KOSZULKI POLO JUVENTUSU

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ

którą wersję wybierasz?

Czas głosowania minął 06 czerwca 2010, 15:57

projekt nr 1 - herb
183
69%
projekt nr 2 - logo
84
31%

Liczba głosów: 267
sFieSu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 01:02

Gruber95 pisze:1. sFieSu -" Bo nie wszyscy jak Ty siedza w domu" - yhym, pojedź mnie jeszcze, że , nic nie robię całymi dniami, że moi starzy siedzą na kasie, że jestem analfabetą, nic się nie uczę, aha no i nie zapomnij, że jestem dzieckiem Neo i ### wiem o życiu :wink:

2. Charlie - jak dobrze, że w Internecie są jeszcze inteligentni ludzie, którzy rozumieją podstawowe rzeczy lub chociaż starają się zrozumieć. :)

3. Spokojnie, dostaniecie te koszulki, nie musicie pisać tych śmiesznie
brzmiących zdań na temat autora aukcji, że 'faja to, faja tamto' :-D może zaczniecie się modlić? :-D Myślę, że samego autora aukcji to bawi, bo mnie bardzo. :-D

P.S. Jak ktoś mądry zauważył, kulturalnie spytałem i nie jestem poddenerwowany, żeby autor w moim przypadku nie był w błędzie. Dobrze, że autor aukcji widzi różnicę między początkiem lipca, a połową lipca i rozumiem, że to nie z jego winy, bo wszędzie trzeba na wszystko czekać. :ok:
Nie mam zamiaru Cie jechac, ale zrozum ze faja na biezaco wrzucal informacje jak tylko sam sie dowiedzial co z koszulkami, wiec wytlumacz mi po co kolejne pytania?. Sam faja napisal ze kilka dni bedzie trwala wysylka. Ciezko jest wyslac na raz 500~~ sztuk koszulek. Bedize to trwalo troche. Mysle takze ze autor tej aukcji denerwuje sie z tego wzgledu ze pewnie nie ciekawi go opcja stania po pare h na poczcie.

Obrazek
mateo369

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 01:07

Udziału w akcji nie brałem (mam 2 polówki, w tym jedną z akcji z JP więc na razie mi wystarczy) więc i do dyskusji się nie włączałem ale do czasu.
Charlie pisze:Wydaje mi się, że jeżeli ktoś zapłacił za koszulkę to ma prawo wiedzieć co się z nią dzieje.
no fakt, zapłaciłeś tak grube pieniądze, że powinieneś być informowany co godzinę, którą sztukę aktualnie robią w fabryce, następnie na którym kilometrze jest kurier z przesyłką i wreszcie o której godzinie będzie u Ciebie (najlepiej ok 16 bo do 15.30 masz basen) :ok: Oczywiście źle Ci się wydaje, takie prawo to ma Faja w stosunku do tej firmy produkcyjnej, bo oni na tym zarabiają a Faja robi to zupełnie ZA DARMO (jedyne co dostaje w zamian to durne komentarze, które się tutaj lub w jego skrzynce pojawiają) dlatego jedyne do czego masz prawo to to, by koszulka do Ciebie doszła, choć i to nie do końca prawda, bo jeśli paczka zginie gdzieś na Poczcie (a takie przypadki się zdarzają) to przecież nie jego wina.
Artur0 pisze:A reszta nie wiem dlaczego tak pojechaliście "Del" on też kulturalnie tylko zapytał. Każdy się nie cierpliwi on by pewnie z chęcią się dowiedział czy już koszulka to niego została wysłana czy też nie.
co z tego, że zapytał kulturalnie skoro totalnie bez sensu. Ludzie, czy wy nie widzicie ile czasu (a nie jest on liczony w minutach czy godzinach a dniach) Faja zupełnie charytatywnie poświęca na dopięciu akcji od samego jej początku do końca? Jak widać nie skoro zasypujecie go dziesiątkami <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wiadomości na PW, GG czy tutaj na forum

Faja, jeśli po tej akcji będziesz miał jeszcze kiedykolwiek ochotę na kolejną to DUŻY SZACUN :!:

"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
MRN

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 13 razy
Otrzymał podziękowanie: 205 razy

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 10:47

Piopieram przedmówcę...stop natrętom i durnym komentarzom :!:

Obrazek
Artur0

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 10:52

mateo369 pisze: co z tego, że zapytał kulturalnie skoro totalnie bez sensu. Ludzie, czy wy nie widzicie ile czasu (a nie jest on liczony w minutach czy godzinach a dniach) Faja zupełnie charytatywnie poświęca na dopięciu akcji od samego jej początku do końca? Jak widać nie skoro zasypujecie go dziesiątkami <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wiadomości na PW, GG czy tutaj na forum:
No ok zgadzam się z Tobą, że pytanie nie na miejscu. Sam czekałem i nie pisałem żadnego komentarza na ten temat bo wiem, że to trwa i podziwiam Faje, że mu się chce to robić. Ale nie lubię jeżeli człowieka, który zadał pytanie od razu jedzie się z góry do dołu... Można mu to wytłumaczyć tu na forum. Pomyśl sam lepiej, że napisał to tutaj niż miałby zawracać głowę Faji na gadu lub PW tego typu pytaniami.

Forza Juve
Charlie

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 11:01

mateo369 pisze: no fakt, zapłaciłeś tak grube pieniądze, że powinieneś być informowany co godzinę, którą sztukę aktualnie robią w fabryce, następnie na którym kilometrze jest kurier z przesyłką i wreszcie o której godzinie będzie u Ciebie (najlepiej ok 16 bo do 15.30 masz basen) :ok: Oczywiście źle Ci się wydaje, takie prawo to ma Faja w stosunku do tej firmy produkcyjnej, bo oni na tym zarabiają a Faja robi to zupełnie ZA DARMO (jedyne co dostaje w zamian to durne komentarze, które się tutaj lub w jego skrzynce pojawiają) dlatego jedyne do czego masz prawo to to, by koszulka do Ciebie doszła, choć i to nie do końca prawda, bo jeśli paczka zginie gdzieś na Poczcie (a takie przypadki się zdarzają) to przecież nie jego wina.
Dla Ciebie są to jakieś marne pieniądze a ja musiałem pracować na nią ponad 5 godzin, więc moim zdaniem trochę z tą ironiczną wypowiedzią nie trafiłeś tym bardziej, że nigdy nie wymagałem od organizatora jakichkolwiek informacji czy też nie narzekałem na cokolwiek.

Wydaje mi się, że niektóre osoby nie rozumieją, że nikt tu nie ma pretensji do organizatora a większość przytacza przykład "Faja robi wszystko za darmo, więc nie marudź i czekaj"(...i powtórzę po raz kolejny, bo znając życie zaraz ktoś mnie zacytuje i spróbuje zrobić ze mnie dzieciaka który nie potrafi docenić wkładu pracy organizatorów w taką akcja - chwała mu za to, że w ogóle mu się chce i podjął się takiego zadania, ale jak już mówiłem nie o Faję tutaj chodzi) Jeżeli akacja urosła do takich rozmiarów to chyba oczywiste, że pojawią się pytania a komentarze odnośnie tych pytań są w moim przekonaniu zupełnie nie potrzebne.

Dziękuje, do widzenia.

ozi(Forza_Juve)

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 13:59

i jak tam z tymi polówkami? za niedlugo lato sie konczy ;)

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
sFieSu

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 14:54

ozi(Forza_Juve) pisze:i jak tam z tymi polówkami? za niedlugo lato sie konczy ;)
Co za tuman, przeczytaj 10 ostatnich postow to sie dowiesz a nie zadajesz bezsensowne pytania.

Obrazek
maciek_11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 15:11

Ludzie skończcie już z tą napinką. Proponowałbym zamknąć ten temat i dać na jakiś czas moda Faji żeby tylko on mógł pisać posty...

kulek87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 15:41

dokładnie, a głupie teksty i marudzenie nic nie dadzą

Kurczi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 15:47

sFieSu pisze:
ozi(Forza_Juve) pisze:i jak tam z tymi polówkami? za niedlugo lato sie konczy ;)
Co za tuman, przeczytaj 10 ostatnich postow to sie dowiesz a nie zadajesz bezsensowne pytania.
przecież jaja sobie robi!!! nie widzisz minki na końcu??

Del

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 19:57

i co w tym takiego ciezkiego, ze na pierwszym poscie skreslal by nicki tych ktorym koszulke wyslal? Czasami na przesylki z poczty czeka sie 2 tygodnie a nie kazdy siedzi w domu cale wakacje tak jak wiekszosc forumowiczow.
Bede czekal miesiac na koszulke, a pozniej sie okaze ze ja zgubili na poczcie? Przynajmniej bede wiedzial czy zostala juz do mnie wyslana i jak jej nie ma tydzien to ide na poczte i dochodze co sie z nia stalo, a nie czekam do usranej smierci az laskawie mi ja przysla.

stecik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 22:30

Panowie po co się kłócić ? każdy wie jaka jest poczta Polska i że opóźnienia dla nich to chleb powszedni :) Jeśli do faji dojdą koszulki to na pewno zrobi w wolnej chwili nam foto :) ja wiem że każdy nie może się doczekać na koszulki bo wpłaciliśmy nie małe pieniądze ale to nie od faji zależy to opóźnienie więc ludzie poczekajcie cierpliwe i wszystko dojdzie do was szybciej :)

ja wiem że większość z was miała zaplanowane urlopy i chciała zaprezentować nowy wyrób forum Juve Poland Club ale nie wszystko jest tak jakbyśmy chcieli :)

Faja na bieżąco umieszcza posty w których informuje co i jak ? :) Więc nie ma się po co spinać i kłócić :)

Jesteśmy fanatykami JUVENTUSU !

Pamiętajcie o tym i nie kłóćmy się ! Faja na pewno da znać ! to nie pierwsza jego akcja ! o tym też pamiętajcie ! :)

Artur0

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 22:41

stecik pisze:Panowie po co się kłócić ? każdy wie jaka jest poczta Polska i że opóźnienia dla nich to chleb powszedni :) Jeśli do faji dojdą koszulki to na pewno zrobi w wolnej chwili nam foto :) ja wiem że każdy nie może się doczekać na koszulki bo wpłaciliśmy nie małe pieniądze ale to nie od faji zależy to opóźnienie więc ludzie poczekajcie cierpliwe i wszystko dojdzie do was szybciej :)

ja wiem że większość z was miała zaplanowane urlopy i chciała zaprezentować nowy wyrób forum Juve Poland Club ale nie wszystko jest tak jakbyśmy chcieli :)

Faja na bieżąco umieszcza posty w których informuje co i jak ? :) Więc nie ma się po co spinać i kłócić :)

Jesteśmy fanatykami JUVENTUSU !

Pamiętajcie o tym i nie kłóćmy się ! Faja na pewno da znać ! to nie pierwsza jego akcja ! o tym też pamiętajcie ! :)
Polać temu Panu :)
Spokojnie czekajcie i śledźcie temat na bieżąco, a na pewno wszystko szybciej pójdzie :)

Forza Juve
faja69

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 22:44

Panowie spokojnie,
Koszulki już są u mnie! kilka godz. temu wróciłem z pracy i nawet nie miałem czasu na przeliczenie, jakie wrażenia.. hmm tak jak w poprzedniej akcji, odwalili kawał dobrej roboty!, jutro zapodam jakieś fotki, dzisiaj już padam z nóg.

Obrazek
stecik

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 16 lipca 2010, 22:57

no i widzicie panowie mój post powyżej ! Po co jest takie zamieszanie wszystko spokojnie koszulki doszły do faji jak powiedział jutro zrobi fotki jak nie no to w niedziele niech sobie chłopak odpocznie jeden dzień w końcu od tego jest weekend i proszę was nie zasypujcie go pytaniami typu co z koszulkami kiedy wysyłka bo wszystko jest wyjaśniane na bieżąco :)

Miłego Weekendu Faja !

Odpocznij przed najgorszym weekendem :) patrz wysyłka i niecierpliwi fanatycy :)

FORZA JUVE !

ODPOWIEDZ