KOSZULKI POLO JUVENTUSU
- Zaja23
- Juventino
Tu masz odpowiedź.faja69 pisze:no panowie, jutro mają wysyłać koszulki, także pewnie na czwartek- piątek będą u mnie, i od następnego tygodnia ruszamy z wysyłką, być może uda mi się jeszcze coś w sobotę wysłać ale nie obiecuje, bo nie wiem czy przyjmują paczki w sobote.
co do pytań, bo ktoś już mi wysylał wiadomość czy musi dopłacić zeby paczka była priorytetowa, nic nie trzeba dopłacać, wszytskie paczki wysyłam priorytetem!
aha oczywiście jak dojdą koszulki cyknę fotki, no chyba ze nie chcecie..

- maciek_11
- Juventino
Weź poczytaj kilka poprzednich postów zanim następnym razem zadasz pytanie... Wysyłki rozpaczną się od poniedziałku.Gruber95 pisze:Witam, doszły już koszulki? Wiadomo już coś więcej, da radę jeszcze do końca tego tygodnia wysłać, nie ma szans, czy jak jest?
- Gruber95
- Juventino
Przecież przeczytałem, więc specjalnie pytam czy wiadomo COŚ NOWEGO. Chyba mogę wiedzieć i nawet uporczywie wypytywać [choć i tak jest to 1. pytanie tego typu z mojej strony], ponieważ czekam na nie z niecierpliwością, spodziewając się ich tydzień temu w domu. Nie mam pretensji do autora aukcji, tylko pytam, bo teoretycznie to dzisiaj mogłyby być już zdjęcia na stronie, na które chyba większość ludzi czeka. Wyjeżdżam i miałem nadzieję, że może uda się do końca tygodnia. Pzdr.
Juve, storia di un grande amore.
- sFieSu
- Juventino
Chlopie , a co nowego masz na mysli ? Kurde, przez dzien nic sie nei nie zmieni , Firma robiaca koszulki nie wlaczy BIEGU TURBO produkcji i nie wysla koszulki do Faji samolotem. Miales jasno napisane "dojda czwartek/piatek" wiec sie pytam jakis dzis dzien mamy ? Czwartek - Chcesz zdjecia ? - Poczekaj do wieczora - Dlaczego ? Bo nie wszyscy jak Ty siedza w domu , Faja nie rzuci wszystkie wp*zdu zebys Ty mogl o godzinie 15 zobaczyc zdjecie koszulek. Faja zapewne w robocie siedzi i ma teraz inne rzeczy na bani. Dziekujmy my ze podja sie takiego wyzwania , zreszta wez i wyslij 500 koszulek od tak. Zreszta, na poczatku zapakuj te koszulki do koperty. Troche cierpliwosci.Gruber95 pisze:Przecież przeczytałem, więc specjalnie pytam czy wiadomo COŚ NOWEGO. Chyba mogę wiedzieć i nawet uporczywie wypytywać [choć i tak jest to 1. pytanie tego typu z mojej strony], ponieważ czekam na nie z niecierpliwością, spodziewając się ich tydzień temu w domu. Nie mam pretensji do autora aukcji, tylko pytam, bo teoretycznie to dzisiaj mogłyby być już zdjęcia na stronie, na które chyba większość ludzi czeka. Wyjeżdżam i miałem nadzieję, że może uda się do końca tygodnia. Pzdr.

- Charlie
- Juventino
To, że mają wysłać nie oznacza wcale że wyślą. Wydaje mi się, że jeżeli ktoś zapłacił za koszulkę to ma prawo wiedzieć co się z nią dzieje. Tym bardziej jeżeli zadał pytanie w kulturalny sposób, nikogo przy tym nie obrażając.faja69 pisze:no panowie, jutro mają wysyłać koszulki, także pewnie na czwartek- piątek będą u mnie, i od następnego tygodnia ruszamy z wysyłką, [...]
Zauważyłem, że zawsze gdy ktoś zada jakieś pytanie jest torpedowany ze wszystkich stron jakby postąpił wielkie przestępstwo. Wszyscy doskonale wiedzą, że to nie wina Faji (swoją drogą chwała mu za całą akcje, ale nie o to teraz chodzi) ale moim zdaniem powinniście wrzucić trochę na luz, tym bardziej, że te pytania nie są kierowane do Was.
- sFieSu
- Juventino
Pytac owszem, jezeli nie ma ZADNYCH informacji dotyczacych naszych koszulek. A ze co 2-3 dni zazwyczaj Faja dawal konkretne informacje jak sie wszystko przedstawia to po co pytac kolejny raz? Szczegolnie ze faja napisal ostatni raz pon/wtorek. Raptem dzien mina i kolejne pytanie " CO SIE DZIEJE ?" Nie uwazasz ze to przeginka ?Charlie pisze:To, że mają wysłać nie oznacza wcale że wyślą. Wydaje mi się, że jeżeli ktoś zapłacił za koszulkę to ma prawo wiedzieć co się z nią dzieje. Tym bardziej jeżeli zadał pytanie w kulturalny sposób, nikogo przy tym nie obrażając.faja69 pisze:no panowie, jutro mają wysyłać koszulki, także pewnie na czwartek- piątek będą u mnie, i od następnego tygodnia ruszamy z wysyłką, [...]
Zauważyłem, że zawsze gdy ktoś zada jakieś pytanie jest torpedowany ze wszystkich stron jakby postąpił wielkie przestępstwo. Wszyscy doskonale wiedzą, że to nie wina Faji (swoją drogą chwała mu za całą akcje, ale nie o to teraz chodzi) ale moim zdaniem powinniście wrzucić trochę na luz, tym bardziej, że te pytania nie są kierowane do Was.

- faja69
- Juventino
panowie rozumiem wasze poddenerwowanie.. mialo być na początku lipca, mamy już połowe, ale tak jak pisałem wcześniej sami wybraliście koszulki STEDMANA, które producent musiał zamówić, JG byłyby od ręki, mam nr przesyłki i koszulki są już w sortowni w lublinie także napewno będą jutro u mnie, nie jestem w stanie odpowiadać codziennie na 30 wiadomości na gg i ok 20 na PW czy już wysłałem koszulki i czego nie odpisuje, poprostu nie jestem w stanie wszytskim pisać i tłumaczyć aby czytali ze zrozumieniem na forum,
zawsze piszę jak tylko coś nowego wiadomo, przecież nie będe codziennie zamieszczał posta że nic się nie zmieniło, aha i napisze na przyszłość, nie pytajcie sie " już wysłałeś te koszulki do mnie"? wysyłkę zaczynam od poniedziałku, ale tak jak mówie nie jestem w stanie wysłać tych 400 koszulek na raz! ja też mam prace i niestety nie mogę sobie pozwolić na stanie cały dzień na poczcie.. zastanówcie się czasem czy Wam by się chciało.. zamawiać, pakować, odpisywać na wiadomości i stać na poczcie wysyłając paczki.. spokojnie niedługo wszyscy dostaną swoje koszulki...
zawsze piszę jak tylko coś nowego wiadomo, przecież nie będe codziennie zamieszczał posta że nic się nie zmieniło, aha i napisze na przyszłość, nie pytajcie sie " już wysłałeś te koszulki do mnie"? wysyłkę zaczynam od poniedziałku, ale tak jak mówie nie jestem w stanie wysłać tych 400 koszulek na raz! ja też mam prace i niestety nie mogę sobie pozwolić na stanie cały dzień na poczcie.. zastanówcie się czasem czy Wam by się chciało.. zamawiać, pakować, odpisywać na wiadomości i stać na poczcie wysyłając paczki.. spokojnie niedługo wszyscy dostaną swoje koszulki...

- Del
- Juventino
Bedziesz na forum jakos zaznaczal do kogo wyslales a do kogo nie?faja69 pisze:panowie rozumiem wasze poddenerwowanie.. mialo być na początku lipca, mamy już połowe, ale tak jak pisałem wcześniej sami wybraliście koszulki STEDMANA, które producent musiał zamówić, JG byłyby od ręki, mam nr przesyłki i koszulki są już w sortowni w lublinie także napewno będą jutro u mnie, nie jestem w stanie odpowiadać codziennie na 30 wiadomości na gg i ok 20 na PW czy już wysłałem koszulki i czego nie odpisuje, poprostu nie jestem w stanie wszytskim pisać i tłumaczyć aby czytali ze zrozumieniem na forum,
- Darius19
- Juventino
Nie rozumiesz co napisał faja czekaj cierpliwie na koszulkę. Takie zaznaczanie jest bez sensowne. Więc nie ma poco to robić.Del pisze:
Bedziesz na forum jakos zaznaczal do kogo wyslales a do kogo nie?
FORZA JUVE
- juventusprzemek
- Juventino
Albo telegramem, a jest opcja, że dostanę przesyłkę kurierską Fiatem Ducato z rejetstracją HPC ??tabo89 pisze:Może jeszcze powiadomienia sms, co![]()
Żartowałem ale te oczekiwanie jest naprawdę mocno niepokojące, ale czego nie robi się dla Vecchi Signory.
Teraz Faja będzie miał frajdę 400 sztuk do kopert i na pocztę.
Respect dla niego ja też ostatnio wysyłałem przesyłkę na Poczcie tylko jedną ale jak długoo...2 godziny bo awaria zasilania z powodu upałów a weź teraz stój w tej gorączce.
Faja trzymaj się!
Zawsze Juve!
- Gruber95
- Juventino
1. sFieSu -" Bo nie wszyscy jak Ty siedza w domu" - yhym, pojedź mnie jeszcze, że , nic nie robię całymi dniami, że moi starzy siedzą na kasie, że jestem analfabetą, nic się nie uczę, aha no i nie zapomnij, że jestem dzieckiem Neo i gówno wiem o życiu
2. Charlie - jak dobrze, że w Internecie są jeszcze inteligentni ludzie, którzy rozumieją podstawowe rzeczy lub chociaż starają się zrozumieć.
3. Spokojnie, dostaniecie te koszulki, nie musicie pisać tych śmiesznie
brzmiących zdań na temat autora aukcji, że 'faja to, faja tamto' :-D może zaczniecie się modlić? :-D Myślę, że samego autora aukcji to bawi, bo mnie bardzo. :-D
P.S. Jak ktoś mądry zauważył, kulturalnie spytałem i nie jestem poddenerwowany, żeby autor w moim przypadku nie był w błędzie. Dobrze, że autor aukcji widzi różnicę między początkiem lipca, a połową lipca i rozumiem, że to nie z jego winy, bo wszędzie trzeba na wszystko czekać.
2. Charlie - jak dobrze, że w Internecie są jeszcze inteligentni ludzie, którzy rozumieją podstawowe rzeczy lub chociaż starają się zrozumieć.

3. Spokojnie, dostaniecie te koszulki, nie musicie pisać tych śmiesznie
brzmiących zdań na temat autora aukcji, że 'faja to, faja tamto' :-D może zaczniecie się modlić? :-D Myślę, że samego autora aukcji to bawi, bo mnie bardzo. :-D
P.S. Jak ktoś mądry zauważył, kulturalnie spytałem i nie jestem poddenerwowany, żeby autor w moim przypadku nie był w błędzie. Dobrze, że autor aukcji widzi różnicę między początkiem lipca, a połową lipca i rozumiem, że to nie z jego winy, bo wszędzie trzeba na wszystko czekać.

Juve, storia di un grande amore.
- Artur0
- Juventino
@Gruber95
Fakt faktem napisałeś kulturalnie i nie wiem dlaczego taka napinka wielka ze strony innych, ale jednak pytania nie musiałeś koniecznie zadawać. Mogłeś z nim poczekać do weekendu jeżeli (odpukać) wtedy jeszcze nie będą koszulki u Faji.
A reszta nie wiem dlaczego tak pojechaliście "Del" on też kulturalnie tylko zapytał. Każdy się nie cierpliwi on by pewnie z chęcią się dowiedział czy już koszulka to niego została wysłana czy też nie.
Ja niestety na koszulkę trochę poczekam bo myślałem że będą dużo wcześniej a teraz do końca wakacji będę za granicą i dopiero pod koniec sierpnia zobaczę moją koszulkę
Pzdr. Dla wszystkich
Fakt faktem napisałeś kulturalnie i nie wiem dlaczego taka napinka wielka ze strony innych, ale jednak pytania nie musiałeś koniecznie zadawać. Mogłeś z nim poczekać do weekendu jeżeli (odpukać) wtedy jeszcze nie będą koszulki u Faji.

A reszta nie wiem dlaczego tak pojechaliście "Del" on też kulturalnie tylko zapytał. Każdy się nie cierpliwi on by pewnie z chęcią się dowiedział czy już koszulka to niego została wysłana czy też nie.
Ja niestety na koszulkę trochę poczekam bo myślałem że będą dużo wcześniej a teraz do końca wakacji będę za granicą i dopiero pod koniec sierpnia zobaczę moją koszulkę

Pzdr. Dla wszystkich

Forza Juve