avermi la Juventus"
- blads
- Juventino
poczekaj chwilę aż przyjdzie mojaCharlie pisze:Doszła przed momentem. Materiał super, nadruk świetnej jakości aczkolwiek nie trafiłem z rozmiarem. Trochę nie typowe te rozmiarówki, zazwyczaj noszę XL zamówiłem L i jeszcze jest mi za duża.

- fan
- Juventino
Ja cie rozómiem że ma mało czasu ,jA tylko mówie że ja nadal czekam na nią ,i wiem że mi przyjdze ,tylko że nie moge sie już doczekać jej.Darius19 pisze:Cierpliwości kolego. W końcu faja pracuje od 8 do 20 poza tym nie ma możliwości fizycznej spakować i wysłać tylu koszulek jednocześnie. Coś takiego to się robi partiami. Bo wiesz trzeba dopilnować komu jaki rozmiar, wzór, kolor. A wiesz przy takiej ilości łatwo się pomylić. Więc trochę wyrozumiałości i cierpliwości. Na pewno swoją dostaniesz :lol:fan pisze:Ja ja ciągle czekam na koszulke ciekawe kiedy przyjdze
- faja69
- Juventino
panowie spokojnie, na każdego przyjdzie pora.. niestety nie rozdzielę się..
darius był u mnie w robocie odebrać koszulkę osobiście i widział, że nie mam za bardzo jak wyrwać się z roboty na dłuższą chwilę aby wysłać trochę więcej paczek..
paczki wysyłam losowo, co mi pod ręke wpadnie dlatego nie ma, że kogoś lubie bardziej czy mniej:) bądzcie cierpliwi, niedługo wszyscy dostaną,
aha zdjęcia w założonych w nowych polówkach jak ktoś wrzuci było by bardzo miło:)
darius był u mnie w robocie odebrać koszulkę osobiście i widział, że nie mam za bardzo jak wyrwać się z roboty na dłuższą chwilę aby wysłać trochę więcej paczek..
paczki wysyłam losowo, co mi pod ręke wpadnie dlatego nie ma, że kogoś lubie bardziej czy mniej:) bądzcie cierpliwi, niedługo wszyscy dostaną,
aha zdjęcia w założonych w nowych polówkach jak ktoś wrzuci było by bardzo miło:)

- maciek_11
- Juventino
Tak, tak panowie (czy też panie?). Wrzućcie koniecznie koszulkę białą z herbem!faja69 pisze:aha zdjęcia w założonych w nowych polówkach jak ktoś wrzuci było by bardzo miło:)
Faja, czy mógłbyś pomierzyć którąś z koszulek i sprawdzić, czy te rozmiary na prawdę się zgadzają? Wiem, że jestem niecierpliwy, ale nie mogę się doczekać koszulki i nie chciałbym mieć zdziwka jak mi będzie pępek widać...
- Buri
- Juventino
ja tam bym wolał akcje z kaloszami i butami narciarskimi.matimat1 pisze:A może by zrobić akcję z jakimiś bluzami na zamek czy szalikami?
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero