KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Simi
- Qualità Juventino
Nie rozumiem Twojej frustracji. Bądź cierpliwy i dostaniesz. Zobacz ile osób by chciało tez od razu dostac koszulkę.alessandro1977 pisze:Ja jeszcze nie dostałem ale sytuacja powtarza się z poprzedniej akcji...zapłaciłem jako jeden z pierwszych a dostanę zapewne jako jeden z ostatnich...
Co jak co, ale godzina 9 to odpowiednia do pobudki.HUGO1303 pisze:jak nie czekam na listonosza to mnie budzi o 9a jak czekam to go nie ma.....
Faja odwala kawał roboty !

- Romero-Vinci
- Juventino
hehe ja tez jeszcze czekam mam nadzieje ze dojdzie przed do piatku poniewaz wyjezdzamy na Mazury 

- blads
- Juventino
Zobacz sobie który ja mam numer na liście...ale to była lista do zapisów, tak samo to jak i wpłaty nie mają znaczenia co do wysyłki, dostaniesz w swoim czasie. Trudno żeby faja pakował zgodnie z zapisami lub przyjściem przelewualessandro1977 pisze:Ja jeszcze nie dostałem ale sytuacja powtarza się z poprzedniej akcji...zapłaciłem jako jeden z pierwszych a dostanę zapewne jako jeden z ostatnich...

- MRN
- Juventino
- Podziekował: 13 razy
- Otrzymał podziękowanie: 194 razy
Spoko Simi...o frustracji nie ma mowy bo wiem, że faja dobrą robotę wykonuje...
Obudził się we mnie raczej syndrom niecierpliwości co nie zmienia faktu, że do nikogo nie mam pretensji, tym bardziej nerwów...
Obudził się we mnie raczej syndrom niecierpliwości co nie zmienia faktu, że do nikogo nie mam pretensji, tym bardziej nerwów...

- Gandalf8
- Juventino
HubsonJUVE pisze: nie wiem jak wy ale ja nie lubię taki "fest" obcisłych
Ja też wolę takie trochę luźniejsze

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- kamix86
- Juventino
A ja tam wolę jak koszula ładnie leży czyt. przylega, oczywiście bez przesady.Gandalf8 pisze:HubsonJUVE pisze: nie wiem jak wy ale ja nie lubię taki "fest" obcisłych
Ja też wolę takie trochę luźniejsze
P.S. Koszulka dotarła wszystko jest jak być powinno. Troche nie trafiłem z rozmiarem, ale to bede wiedział na przyszłość, żeby zawsze brać M ;]