Sparing (15.07): JUVENTUS 5-0 Al-Nassr
- KondzioJuveFans
- Juventino
a Amauri pokazuje nadal jakim jest drewniakiem
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- sFieSu
- Juventino
To z tego ze po kontuzji raczej kiepsko grywal, widac ze wraca do swojej formy.Bakrlik24 pisze:Co z tego, że Momo dobrze, jak nie ma nawet komu z przodu zagrać ;/... Alex i "Amałri" bez koloru...sFieSu pisze:To fakt, Momo ladnie, podoba mi sie ;-)

- Bakrlik24
- Juventino
Tzn, źle mnie zrozumiałeś, miałem na myśli nieudolność dzisiaj naszych napastników... Alex szkoda to mówić, ale już co najwyżej w meczach o stawkę ostatnie 15min nic więcejsFieSu pisze:To z tego ze po kontuzji raczej kiepsko grywal, widac ze wraca do swojej formy.Bakrlik24 pisze:Co z tego, że Momo dobrze, jak nie ma nawet komu z przodu zagrać ;/... Alex i "Amałri" bez koloru...sFieSu pisze:To fakt, Momo ladnie, podoba mi sie ;-)

- sFieSu
- Juventino
No widocznie tak, zle sie zrozumielismy ;-). Co do napastnikow Alex w meczach sparingowych lubi sie popisywac, a Amauri to chyba nawet nie wymgada komentarza ,drewo takei ze o swoje nogi sie potyka. W poprzednim sparingu nie dal rady nawet normalnie pilki przyjac a co dopiero mowic o jakiejs kiwce.Bakrlik24 pisze:Tzn, źle mnie zrozumiałeś, miałem na myśli nieudolność dzisiaj naszych napastników... Alex szkoda to mówić, ale już co najwyżej w meczach o stawkę ostatnie 15min nic więcejsFieSu pisze:To z tego ze po kontuzji raczej kiepsko grywal, widac ze wraca do swojej formy.Bakrlik24 pisze:
Co z tego, że Momo dobrze, jak nie ma nawet komu z przodu zagrać ;/... Alex i "Amałri" bez koloru...
btw. widze ze ladny strzal oddali na nasza bramke.

- Bakrlik24
- Juventino
Jak na razie to dla mnie taki "jeździec bez głowy"... No Alex w swoim stylu musiał pokombinowaćkamil_piotr1990 pisze:Ooo Malaka całkiem całkiem

Edit: Teraz Ekdal ładnym podaniem się popisał..
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2010, 17:41 przez Bakrlik24, łącznie zmieniany 1 raz.