Sparing (15.07): JUVENTUS 5-0 Al-Nassr
- Kostek
- Juventino
Nasza gra do przerwy wygląda jak by to delikatnie powiedzieć "biednie" wyróżnia się zdecydowanie środek pola Sissoko-Ekdal i na początku ładnie bronił Storari.Amauri ogólnie w swoim Entowym stylu ale bramkę strzelił tuż po tym jak "wywalczył" rzut rożny
mam nadzieje ze zmiany przyniosą jakiś efekt w drugiej połowie

- Donnie
- Juventino
Ja zwróciłbym uwagę na Ekdala. Gra nad wiek dojrzale. Praktycznie żadnych strat, celnie podaje, nie raz dobrze odebrał.
Del Piero nieźle, ale i tak powinien być jedynie rezerwowym w przyszłym sezonie. Nasz "Denser" parę niezłych zagrań miał, ale póki co szału ni ma. Mimo to zdecydowanie lepiej, niż Lanzafame po drugiej stronie, który nie gra absolutnie nic.
Najlepszy chyba Momo, choć miał jedną groźną stratę.
A Amałri strzelił bramę
Del Piero nieźle, ale i tak powinien być jedynie rezerwowym w przyszłym sezonie. Nasz "Denser" parę niezłych zagrań miał, ale póki co szału ni ma. Mimo to zdecydowanie lepiej, niż Lanzafame po drugiej stronie, który nie gra absolutnie nic.
Najlepszy chyba Momo, choć miał jedną groźną stratę.
A Amałri strzelił bramę

- Gandalf8
- Juventino
Z dobrego podania/dośrodkowania to i taki Amauri strzeli
ale trzeba przyznac, że wyskoczył o głowę wyżej od pilnującego Go obrońcy - ładny gol 

Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- nowik92
- Juventino
najgorsze jest to, że on potrafi tylko głową i niczym innym<<W@jTEk>> pisze:ciekawe czy Amauri myślał też o meczach przed sezonowych jeśli tak to zdobył już 1 gola z 20 tego sezonu![]()
Oczywiście czym on mógł strzlić ? GŁOWA! To co umie najlepiej
- Marian.
- Juventino
Nie jarajcie się tym, że Amauri strzelił jakimś ogórkom bramkę, ponieważ i tak jest słaby. W następnym meczu pokaże swój wszystkim znany poziom. Powiem szczerze, że nie oglądałem w całości tej połowy, ponieważ trzy razy mi wyłączyli prąd (!@#$%^&*!@). Ale z tego co widziałem, to podoba mi się Ekdal.

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Amauri grał słabiutko - wiele strat, niepotrzebne dryblingi, czyli jednym słowem klasyka :lol: Przyznać trzeba jednak, że brameczka przednia, zwłaszcza że pozycja troszkę trudna, bo dośrodkowanie było wysokie.
Najlepiej w spotkaniu Momo - momentami go wręcz nie poznawałem - gra jak za najlepszych czasów. Znakomicie odbiera, mija przeciwników jak tyczki, mądrze rozdziela piłki. Nieźle Storari, bardzo dobrze Alex... Czekamy na więcej i co oczywiste Diego, które przy grze kombinacyjnej będzie w sezonie nieodzowny.
Najlepiej w spotkaniu Momo - momentami go wręcz nie poznawałem - gra jak za najlepszych czasów. Znakomicie odbiera, mija przeciwników jak tyczki, mądrze rozdziela piłki. Nieźle Storari, bardzo dobrze Alex... Czekamy na więcej i co oczywiste Diego, które przy grze kombinacyjnej będzie w sezonie nieodzowny.
- zebol
- Juventino
Strzeliliśmy i bez niego pożegnaj się z ręką. :CsFieSu pisze:Dam sobie reke uciac ze jak Diego wejdzie to wtedy zaczniemy strzelac bramki.
Juve jesteś drużyną naszych serc na boisku jedenastu bohaterów wygraj niemożliwe i do przodu idz A my pójdziemy za tobą!!!
- Wojtek
- Juventino
ale jak to umie to czemu nie ?nowik92 pisze:najgorsze jest to, że on potrafi tylko głową i niczym innym<<W@jTEk>> pisze:ciekawe czy Amauri myślał też o meczach przed sezonowych jeśli tak to zdobył już 1 gola z 20 tego sezonu![]()
Oczywiście czym on mógł strzlić ? GŁOWA! To co umie najlepiej

Dobrze że Amauri strzelił bo już chyba nie zagra w tym meczu

Ale razem z Diego strzlimy więcej...zebol pisze:Strzeliliśmy i bez niego pożegnaj się z ręką. :CsFieSu pisze:Dam sobie reke uciac ze jak Diego wejdzie to wtedy zaczniemy strzelac bramki.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2010, 18:06 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- Buzol
- Juventino
ADP myślę, że jak ktoś oglądał MŚ, to koment araba będzie tylko dziecinną igraszkąADP pisze:Przepraszam jesli takie info bylo a jesli niebylo to ze daje info tak pozno ale jak ktos ma eNke mecz leci na kanale 184(niestety koment araba ogladasz na wlasna odpowiedzialnosc)