KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- Taszen
- Juventino
proponuje juz zastanowic sie nad Słoneczna i nowym sezonie ,mozna by miec stalą rezerwacje na caly sezon i pewna ekipe ktora bedzie przyjezdzala ,ja ,KFC i wydaje mi sie ze Melo (daleko nie ma) bedziemy na 100% co mecz jak to mialo miejsce w tamtym sezonie na kazdym meczu 

- hfc
- Juventino
Mnie nie było na dźenoi i parmie
ale z tego co mi Drozdi pisał to na parmie się nie załapali na telewizor w Słonecznej więc się nie liczy chociaż ja za wiele meczu też nie widziałem bo co chwile kazali mi ręce podnosić :?

ale z tego co mi Drozdi pisał to na parmie się nie załapali na telewizor w Słonecznej więc się nie liczy chociaż ja za wiele meczu też nie widziałem bo co chwile kazali mi ręce podnosić :?
- hfc
- Juventino
Niestety nie chciałeś ze mną prowadzić rozmowy na temat futsalu
Na odchodne powiedziałem Renato, że będziemy w sobote na sparingu z Lyonem. Oczywiście nie wiem czy w ogóle będzie gdzies transmitowany ale jeżeli będzie to widzimy się w sobotę w Słonecznej.
Na odchodne powiedziałem Renato, że będziemy w sobote na sparingu z Lyonem. Oczywiście nie wiem czy w ogóle będzie gdzies transmitowany ale jeżeli będzie to widzimy się w sobotę w Słonecznej.