Liga Europejska 2010/2011
- Wojtek
- Juventino
Dobrze, że Juve nie trafi na polski zespół też trzeba dać im szanse

CSKA Sofia jest rozstawiona więc...chyba nie możemy na nich trafićPrzemasJuve pisze: a losowanie..coz zobaczymyosobiscie chcialbym sofie..trza jechac po najlatwejszych. a jak..pozniej przyjdzie czas na trudne mecze
- Winner
- Juventino
Z tych drużyn na które możemy trafić to najbliżej jest na Łotwę choć w pierwszym meczu było 0-0 i nie wiadomo czy awansują. Drugim bliskim meczem byłaby Dukla Banská Bystrica niestety w pierwszym meczu dostali baty i to FC Zestafoni (GEO) przejdzie dalej. Mam tylko nadzieje iż nasze gwiazdki przygotują się na te mecze bo rywale niewymagający ale jakoś awansować trzeba.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- alex_KiNiO
- Juventino
No właśnie. Gdyby trafił się meczyk gdzieś nie daleko, to się można wybrać. Może nawet z JuvePoland Club
Najbliżej to Banská Bystrica, ale pierwszy mecz porażka 3-0 więc raczej odpadną już w tej rundzie eliminacji. Dziś o 13.30 poznamy potencjalnego rywala, więc będzie można się nieco więcej wypowiedzieć w tym temacie.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- dr.DeV
- Juventino
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Grupa II
Rozstawieni
Juventus (ITA)
PFC CSKA Sofia (BUL)
FC Timişoara (ROU)
KR Reykjavík (ISL) – FC Karpaty Lviv (UKR)
IF Elfsborg (SWE) – FC Iskra-Stali (MDA)
Nierozstawieni
Shamrock Rovers FC (IRL) – Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (ISR)
FK Ventspils (LVA) – FK Teteks (MKD)
FC Zestafoni (GEO) – Dukla Banská Bystrica (SVK)
Myllykosken Pallo-47 (FIN) – UE Sant Julià (AND)
Cliftonville FC (NIR) – HNK Cibalia (CRO)
Wisła rozstawiona Ruch nie
http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... rpool+juve
Jeszcze godzina do losowania
LOSOWANIE NA ŻYWO!
http://video.uefa.com/video/Competition ... Flash.html
Pięknie trafiliśmy na kogoś z dwójki Shamrock Rovers FC (IRL) – Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (ISR) ciekawie ciekawie
Rozstawieni
Juventus (ITA)
PFC CSKA Sofia (BUL)
FC Timişoara (ROU)
KR Reykjavík (ISL) – FC Karpaty Lviv (UKR)
IF Elfsborg (SWE) – FC Iskra-Stali (MDA)
Nierozstawieni
Shamrock Rovers FC (IRL) – Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (ISR)
FK Ventspils (LVA) – FK Teteks (MKD)
FC Zestafoni (GEO) – Dukla Banská Bystrica (SVK)
Myllykosken Pallo-47 (FIN) – UE Sant Julià (AND)
Cliftonville FC (NIR) – HNK Cibalia (CRO)
Wisła rozstawiona Ruch nie

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... rpool+juve
Jeszcze godzina do losowania

LOSOWANIE NA ŻYWO!
http://video.uefa.com/video/Competition ... Flash.html
Pięknie trafiliśmy na kogoś z dwójki Shamrock Rovers FC (IRL) – Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (ISR) ciekawie ciekawie

- Winner
- Juventino
O rywalach można powiedzieć jedynie to że nie są znani w Polsce ale to pewnie i lepiej gdyż świadczy to o ich poziomie. Lepszy byłby rywal z Irlandii zawsze to bliżej niż lot do Izraela dla naszych piłkarzy.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- alex_KiNiO
- Juventino
No obie z tych drużyn nie powinny być trudne do przejścia. Chociaż szkoda, że trafiły się stosunkowo odległe mecze.
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- gawron
- Juventino
Na tym etapie o przeciwnikach powiedzieć można niewiele. Zagramy albo z drugą ekipą Irlandii albo czeka nas, tak jak przed rokiem, podróż do Izraela, by zmierzyć się z czwartą drużyną tego kraju. Tutaj jakiekolwiek spekulowanie byłoby śmieszne, ponieważ jeżeli chcemy cokolwiek osiągnąć w tym sezonie, nie mówiąc już o wygrywaniu jakiegoś trofeum, trzeba takich przeciwników najzwyczajniej w świecie wypunktować.
Ciekawe co pokażą nasi panowie za dwa tygodnie. Oby w końcu wyniki były zadowalające (lecz śmiesznie to brzmi, jeżeli mowa o 3. rundzie kwalifikacyjnej do drugorzędnego pucharu europejskiego).
Ciekawe co pokażą nasi panowie za dwa tygodnie. Oby w końcu wyniki były zadowalające (lecz śmiesznie to brzmi, jeżeli mowa o 3. rundzie kwalifikacyjnej do drugorzędnego pucharu europejskiego).
- rafal-1897
- Juventino
Uważaj, bo przypomną sobie jak się ''gra'' z poprzedniego sezonu<<W@jTEk>> pisze:Shamrock Rovers FC (IRL) – Bnei Yehuda Tel-Aviv FC (ISR) VS JUVE :-D
W pierwszym meczu tych drużyn było 1-1 więc nie wiadomo z kim ale zwycięstwo mamy pewne
A teraz na poważnie... Rywale niezbyt silni. Wydaje się, że Juve ich przejdzie zwłaszcza po dwóch ostatnich sparingach. Jakby Trezeguet się wstrzelił tak jak ostatnio to można liczyć na wysokie zwycięstwa :-D
- Simi
- Qualità Juventino
Ehh, czy tylko ja mam takie wrażenie że te rozgrywki to jest jak dla Juventusu za mało ? :roll: Jak mogliśmy się tak zbłaźnic w poprzednim sezonie..
Co do przeciwnika, to obojętnie którego ale i tak musimy rozniesc. Mam dosyc patrzenia na "juwentós" z poprzedniego sezonu. Chce zobaczyc JUVENTUS walczący, i gryzący trawę, to jest nasz priorytet żeby zmazac plamę z poprzedniego sezonu.

Co do przeciwnika, to obojętnie którego ale i tak musimy rozniesc. Mam dosyc patrzenia na "juwentós" z poprzedniego sezonu. Chce zobaczyc JUVENTUS walczący, i gryzący trawę, to jest nasz priorytet żeby zmazac plamę z poprzedniego sezonu.
- rafal-1897
- Juventino
Po przejściu tego rywala Juventus gra w 4 rundzie kwalifikacyjnej (ale tam Juve też ma rozstawienie).<<W@jTEk>> pisze:Mam takie pytanie jeśli awansujemy to już jesteśmy w grupie czy gramy 4 runde (runda wstępna) ?? :roll:
I przy okazji dziękuję Interowi i Romie za to, że doszły do finału Trofeo TIM, bo ''dzięki nim'' możemy chociaż w tych rozgrywkach grać... Tylko żeby się jakoś pokazali...