KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- juventusprzemek
- Juventino
Wyślij 14 cyfrowy kod doładowania za 5/10zł (Orange/Plus) na nr Faja69 a otrzymasz koszulkę w pierwszej kolejności.
Koszt sms wg stawki twojego operatora komórkowego.

Czy wy nie możecie się opanować Faja napisał, że koszulki już są i pomału będzie wysyłał a ,że polecony to moment dostaniemy.
- Artur0
- Juventino
"nic nie robić i siedzieć na dupie..." Tak byłoby najlepiej bez krytykowaniasFieSu pisze:No pewnie to lepiej nic nie robic , siiedziec na dupie i krytykowac jak faja robi cos dla reszty charytatywnie.piter_b pisze:Widze ze co drugi piszacy tu posty to adwokat Faji

Forza Juve
- blads
- Juventino
Jak zawsze duże problemy o nic...a na końcu będzie noszenie Fajowskiego na rękach bo wszystko jest
więc po co się stresować, ja tam zamówiłem kasę wpłaciłem i okresowo jak pisze Faja kiedy to zaglądam na forum w celu sprawdzenia co jest...tyle. Po co więcej, wypisywanie jakichkolwiek tekstów w stylu a kiedy będzie
jeszcze jedno, bo się przewija temat charytatywnego robienia aukcji....po co to podkreślać ? Kwestia finansów akurat nas powinna najmniej interesować. Nawet jak chłopak inkasuje jakiś grosz za takie zamówienie to bardzo dobrze. Nie mam nic przeciwko za wykonaną pracę się jak najbardziej należy i obyś tylko Faja na tym nie tracił.
Dajcie spokój panowie będzie każdy miał pewnie już koszulki w przyszłym tygodniu zdążycie się lansować na wakacjach jeszcze, sam się niecierpliwie no ale trzeba wytrzymać wyjścia nie ma

Dajcie spokój panowie będzie każdy miał pewnie już koszulki w przyszłym tygodniu zdążycie się lansować na wakacjach jeszcze, sam się niecierpliwie no ale trzeba wytrzymać wyjścia nie ma

- sharikk
- Juventino
faja69 pisze: zastanówcie się czasem czy Wam by się chciało.. zamawiać, pakować, odpisywać na wiadomości i stać na poczcie wysyłając paczki.. spokojnie niedługo wszyscy dostaną swoje koszulki...
No ok, ale decydując się na taką akcje musisz zdawać sobie sprawę z tego iż może akcja przynieść duże zainteresowanie i że będzie dużo zamówień. A nie teraz piszesz coś takiego że "ciekawe czy by nam się chciało". Ty jesteś jej organizatorem, zdecydowałeś się ją przeprowadzić, to chcąc nie chcąc musi Ci się chcieć...
JUVE PER SEMPRE!!!
- tabo89
- Juventino
Moja drobna sugestia/pomysł - proponowałbym zamknąć ten temat do czasu aż faja da znać, komuś "z góry", że można go już odblokować. W tym czasie wystarczy, że będą wrzucone zdjęcia. Komentować będziecie jak już będziecie mieć koszulkę w rękach..
W porządku, szczerze mówiąc nie widziałem tego posta bo od jakiegoś czasu aż żal czytać ten temat.maciek_11 pisze:Tabo - to była moja sugestia :-D
maciek_11 pisze:Ludzie skończcie już z tą napinką. Proponowałbym zamknąć ten temat i dać na jakiś czas moda Faji żeby tylko on mógł pisać posty...
Ostatnio zmieniony 17 lipca 2010, 19:39 przez tabo89, łącznie zmieniany 1 raz.
- faja69
- Juventino
a więc tak wrzucam zdjęcia, słabej jakości robione telefonem, nie mam czasu na latanie z aparatem, bo jestem w trakcie pakowania...

i proponuje zakończyć tą głupawą dyskusję, bo ani ja nie bardzo wiem o co mnie "osądzacie" czy macie pretensje i Wy chyba czytając i pisząc niektóre posty też..

i proponuje zakończyć tą głupawą dyskusję, bo ani ja nie bardzo wiem o co mnie "osądzacie" czy macie pretensje i Wy chyba czytając i pisząc niektóre posty też..

- maciek_11
- Juventino
Cóż po niektórych nie można oczekiwać za krzty szacunku i wdzięczności. Koszulki oczywiście świetne, nie zawracaj już sobie nami głowy, bo na pewno zaraz się zacznie: a wrzuć jeszcze te pozostałe projekty...
- arszawin
- Juventino
Chyba zauwazylem jeden maly drobiazg ale mi to zbytnio nie przeszkada tylko chce sie dowiedziec czy tak rzeczywiscie jest: albo mi sie wydaje albo herb powinien byc na lewej stronie jak na zdjeciu w pierwszym poscie a na zdjeciu faji jest na prawej.
ahh ta moja spostrzegawczosc ^^
ahh ta moja spostrzegawczosc ^^

Ostatnio zmieniony 17 lipca 2010, 20:20 przez arszawin, łącznie zmieniany 1 raz.