Głupota Capello
- Łukasz
- Juventino
Nigdy nie lubiłem Romy, jak zapewne wielu z was. Zawsze lubiłem natomiast Montellę. Ten bardzo dobry napastnik sadzany jest przez trenera Romy na ławie, lecz prawie zawsze gdy wchodzi do gry strzela gola. W pierwszym składzie Romy gra natomiast Delvechio. Czy to nie jest głupota ze strony coacha Romy?
- Maggie Del Piero
- Qualità Juventina
Ja się też zawsze nad tym zastanawiałam bo Montella zawsze wchodził i strzelał i nie rozumiem faktycznie tego sadzania go na ławie

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
- TottiGol
- Romanista
Montella glosno komentowal ze nie za bardzo lubi Capello bo ten nie zawsze widzi go w pierwszej 11. O maly wlos nie nastapila wymiana Montella-Morientes lub Montella-Corradi z tego powodu. Na szczescie do zadnej nie doszlo, a i montella wyciagnal wnioski wiec coraz czesciej wybiega na boisko w podstawowym skladzie. Poza tym matiso ma racje piszac ze narazie swietnie sie sprawdza w roli zmiennika. Po co zmieniac cos co przynosi efekty? Pozdrawiam
Forza Roma
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja też bardzo lubię Montellę kiedyś chciałem go nawet w Juve (teraz też bym nie miał nic przeciwko), i uwarzam że w ataku powinien być Cassano z Montellą a tuż za nimi Totti.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- juve21
- Juventino
Powinniśmy się cieszyć z tego że Montella a nie gra ,a nie utyskiwać.Przecież skoro Roma nie wysstawia jednego ze swoich lepszych napastników to tylko lepiej dla jej przeciwników ,w tym dla nas 

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Totnik
- Juventino
Montella mial fatalny poprzdzni sezon.. jak worci do pelni dyspozycji i bedza dalej strzelal bramki to napewno bedze w 1 skladnie... i nie obrazac mi tu capello :-D
Ieri Oggi Domani Roma per sempre!!!